Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Ma jaz jo razumem ... ce mas na izbiro dve identicni zenski pa je ena je bogata druga pa ne ... pac vzames tabogato ane ... al se motim?
Pa ne samo to, jaz se nimam za lepotca, ampak to še ne pomeni, da bom dejtal z eno ko ma osnovno šolo in prodaja burek na vogalu.
Ajde, če je kaka opcija, če je res huda, jo spečeš in to, samo za kaj resnega pa... Hvala lepa. Si to s kom si. In jaz nisem prodajalec
bureka na vogalu, fertik.
Mam na firmi hudo čistilko (avstrjiska turkinja, 29) res ko pride na šiht v civilki, je huda baba, samo ni šanse da jo diram, prvič že zarad
tega ker je čistilka in drugo zarad tega, ker nebi rad mel turčinov v žlahti. Fertik, rasist gor al dol, sem tujec v tuji državi, ampak
ni varjante da se z gamadjo ženim.
In razumem tole frajlo. To je čisto nagonsko, da podrejenih oz. manj premožnih ne maramo toliko kot bogate oz. podrejene.
Samica v večini živalskih primerov, se pari samo z največjim, najmočnejšim in najpogumnješim samcem, to ji je nagonsko, saj bo
tako zagotovila zdrav in krepek pomladek.
In zato so tudi babam bolj všeč atletske postave kot pa bajsiji, in bogatejši od revnejših, bogatejši je pametnejši, atletska postava
pa govori da je zdrav, da živi zdravo in da bo dolgo živel, in to si tudi želi za svoje otroke.
Mater sem imel zajebanega doktorja pri predavanju Poslovne komunikacije, še zdaj vse vem kaj nas je naučil.