T-2 vprašanje

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Finance:

Sicer pa so se pred dnevi spet pojavile govorice o spremembah v vodstvu, kjer nekateri spet vidijo Mirana Krambergerja, nekdanjega telekomovca in idejnega očeta T-2 . "V zameno za stolček menda ponuja zadolženi T-2," je zaokrožilo po kuloarjih.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ti si ali res obseden s T-2, ali pa se zayebavaš. No, ne vem, zato te ne bom obtoževal ničesar. Če rabiš službo, mi reci, saj tudi jaz cenim ljudi, ki so 100% predani svojemu delu! Bom probu kej zrihtati...
wink-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Citat:
speedtest.si

Pritisnite START

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 9.84Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 93.76Mb/s

Pritisni START za ponovno meritev

Se že malce lepše obnaša
cheer.gif

aplauz.gif
za T-2 Če bi bil pa še upload okoli 30 bi pa lahko začel razmišljat o ukinitvi Telekoma.
Bo treba še kak hiter torrent poiskat.
Prosim pazi, saj lahko s takimi hitrostmi hitro vržeš iz pantov katerega od teh Speedtestov ali njihovih povezav!
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Ti si ali res obseden s T-2, ali pa se zayebavaš. No, ne vem, zato te ne bom obtoževal ničesar. Če rabiš službo, mi reci, saj tudi jaz cenim ljudi, ki so 100% predani svojemu delu! Bom probu kej zrihtati...
wink-1.gif

zgleda ma res fetiš

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pohvalil bi gospodično na helpdesku (pozabil ime), ki je bila z mano danes na telefonu skoraj pol ure. Strokovna, profesionalna in prijazna.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
wink-1.gif

zgleda ma res fetiš

Ali pa je faušija ker ne dela v pravi firmi
hysterical-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
No, da naumo samo yurlebuče kotrljikali gor pa dol po medijskem prostoru (kjer tovrstne buče tako zelo uspevajo):
Baje bodo možni dodatni hitrostni paketi v Brezčasnih optikah, tako da bo tu malo več flexibilnosti. Ker cene mednarodne povezljivosti drastično padajo, in cene opreme tudi, se bo dalo lahko sedaj v brezčasne pakete še druge hitrosti. Do sedaj nismo mogli, ker moramo pač paziti, da delamo s pozitivnim finančnim trendom. Cene teh paketov bodo znane najkasneje do 1.9. Več o tem kasneje...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ. Zakaj za vraga mi pošiljanje pošte pri T-2 strežniku že cel dan javlja domain is blacklisted ?

550: This domain is blacklisted, consult your postmaster.
13.gif

Za pošiljanje moram uporabljat T-2 strežnik ker imam dinamičen IP...
10.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ma nek bedak je šel moj IP, ki sem ga zgleda na novo dobil dat na črno listo... Ko bi moral službeno pošiljat pošto pa seveda ni šlo...
Malo preveč so lahkomiselni s temi listami...
stupid-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Sem še kar obseden oz. se zayebavam:

Skupina Zvon Ena Holding v resnih finančnih težavah

Ljubljana - Skupina Zvon Ena Holding je v prvih šestih mesecih letošnjega leta poslovala s kar 23 milijonov evrov čiste izgube, kar je več kot dvakrat več, kot je ta znašala v enakem obdobju lani.

Poleg desetih milijonov evrov izgube pri prodaji finančnih naložb je na poslovanje negativno vplivala tudi izguba T-2 in Steklarne Rogaška. V obeh družbah je namreč Zvon Ena Holding letos opazneje povečal svoje lastništvo, poleg tega pa je moral ti družbi tudi dokapitalizirati s pretvorbo posojil.

S tem pa se je še dodatno poslabšala finančna slika Skupine Zvona Ena Holdinga. Ob kar 838,4 milijona evrov sredstev je namreč kapital predstavljal le 96 milijonov evrov oziroma dobrih 11 odstotkov. Po drugi strani so se dolgoročne finančne obveznosti podeseterile, na 127,6 milijona evrov, kratkoročne pa so se zmanjšale s 455 na 392 milijonov evrov. Skupni finančni dolg je tako konec junija že presegel 520 milijonov evrov, medtem ko je še konec lanskega decembra znašal slabih 470 milijonov evrov.

Zvon ena padajoči tobogan #1
Zvon dva padajoči tobogan #2
Limita vrednosti gre proti ...?
tongue-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.638
506
113
stari zdej se pa res že malo umiri s tem. Smetiš celotno temo s temi tvojimi "prispevki". Če že imaš tako potrebo po tem si odpri svojo lastno temo in tam notri c/p te stvari.