Po dolgem času sem tudi jaz priklopljen na T2 VDSL ... moja zgodba o priklopu se je vlekla od 6.12.07 do 4.3.08 ...
Decembra sem že vrnil izpolnjeno pogodbo z izbranim paketom 4/1 ... konec januarja sem poizvedoval zakaj me še nobeden ne pokliče s T2-ja in sem ugotovil, da so šele sedaj ugotovili da nisem priklopljen na tisto centralo, na katero so mislili da sem, ampak na eno drugo, ki je bolj daleč. Tako da paketa 4/1 ne morem imet zaradi oddaljenosti. Lahko samo 1/0.25.
Ker je bilo že dolgo kar so poizvedovali pri TS, so mogli še 1x poslat poizvedbo na TS ... To je bilo 11.2.08 ko je TS ponovno reku da je internet možen. V istem trenutku mi je tudi odklopil Siol internet .......
Po klicarjenju vsenaokoli, kjer ti vsak na T2 pove da se priklop in odklop (iz enega operaterja na drugega) izvrši v enakem dnevu, nisem dosegel nič ... ostal sem brez interneta .... od 11.2 do 4.3 sem bil popolnoma brez interneta ... in nobenega na T2 ni zanimalo zakaj ga nimam ... (nisem mogu internetno poslovat in urejat spletno stran, saj sem bil izklopljen ...)
No 4.3 se je končno pojavil T2-jev fant in mi izročil modem.
Sedaj sem zadovoljen, internet deluje super, čeprav sem imel prej pri siolu paket 2048/384 mi sedaj pri T2-ju 1024/256 hitreje odpira strani.
Zanekrat sem zadovoljen