T-2 vprašanje

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
A si na PC instaliral kako igro.
Sin si je na PC instaliral neko zahtevno igro in po tem je občasno problem s TV. Na ostalih dveh pa TV deluje brez problema.
Povezava je žična preko routerja na dva PC. Tretji pa ima drugo mrežno kartico in je priklopljena direktno na modem zaradi pogostega gledanje TV, ker se ob priklopu prenosnika na mrežo le ta noče povezati zaradi preobremenitve routerja.

Poskusi z drugim PCjem in ga poveži žično.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
PC je povezan žično, tudi kak špil se najde gor , samo to nima nobene veze.Je samo !program", ki ga zaženeš ob potrebi.Bom še na drugem pcju sprobal, pa poročam.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
T2 amino sem povezal na TV Samsung D serije z skartom in mi sedaj deluje na daljincu od TV vklop aparata in glasmost, na daljincu od amino pa ostalo (zvok tam ne dela). Ali obstaja kakšna rešitev in ali ni škoda da je digitalna TV in po tem skart povezava...
pozdrav.gif

1. T-2 ti Amino brezplačno zamenja za Motorolo, ki ima HDMI izhod.
2. Aminov daljinec je univerzalen in se ga da naučiti, da prižiga/ugaša TV in uravnava glasnost.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Seveda isto velja tudi za Motorolo. Še lažje kot Aminovega. Pri Aminu moraš vnesti kodo, ki je odvisna od znamke TV. Nekatere znamke imajo tudi več deset kod in se lahko kar dolgo zezaš, da zadeneš pravo. Pri Motoroli pa samo pritiskaš eno kombinacijo tipk in gledaš, kdaj se začne TV odzivati.

Nazadnje urejeno:

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
To da lahko Motorolo lahko naučit je res, AMPAK moraš preklapljat med STB in TV, da lahko uravnavaš glasnost in prižigaš ter ugašaš TV, medtem ko pri AMinotu ti za glasnost tega ni treba.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Da preverim...

(laufa SpeedTest...)

Še vedno imam 20/4 mega za 37 EUR na mesec.

Nič novega.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Glede na lastniske in napovedane spremembe o menjavi vodstva, pricakovano. Kaj bodo skuhali, bo pa pokazal cas.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
To da lahko Motorolo lahko naučit je res, AMPAK moraš preklapljat med STB in TV, da lahko uravnavaš glasnost in prižigaš ter ugašaš TV, medtem ko pri AMinotu ti za glasnost tega ni treba.

Pri Motoroli lahko uravnavaš glasnost na samem STB-ju in/ali na TV. Kljub preklapljanju pa imaš samo enega daljinca in ne dveh
smile-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Ja, sej to pravim, ampak meni je to tečno preklapljat. Na koncu sem se navadil uravnavat glasnost ker preko STBja, vendar ne gre sorazmerno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Saj imaš prav. Ravno zato sem nabavil Logitechov univerzalec in z njim uravnavam vse to, pa še marsikaj drugega.
cheer.gif

verma

Pripravnik
2. nov 2011
253
10
18
In kako lahko na Motoroli omogočim da se mi prižge TV?
Ko Motorolo preklopim v TV mi ledicana tv samo zasveti in na tv ni nobenih sprememb.
lp

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Poskusi knof za prižig malo dlje tiščati. Ko sem moj daljinec od Motorole sparil s TV, s tem nisem imel problema.