Mogoče se spametujemo (bil bi že čas) da "made in China" ni tisto kar rabimo na dolgi rok....
Del katerega kontineta si ti?ZDA dokazano prisluškujejo v De, zakaj je potem problem Huawei ?
Ja ali nimamo tudi mi, OZN in ves ostali svet (razen par ekzotov) Tajvan za del Kitajske? Ali mi (in tudi zda) ne vodimo politiko ene Kitajske? Ali niso mednarodno priznane meje Kitajske takšne, ki vključujejo Tajvan v Kitajsko ???Kitajska ima Tajvan za del svojega ozemlja in ne izključuje uporabe sile, da bi dosegla svoje cilje ozemeljske celovitosti.
Da.iz članka:
Ja ali nimamo tudi mi, OZN in ves ostali svet (razen par ekzotov) Tajvan za del Kitajske? Ali mi (in tudi zda) ne vodimo politiko ene Kitajske? Ali niso mednarodno priznane meje Kitajske takšne, ki vključujejo Tajvan v Kitajsko ???
Da ali ne?
Na kratko: NE. Če ti ni jasno zakaj, malo vprašaj strica googla, on ve vse...iz članka:
Ja ali nimamo tudi mi, OZN in ves ostali svet (razen par ekzotov) Tajvan za del Kitajske? Ali mi (in tudi zda) ne vodimo politiko ene Kitajske? Ali niso mednarodno priznane meje Kitajske takšne, ki vključujejo Tajvan v Kitajsko ???
Da ali ne?
In potem hočejo naši sedež v varnostnem svetu?Ameri so hrvatom že skenslali kitajske investicije...
Pri nas pa mamo s5 kitajce na oblasti
Zavrlovi Kitajci prvi v vrsti za 100-milijonski Telekomov posel
Spopad za dobavo 5G tehnologije: zakaj v Sloveniji najbolje kaže Huaweiju, ki ga več držav EU ne želi zaradi varnostnih tveganj in tesnih povezav s kitajsko državo?necenzurirano.si
Ne bodi tako prepričan v to.Če se gredo prepovedi, naj bodo obojestranske. Že zdavnaj sem pisal, da lahko Kitajska z redkimi kovinami lahko drži zahod za jajca.
Taiwan tudi...... Kitajska z redkimi kovinami lahko drži zahod za jajca.
Na kratko: NE. Če ti ni jasno zakaj, malo vprašaj strica googla, on ve vse...
Na kratko:
China and Taiwan: A really simple guide
China claims self-governed Taiwan as part of its territory - but the island sees itself as distinct.www.bbc.com
Khmm, prebral tvoj link, in zaključil, da je na kratko DA.Na kratko: NE. Če ti ni jasno zakaj, malo vprašaj strica googla, on ve vse...
Na kratko:
China and Taiwan: A really simple guide
China claims self-governed Taiwan as part of its territory - but the island sees itself as distinct.www.bbc.com