''ta številka ne obstaja, ...''

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
''Ta številka ne obstaja, prosim pokličite informacije.''

Kdaj avtomatski odzivnik pri Mobitelu to pove? Ker pred 2 dnevoma je bila klicana številka še normalno dosegljiva, sedaj pa se pojavlja ta odzivnik. Ker če bi imel izklopljen telefon, potem odzivnik reče: ''številka trenutno ni dosegljiva...''
Kaki so vse možni razlogi za težavo?

Hvala za pomoč.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
nekdo je odjavil telefon ali pa ni plačal računa pa so ga mobitelovci odklopli

Nazadnje urejeno:

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
To ponavad takrat kadar je številka izključena. Npr ob prekinitvi naročniškega razmerja al pa če kupiš novo številko predno se prijaviš na centrali oz. predn številko aktiviraš. Za kaka druga stanja pa ne vem kdaj bi se to slišalo
smirk-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
ali pa ni bil napolnen predplačniški račun po preteku 90 dni...al pa račun ni bil plačan...vse je možno..

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Zdaj sem še večkrat poskušal. Najprej je bilo ''ta številka ne obstaja''...čez par minut ''številka ni dosegljiva'', nato je bil uporabnik zaseden...sedaj pa že normalno zvoni. Vse to v roku 15 minut!

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Enemu mojemu kolegu so ukinli računk k ni računa plačal in je nekaj cajta govorilo da številka trenutno ni dosegljiva, pol pa da ne obstaja.

spizzavampi

Zelenc'
23. avg 2007
27
0
1
Ponujam vam še eno varjanto.
Pri prehodu iz izimobila v tušmobil po 7:30 zjutraj delajo normalno odhodni klici in klici v omrežju.
Številka sama pa ni dosegljiva oziroma pri klicih iz drugih omrežij bodisi fiksnih bodisi mobilnih dobiš odzivnik:"ta številka ne obstaja pokličite informacije..."
Klic na njihov call center obup.Človeku težko razložiš problem in se dela menefregističnega.Predlagal sem mu naj poskusi iz fiksnega omrežja poklicat tf. številko pa ni hotel in je samo trdil da je pri njih vse ok.Na koncu je rekel,da bo problem posredoval tehnični službi.
Ne vem no vtis ni ravno najboljši.

LP
Spizzavampi

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Lahko da ima doticno narejeno preusmeritev na neko stevilko, ki ni vec aktivna... in to preusmeritev ima recimo aktivno ob nedoesgljivosti ali zasedenem telefonu...
smile-1.gif
Verjetno res nekaj takšnega, čeprav mi telefon pokaže napis "preusmerjam", ko gre za preusmeritev klica. No, kakšen mesec nazaj se mi je zgodilo nekaj podobnega ... ena oseba me je klicala (pustila neodgovorjen klic), hočem kakšnih 20 minut za tem poklicati nazaj in se oglasi sistem s "številka ne obstaja", poskusim še drugič, tretjič, vedno isto. Še isti dan me oseba ponovno pokliče. Mi je bilo takrat zelo čudno, pa sem danes naletel na to temo in se oglasil s to prigodo.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Lahko da ima doticno narejeno preusmeritev na neko stevilko, ki ni vec aktivna... in to preusmeritev ima recimo aktivno ob nedoesgljivosti ali zasedenem telefonu...
smile-1.gif
To včasih jaz naredim... 041 100000
cool-1.gif