" Takle mamo "

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ne, tebe smo čakali, dragi.
srce-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Če pa si sposoben dobit žensko ki je pametna-izobražena, zahtevna do določene vzdržne meje pa odlično
wink-1.gif

Zaenkrat sem še samski, ampak dejtam samo take. Meni se z neizobraženimi ženskami ne da ukvarjat, jaz rečem Dostojevski, ona reče, nisem še pila te vodke, je draga?..jaz rečem Bratje Karamazovi..ona reče..a to je družinsko podjetje?

Malo se hecam, malo pa tudi ne, ženske, ki niso izobražene, mi niso noben izziv, pa če imajo še taaaaak štel.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ma saj pravim, ne govorim o totalnih budalah, jaz govorim da nimam rad preveč pametnih, samo to
wink-1.gif
Sicer pa vsak sam ve kaj mu najbolj ustreza...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Nima rad preveč pamet pametnih, pa balončki na riti ga ne motijo... Mu že tako ustreza.
wink-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Točno to, kar predstavlja ta filmček, sem jaz doživel... Sedaj pa revico vidim, kako lepo se z kolesom pelje, ker ji M3-ka ni prinesla sreče!
wink-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Haha očitno ji avto ni več dovolj...:) Sedaj gleda, šolo, zaposlenost, prebivališče, status, poleg avtomobila, postave itd...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Nič ni narobe, če je punca pametna, če se je le "sprijaznila" s kom se je spečala kot si se moral tudi ti glede nje. Če si pač tip, ki prihaja drug dan ob 11h domov, potem je to verjetno vedla že od vsega začetka, kakšnga mačka je kupila v žaklju, ne more se zdej kr na lepem pritoževati in te poskusiti spreminjati; enako velja za tebe, če te vedno utruja, ko prideš domov, potem je tudi tebi jasno kaj si vzel v zakup in se ne moreš kar naenkrat razburjati, kako si z njo nezadovoljen ipd.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
pregovor pravi: moški upada se ženska ne bo spremenila, ženska upa da se moški bo
smile-1.gif

Da te ima nekdo pod komando in so pred tabo še dolga leta življenja..... ne vem, težko kaj pametnega reči. To mi deluje da so nekak bolj labilne osebe, ki so itak vedno rabile nekoga da jih vodi (starši, učitelji, potem pa še partnerji), pomanjkanje samozavesti maybe?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Itak, jaz bi to celo poimenoval kot neke vrste osebnostno motnjo. Takšni so predvsem moški ki so že od nekdaj nesamostojni, v družbi niso bili nikoli "in" zato so bili ignorirani in zato imajo pomanjkanje samozavesti, ko pa je "ena" ženska za takšnega moškega pokazala interes pa tak moški misli da je sedaj boga za jajce potegnil in takšni moški se tudi potem v morebitni zvezi na smrt bojijo izgube te osebe, zato so pač pridni, ubogljivi in požirajo. Pravzaprav ne požirajo, to se jim zdi normalno, to je zanje način življenja. Do.... srednjih let, kjer pa nekateri redki pridejo k sebi in se jim vtrga. Seveda da ne pozabimo, ženske pa znajo to dobro izkoristit. Katera pa si ne bi želala takšnega? Sploh če še domov nosi neke cekine. Ni lepšega. Sicer pa je tudi tako... moških/žensk se zgleduje po svojih starših. Torej če je mati bila v družini ukazovalne ter nosila hlače jih bo tudi ona hotela saj se je tega celo svoje življenje učila... Sicer pa... kakor komu paše
wink-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Še dobro, da v lajfu ne obstajajo samo varijante copata/ ženska nosi hlače in tip ukazuje/ženska ima da je tiho.