T-2 vprašanje

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Paketov s stacionarnimi ni zaenkrat.
Torej če želim naročiti vaš nov paket (internet in telefon že imam) sem moram odpovedati telefonu in skleniti novo naročnino za mobilni telefon?
In zakaj ne morem obdržati starega telefona in PREDVSEM stare tel. številke?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Jodlarček: ne vem, če razumem tvoje vprašanje. Številk na fiksni telefoniji NE moreš prenašati na mobilno.

Če pa želiš vzeti brezčasni paket dobiš še dve SIM kartici, fiksno telefonijo pa seveda lahko obdržiš, ampak kot dodatno storitev (4 EUR prva telefonska cifra, 2 EUR vsaka naslednja...).

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
NN dobro si razumel moje vprašanje.
Zakaj bi imel 4 tel. številke če potrebujem samo 2?? In seveda, zakaj bi plačeval dodatnih 6€ za dva fiksna telefona?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Heh, po novem tudi ni zemljevida za Maribor
cool-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Stein govori o tem - klikni na poslovalnice, zaskrolaj dol do Mariborja in si oglej barvo naslova ulice (Streliška cesta). Siva je. Zakaj? Ker še vedno niste dali linka do zemljevida.

Mimogrede - ali danes kaj ne T-2 štrajka, ker internet (tujina) ne deluje?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Mimogrede - ali danes kaj ne T-2 štrajka, ker internet (tujina) ne deluje?

Citat:
Napisal/-a Navadni Nimda » 15. apr 2009 ob 09:51

Evo več informacij glede izpada:

Kablovje je presekano pri Dunaju na trasi od avtocestne firme (podobno kot naš Dars). Imamo dvojno povezavo do Dunaja, eno prek Šentilja, drugo prek Jesenic. Očitno tedva kabla prideta nekje skupaj v isti kanal. Rečeno mi je bilo iz najvišjih vrhov, da se že išče tretja rešitev, ki bo zagotovila večjo stopnjo redundance od tega, kar je zdaj. Če bi bilo po moje, bi se iskalo povezavo recimo direkt na Milano, ali kaj podobnega.

Kablovje bo sanirano predvidoma pred 12:00, pravijo v naši Dunajski podružnici.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kakšno podružnico?
Napisal/-a Navadni Nimda » 15. apr 2009 ob 09:51

Evo več informacij glede izpada:

Kablovje je presekano pri Dunaju na trasi od avtocestne firme (podobno kot naš Dars). Imamo dvojno povezavo do Dunaja, eno prek Šentilja, drugo prek Jesenic. Očitno tedva kabla prideta nekje skupaj v isti kanal. Rečeno mi je bilo iz najvišjih vrhov, da se že išče tretja rešitev, ki bo zagotovila večjo stopnjo redundance od tega, kar je zdaj. Če bi bilo po moje, bi se iskalo povezavo recimo direkt na Milano, ali kaj podobnega.

Kablovje bo sanirano predvidoma pred 12:00, pravijo v naši Dunajski podružnici .

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Nezaslišno!

Gledam tv in kaj vidim:

Jonas v reklami reče: "Če bi radi izvedeli več o digitalni televiziji, obiščite..."

Halooo?! Digitalna televizija? T-2? Kje je zdej ponos IPTV-ja? Se nekdo namerno šverca z drugo tehnologijo?

Nazadnje urejeno: