Lool.Ne bom ti zdej iskal posnetka ,ce imas cas si poglej tv dnevnike in porocila zadnjih dni pa bos nasel.
Lool.Ne bom ti zdej iskal posnetka ,ce imas cas si poglej tv dnevnike in porocila zadnjih dni pa bos nasel.
Tukaj bi še dodal, manj se bomo za njih sekirali, bolje bo.Hrvati imajo tak odnos do nas samo zaradi tega, ker so nam neznansko fous, da smo v Eu ze tolko casa, Euro imamo, vedno smo pred njimi in se malo politike in evo, prezirljivost na vrhuncu. Lahko so zelo, zelo srecni, da imajo cel jadran obale, ker brez tega bi bili Somalija. U glavnem, bili bi pozabljeni od sveta. In vsak, ki trdi drugace, si laze sam sebi.
Hrvati imajo tak odnos do nas samo zaradi tega, ker so nam neznansko fous, da smo v Eu ze tolko casa, Euro imamo, vedno smo pred njimi in se malo politike in evo, prezirljivost na vrhuncu. Lahko so zelo, zelo srecni, da imajo cel jadran obale, ker brez tega bi bili Somalija. U glavnem, bili bi pozabljeni od sveta. In vsak, ki trdi drugace, si laze sam sebi.
kaj neki si morajo šele hrvati mislito o nas ... https://www.slovenia.info/sl (namig: izbira jezika desno podaj).Drži. Zato pa tudi taki ne vidijo mojega denarja.
In ja, nekateri se znajo iti turizem tudi na Hrvaškem, pa ne mislim s tem, da mi ližejo rit, ker tega ne rabim. Želim le normalen enakovreden odnos z ostalimi turisti.
Zdaj pa... Meni je vseeno...
se pravi se das nabrisati na suho samo, da ti ne bodo tezili. Lol bedak. Cestitke za SLOVENCA, lahko na PM ostale detajle.Konec leta 2019, par dni, pa bi bil Božič...
Nas šest (6) Slovencev, vsak iz svoje firme, na, ah, recimo temu "poslovno kosilo" malo zraven Opatije... Pa trije Hrvati, ki so nas tja povabili...
Restavracija ena izmed tistih, kjer moraš imet srečo, da dobiš plac...
Osem (8) nas je govorilo hrvaško (ja, vem, ne srbo-hrvaško, ne bosansko, ne srbsko, pač vemo, kje smo..)... Torej, trije (3) Hrvati in pet (5) Slovencev (ker nismo želeli delat problemov in poznamo to restavracijo) smo govorili hrvaško...
En (1) je govoril slovensko, ker je pač tak in ga boli za vse...
Naročili, hrana božanska, vino paše pri vsakem hodu, vse super... Kake 6 ur vse skupaj, ej, noro, cena pa še bolj...
Na koncu vpraša natakar partnerje iz Hrvaške = "Jel' ćete platit i ono duplu cijenu za gospodina iz Slovenije? Il da mu naplatimo sve, ako nezna di je"?
Odgovor partnerja iz Hrvaške je bil: "Ma daj, ne zezaj, naši smo..."
No, plačali so enkrat več za hrano enemu (je pač poslovni partner, drugače ...), ki mu je bilo vseeno, kaj so Hrvati in ni razumel, da je ON bebec... Pa je dobil na svojo firmo račun in pridno plačal, da se mu ne bi vsi smejali...
Zdaj pa... Meni je vseeno...
Hrvati imajo tak odnos do nas samo zaradi tega, ker so nam neznansko fous, da smo v Eu ze tolko casa, Euro imamo, vedno smo pred njimi in se malo politike in evo, prezirljivost na vrhuncu. Lahko so zelo, zelo srecni, da imajo cel jadran obale, ker brez tega bi bili Somalija. U glavnem, bili bi pozabljeni od sveta. In vsak, ki trdi drugace, si laze sam sebi.