T-2 vprašanje

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Lahko posljes po posti
wink-1.gif

Kaksno uporabnisko ime - nismo SIOL
10.gif

St. narocnika - ID
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ok, ampak to je še zmer prezakomplicirano. a ni možno da bi se to na kak lažji način spremenil? npr da bi prek servis strani to spremenu?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
še eno vprašanje. kje piše novo geslo za dostop na stran servis.t-2.net? gledam naročniško pogodbo, pa nikjer ne najdem tega
confused-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
men se vedno bolj zdi, da mi niso nobene pošte poslal, v kateri so bli moj mail naslov, geslo...
crazy1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
To zna bit hudič pri T2ju, da pošljejo en kup papirjev katere če ne spravljaš se hitro izgubijo in bol lahko samo klicariš...Pobrskaj malo, sigurno piše, v skrajnem primeru pa jih pokliči pa provaj rešiti težavo s študenti na helpdesku
hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ku.rac pa njihova plačljiva "pomoč" naročnikom
bonk.gif
našel sm pa samo tisto pogodbo, kjer nč ne piše pa en list kjer je začasno geslo gor

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Do sedaj, še par dni nazaj je zvonilo v prazno, danes provam, če so priklopli in dela nonstop da je zasedeno.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
No, danes sem klical in mi rečejo da rabijo št. zadnjega računa. A skupaj smo jo pisali pri pogodbi.Dobro ajde, jo izgubijo. Samo te izgube se vse bolj pojavljajo. Zadnjič so pisali, da nimajo evidentirano za smo plačali 31.12..so dobili dokaz že naslednji dan po pošti:D

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Po dolgem času sem tudi jaz priklopljen na T2 VDSL ... moja zgodba o priklopu se je vlekla od 6.12.07 do 4.3.08 ...

Decembra sem že vrnil izpolnjeno pogodbo z izbranim paketom 4/1 ... konec januarja sem poizvedoval zakaj me še nobeden ne pokliče s T2-ja in sem ugotovil, da so šele sedaj ugotovili da nisem priklopljen na tisto centralo, na katero so mislili da sem, ampak na eno drugo, ki je bolj daleč. Tako da paketa 4/1 ne morem imet zaradi oddaljenosti. Lahko samo 1/0.25.

Ker je bilo že dolgo kar so poizvedovali pri TS, so mogli še 1x poslat poizvedbo na TS ... To je bilo 11.2.08 ko je TS ponovno reku da je internet možen. V istem trenutku mi je tudi odklopil Siol internet .......

Po klicarjenju vsenaokoli, kjer ti vsak na T2 pove da se priklop in odklop (iz enega operaterja na drugega) izvrši v enakem dnevu, nisem dosegel nič ... ostal sem brez interneta .... od 11.2 do 4.3 sem bil popolnoma brez interneta ... in nobenega na T2 ni zanimalo zakaj ga nimam ... (nisem mogu internetno poslovat in urejat spletno stran, saj sem bil izklopljen ...)

No 4.3 se je končno pojavil T2-jev fant in mi izročil modem.

Sedaj sem zadovoljen, internet deluje super, čeprav sem imel prej pri siolu paket 2048/384 mi sedaj pri T2-ju 1024/256 hitreje odpira strani.

Zanekrat sem zadovoljen
cheer.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kakšni bi na tvojem mestu že zganjali karavlo. Imaš pa potrpljenje...

Saj jaz imam tudi tu pa tam kakšne probleme pri t2ju, predvsem papirologijo, samo jim nimam kaj zamerit, ker so novi na trgu...pa vidim da se monterji vsaj malo trudijo...

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Mah niti niso več tako novi, tk da bi glede papirologije lahko bli boljši. Drugače sem pa jaz z njimi zelo zadovoljen. Hitro so mi zrihtali, vse mi normalno dela,... Še takrat ko je kaj crknilo, so mi zrihtali v enem oz. dveh dneh (1x modem strela skurla, enkrat napajalni kabel modema crknu).

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
ja papirologijo imajo čisto v krci......nam so optiko rihtali dober mesec, v bajto prišli tudi cca 6X, delali tudi ob nedeljah, pogodbo podpisali v soboto ob 11 zvečer.....itd.....saj se trudijo....samo niso nič organizirani...
brez interneta ob prehodu nisem bil niti en dan.....samo sedaj še telofon, fax....raihtajo malo predolgo.....bo potrebno malo zaostrit,...in zatežit.....to ponavadi zaleže....

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
ksz.
A mogoče kdo od zaposlenih (lahko tudi ljudje z vezami in poznanstvi) ve, če ima T-2 namen Športklub vključit v ponudbo? Mislim Športklub in ne nekih čudnih Sportklubov, ker tole nemško, argentinsko, francosko in nizozemsko fuzbal ligo gledam z izrednim nezanimanjem...

DeeKay

Pripravnik
20. dec 2007
90
0
6
Gornja Radgona
Kar pa se mene tiče, pa z T-2, predvsem z TV, nisem niti malo zadovoljen. S televizijo imam težave od vsega začetka (kockanje, v zadnjem času pa še prekinjanje zvoka iz popolna izguba slike - pojavi se krogec). Z prijavo napak (ja, večkrat) na klicni center pa zaenkrat nisem dosegel nič. Internet mi sicer laufa odlično (hitrost 4/1), ampak TV vseeno prevaga, tako da že iščem nove ponudnike. Pa če tudi bom moral plačati več.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ponavadi ne priporočajo TVja, če nimaš optike oz. res dobre VDSL povezave. Nam TVdela super, lahko bi bilo kaj več boljših programov, pa tiste TV Šiptar ipd. bi lahko kar rezali ven. Moti me pa recimo 2 sekundi zamik, če gleda kdo TV v sosednji sobi, pa se potem sliši zvok .