T-2 vprašanje

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Včeraj sem priklopil Motorolo od T-2 na zvočnike Z-5500 preko SPDIF. Ni odziva. Na sprejemni enoti mi napiše "no digital signal".

je potrebno kaj posebej naštimati, kak poseben postopek...ali je izhod fuč?

Pri menjavi STB mora biti lastnik stanovanja zraven? Sem v najemniškem, pa se mi ga ne da za vsak klinac klicat.
smile-1.gif

tnx

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Imaš Zasebno sporočilo s telefonsko, kjer ti bodo pomagali urediti (odnosno preveriti).

Glede menjave STB: biti mora naročnik priključka (če si to ti, potem ne rabiš lastnika).

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
@NavadniNimda: vidm da imaš veze na t-2
tongue-1.gif

imaš mogoče kakšn info, kdaj bodo možna optika v Stražišču?? Občina kranj....

so pobiral soglasja in prijave že pred letom in pol, je blo takrat rečeno max. eno leto pa bo špilal use...
dons sm še zmer na 4/1
10.gif

hvala za odgovor, če ga veš
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
NN, kdaj boste ventilator od klime na Celovški podmazali? Cvili cele noči, en dan ga bom šel zakajlat.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Če zdej ni, pol bo kasneje še manj. Jeseni bo pa sploh uradno znano, da nič ne bo.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
NN, kdaj boste ventilator od klime na Celovški podmazali? Cvili cele noči, en dan ga bom šel zakajlat.
Kakor vem, je bil tam problem, ker so naselja tako stisnjeno postavljena in je bilo treba posebej opremljati in obračati une troblje. Delali so tudi meritve, tako da je bilo v skladu s standardi!

Bom pa povedal našim odgovorim, da gredo spet preveriti. Konec koncev imajo ljudje tam T-2 optiko že 2 leti in več, morebiti se je kaj razklumpalo...

EDIT: sem preveril glede meritev, podatek drži.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mah, sliši se, kot da bi se nekaj zjahalo, sedaj pa drajsa al pa je ležaj fuč. Cvili, kot se ventilator vrti. Podnevi se sploh ne sliši (le zakaj
uf-1.gif
), ponoči je pa včasih prav nadležno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ja, to tudi mene zanima, verjetno so v bloku za poslovalnico prepričani, da so v raju vsak večer, ko se zapre bife spodaj. Proti tistemu kruljenju je ventilator naravnost angelsko petje.
uf-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Tole:

se mi ne zdi ravno 100/10 linija. Edini računalnik z giga kartico je priključen direktno na Milana s kablom CAT6. Porodne težave, ali je krivec Linux?

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Če je direkt priključeno je lahko problem drugje. Poskusi še par speed testov na različnih mestih. Pomoje bo hitro drugačen rezultat. Lahko tudi torrent.

Lahko npr. http://ndt.arnes.si/, itd

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
speedtest.si

Pritisnite START

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 9.84Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 93.76Mb/s

Pritisni START za ponovno meritev

Se že malce lepše obnaša
cheer.gif

aplauz.gif
za T-2 Če bi bil pa še upload okoli 30 bi pa lahko začel razmišljat o ukinitvi Telekoma.
Bo treba še kak hiter torrent poiskat.