Tako nas imajo nasi sosedje radi

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Hrvati imajo tak odnos do nas samo zaradi tega, ker so nam neznansko fous, da smo v Eu ze tolko casa, Euro imamo, vedno smo pred njimi in se malo politike in evo, prezirljivost na vrhuncu. Lahko so zelo, zelo srecni, da imajo cel jadran obale, ker brez tega bi bili Somalija. U glavnem, bili bi pozabljeni od sveta. In vsak, ki trdi drugace, si laze sam sebi.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Hrvati imajo tak odnos do nas samo zaradi tega, ker so nam neznansko fous, da smo v Eu ze tolko casa, Euro imamo, vedno smo pred njimi in se malo politike in evo, prezirljivost na vrhuncu. Lahko so zelo, zelo srecni, da imajo cel jadran obale, ker brez tega bi bili Somalija. U glavnem, bili bi pozabljeni od sveta. In vsak, ki trdi drugace, si laze sam sebi.
Tukaj bi še dodal, manj se bomo za njih sekirali, bolje bo.

• Všeč mi je
Reactions: sad in cappy

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom

hrvati kot narod so bili taki do nas že veliko pred našim vstopom v EU in €

• Všeč mi je
Reactions: Primus in Konec

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Drži. Zato pa tudi taki ne vidijo mojega denarja.

In ja, nekateri se znajo iti turizem tudi na Hrvaškem, pa ne mislim s tem, da mi ližejo rit, ker tega ne rabim. Želim le normalen enakovreden odnos z ostalimi turisti.
kaj neki si morajo šele hrvati mislito o nas ... https://www.slovenia.info/sl (namig: izbira jezika desno podaj).
kot je nekdo rekel, očitno je za obe državi bolje, da taki kot si ti, ne obiskujejo hrvaške...

• Všeč mi je
Reactions: Konec

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Konec leta 2019, par dni, pa bi bil Božič...
Nas šest (6) Slovencev, vsak iz svoje firme, na, ah, recimo temu "poslovno kosilo" malo zraven Opatije... Pa trije Hrvati, ki so nas tja povabili...
Restavracija ena izmed tistih, kjer moraš imet srečo, da dobiš plac...
Osem (8) nas je govorilo hrvaško (ja, vem, ne srbo-hrvaško, ne bosansko, ne srbsko, pač vemo, kje smo..)... Torej, trije (3) Hrvati in pet (5) Slovencev (ker nismo želeli delat problemov in poznamo to restavracijo) smo govorili hrvaško...
En (1) je govoril slovensko, ker je pač tak in ga boli za vse...
Naročili, hrana božanska, vino paše pri vsakem hodu, vse super... Kake 6 ur vse skupaj, ej, noro, cena pa še bolj...
Na koncu vpraša natakar partnerje iz Hrvaške = "Jel' ćete platit i ono duplu cijenu za gospodina iz Slovenije? Il da mu naplatimo sve, ako nezna di je"?
Odgovor partnerja iz Hrvaške je bil: "Ma daj, ne zezaj, naši smo..."
No, plačali so enkrat več za hrano enemu (je pač poslovni partner, drugače ...), ki mu je bilo vseeno, kaj so Hrvati in ni razumel, da je ON bebec... Pa je dobil na svojo firmo račun in pridno plačal, da se mu ne bi vsi smejali...

Zdaj pa... Meni je vseeno... :nigladek:

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: brane_new

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
A hrvasko inspekcijo v hrvasko ostarijo.... :valjamse: Zal ne bo nic iz tega
Je pa kolega ohranil ponos in se ni ponizal. Racun je pa firma placala. Cepci hrvati so pa se vedno cepci glede opisanega...Kako lahko dvojno placas, ce govoris Slovensko? Ni mi jasno...a nimajo uradnega cenika? A ce bi pojedel porcijo cevapov po ceniku recimo za 70 kun, bi potem dobil racun za 140kun al kako?

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: brane_new

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Ne plačal bi 70 kun. Če bi bil njihov pa 35.
Da o tem koliko so frigani lignji vredni pa itak raje nebi....

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Konec leta 2019, par dni, pa bi bil Božič...
Nas šest (6) Slovencev, vsak iz svoje firme, na, ah, recimo temu "poslovno kosilo" malo zraven Opatije... Pa trije Hrvati, ki so nas tja povabili...
Restavracija ena izmed tistih, kjer moraš imet srečo, da dobiš plac...
Osem (8) nas je govorilo hrvaško (ja, vem, ne srbo-hrvaško, ne bosansko, ne srbsko, pač vemo, kje smo..)... Torej, trije (3) Hrvati in pet (5) Slovencev (ker nismo želeli delat problemov in poznamo to restavracijo) smo govorili hrvaško...
En (1) je govoril slovensko, ker je pač tak in ga boli za vse...
Naročili, hrana božanska, vino paše pri vsakem hodu, vse super... Kake 6 ur vse skupaj, ej, noro, cena pa še bolj...
Na koncu vpraša natakar partnerje iz Hrvaške = "Jel' ćete platit i ono duplu cijenu za gospodina iz Slovenije? Il da mu naplatimo sve, ako nezna di je"?
Odgovor partnerja iz Hrvaške je bil: "Ma daj, ne zezaj, naši smo..."
No, plačali so enkrat več za hrano enemu (je pač poslovni partner, drugače ...), ki mu je bilo vseeno, kaj so Hrvati in ni razumel, da je ON bebec... Pa je dobil na svojo firmo račun in pridno plačal, da se mu ne bi vsi smejali...

Zdaj pa... Meni je vseeno... :nigladek:
se pravi se das nabrisati na suho samo, da ti ne bodo tezili. Lol bedak. Cestitke za SLOVENCA, lahko na PM ostale detajle.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
in kaksne detajle bi ti rad? kaj so jedli, pil?

kdor pac isce tezave jih bo nasel, drugega ne morem rect.

• Haha
Reactions: Matey

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113

vsaka drzava ima svoje znamenitosti na katerih je bila zgrajena.

vsaj nimajo zgodovine zasuznevanja tujih ljudi in gradnje uspeha na racun le teh, tako kot imajo tako zgodovino stevilne EU drzave.

• Haha
Reactions: Matey

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
msenjur odjebi debil. sprasujem casha. ker slovence spostujejo deloma samo zaradi redkih izjem, vsem vam se smejijo v obraz, ker nimate ponosa in casti!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
haha, dej zaseka mojster, mal se ohladi. skoci v bliznjo mlako pa bo bolje...

zarad katerih redkih izjem nas pa spostujejo?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Mene res zanima kaj vi delate v teh gostilnah na hrvaskem. Jst konstanto dobivam skonto pa stvari na hiso, z vlastniki se dobr razumem, vejo da je moja hrvascina v *****, tko da se zmenmo mal po slovensk mal po hrvask. Nkjer nbenih problemov. Je pa res da ne pustim 3 kune napitnine ce sem zadovoljen.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Zaseka, se opravicujem, vendar ne vem, kako je tvoje vprasanje, ker si omenil, da me nekaj sprasujes?