Malo se vozim s tem avtom zdaj. Saj ne vem kaj naj rečem.
Prebral na testu istega avta z istim motorjem in EDC menjalnikom na Avto Magazinu, še vedno je enak podatek, test iz 2018..... zaj pa ne vem ali je to kaka pomota ali pa je to ena velika komedija od avta, sliši se pa naravnost smešno avto me je nekoč zanimal, ampak glede na slišano do sedaj.... ne, hvala.a to resno? 200konska zadeva pa pr 170 omejitev?
Zdaj pa resno; Vprašal sem zato glede menjalnika, ker je počasen pa preden šalta navzgor avto prav zaduši za pol sekunde.
Prebral na testu istega avta z istim motorjem in EDC menjalnikom na Avto Magazinu, še vedno je enak podatek, test iz 2018..... zaj pa ne vem ali je to kaka pomota ali pa je to ena velika komedija od avta, sliši se pa naravnost smešno avto me je nekoč zanimal, ampak glede na slišano do sedaj.... ne, hvala.
V meganu RS menjalnik za do 300nm?v talismanu sta menjalnika 7dct300 in 7dct500, eden do 300Nm in drugi do 500Nm
prav zanimivo se prvi znajde tudi v avtih kot sta zadnji megane rs in alpine a110... oba sta znana kot navadna polža
Dejansko narobe kot narobe nič, mene osebno moti pa kar nekaj zadev.Še vedno ne razumem, kaj točno je slabo oz.narobe s tem avtom.
Posnetki kazejo da gre za čisto korekten menjalnik pri polnem pospeševanju.Dejansko narobe kot narobe nič, mene osebno moti pa kar nekaj zadev.
Prvo kar sem opazil, da je menjalnik precej počasen pri menjavi v višje prestave v kolikor imaš gas do konca. Obstane na obratih pa kar brni v prazno in šele potem šalta v višjo prestavo. V kolikor se voziš normalno je vse OK, lepo šalta.
Ostale stvari, ki mi pri avtu niso všeč (moje osebne preference) pa ne bom našteval. Jih je pa kar nekaj.
V meganu RS menjalnik za do 300nm?
Ta na posnetku lepo menja prestave. Vsekakor to ni enako temu kar jaz vozim te dni.Posnetki kazejo da gre za čisto korekten menjalnik pri polnem pospeševanju.