T-bone

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem gledal danes katalog spar premium, pa vidim lep kos mesa. Kje bi se dalo pri nas tak lep kos še kupit razen v sparu?
Kak to potem kaj vi doma pripravljate?
 

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dajte hitro povedat kam lahko grem v Mariboru v roku ene ure na dober steak? Pa ne mi napisat Rožmarin. HVALA
 

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mater ste neuporabni, samo za gobcat ste dobri
grin1.gif
 

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pr Petrinu u zupančičevi jami. Definitivno boljši kot un iz špara. Kar pa se tiče priprave - na žerjavco in metoda 4-3-2-1. Najboljše zihr.

vrhusnko meso vsaj za naše razmere.pa še cena je manjša kot špar premium izdelek
cheer.gif
 

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
[censored] če pa tu vas je pol gori ko tak vse veste, ni da ni! Če bi na vas čakal bi crkno od lakote
evil.gif
 

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
špar premium T-bone je 25€kg, v mesnici pa 18kg... pa se grem stavit, da ni za primerjat
 

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Še en glas za Petrina, zelo dobr meso. Kupil T-Bone in rostbif in je bilo oboje odlično. Morš pa ujet kdaj ma največ robe.
 

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik cbb pravi:Kar pa se tiče priprave - na žerjavco in metoda 4-3-2-1. Najboljše zihr.
Se preverjeno strinjam.
Ampak zdajle ni ravno čas za oglje, recimo kako to spečt v kuhinji?
 

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
isto, samo v pani, pa ne ga srat s kakim olivnim oljem ali putrom (puter sicer lahko daš, ampak čisto na koncu, da se ne zažge) pa pol obvezno pustit, da se "uleže"
 

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
evo kupil v Petrini.. vakumsko pakiranega.. itak
ker ga v naslednih 4 dneh ni bilo časa naredit je lepo ležal neodprt v hladilniku..
no ko pa sem ga odpru... ma ga ni tega vojna.. še mačke so cel deden hodile za mano klub tuširanju..
skratka.. ne bom več... hvala
 

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Jaz sem prejšnji teden zadnjič kupu meso v Petrini-ramsteak. Meso sem speku medium, kot vedno, bil je pa tako trd, da sem ga komaj prežvečil. Precej nenavadno za uležano meso! Enkrat prej se mi je pa že rahlo usmradil, podobno kot Peterm-ju... pa sem ga imel manj kot 4 dni v hladilniku....

Tako da za ta denar naj ga kar imajo. Sicer precej redko kupujem pri njih, zdej bom pa še manj. Ponavadi vzamem ramsteak v tušu (10€ kg) al pa na tržnici, nevem kako se že reče mesariji, pa je meso boljše.

Moje mnenje, če je pa komu všeč, pa naj še kopuje pri njih...