" Takle mamo "

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Posneto po resnični zgodbi
wink-1.gif

PS: Restoran Balkan
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Ma jaz jo razumem ... ce mas na izbiro dve identicni zenski pa je ena je bogata druga pa ne ... pac vzames tabogato ane ... al se motim?

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Pa imaš kdaj na voljo dve identični?
smile-1.gif
Jaz vzmem ne-bogato, ker je večja verjetnost, da ni razvajena...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Eni pravijo, da te ta revna ves čas štopa v življenju,je malenkostna in ozkogledna, skoz kupuje neke cenene malenkosti samo zato ker so poceni, skoz je fouš bogatim prijateljicam, vse je predrago zanjo, boh ne dej, da bi si privoščila kaj boljšega, dražjega, praktično skoz živita ko reveža, čeprav imata denar tudi za kaj več ... ampak ok to je zgolj mnenje nekaterih.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Jah.....

Nisi kriv, če se reven rodiš. Kriv si če se revno poročiš
evil.gif

LP
Torus

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
..pač še en dan v življenju plehpi..e. V BMW se je peljala, fajn jedla in jahala. Samo stran je vrgel tiste rublje... Razen, če je vse vzel na račun firme -potem si je kavs itak sama plačala..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
u bistvu je to res tak... tiste ki pride v pajacu po možnosti s zašmiranimi rokami nobena ne pogleda (no razen tistih ki šraufajo kakšne stare avte:)))

ni zastonj rek: obleka naredi človeka

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
je pa ena dobra anekdota na tole stvar, ne me resno primit za besedo...ker so pac govorice...mogoce jo je kdo, ki je stajerc tud slisal...ko je tip pecal babe, pac se je obesil na eno in pac lepo pijacka, levo, desno..ker je imel nesreco, nekaj narobe z avtom, je pac vzel avto od mame, mislim da p206...do trenutka ko sta prisla do avta, veselo rapolozena, nato pa baba, kaj to rjo vozis...obrnila in sla, kljub pregovarjanju da je tole nadomestni avto, bla, bla...ker se mu je vsedla na jetra, deda razfuka...opazuje, se pripravlja...in cez cas jo zopet spelje na svoja pota...tokrat v svojem luksuz avtu...se mu smeji, jo zapelje na areh, se malo meckata...prekine, babo pa sred noci nazene iz avta, in jo posle v 3pm...skozi okno pa ji pove, no vidis, par tednov nazaj sem se vozo z p206... =)...nekak podobne zgodbe krozijo okoli, ce je to res ali ne...nimam pojma...del, da jo je zajebal je nekje vedno isti =)...vsak nekaj doda, mogoce kaj pozabi, tako da kaj je resnica neve nihce...

lp, dominik...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Ampak pretirano presenečena pa ni bila ženska na koncu...

Zakaj bi pa bila, saj je prebrala scenarij, preden je šla snemat.
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Ma jaz jo razumem ... ce mas na izbiro dve identicni zenski pa je ena je bogata druga pa ne ... pac vzames tabogato ane ... al se motim?

In celo življenje za tebe govorijo, da si keš kuratz.

Tip, če da kaj na sebe, ne more met ženske, ki ima več dnarja od njega.