Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kdo ti je pa to povedal? Prvi vmesnik je zastonj, vsak naslednji pa po 2€ mesečno. Sem bil pri Siolu in poznam njihovo odiralsko politiko.
po ceniku je dodatni SD vmesnik 3€, HD 4€
Koliko je cena BOX-ov niti vem ne, ker me zadeva ne zanima dokler PC dekodira TV. Pred časom se je zadeva kar kmalu cenovno nagnila v korist TS.
En STB da TS z vezavo. Ostalo se pa z druge roke oskrbi, če je potreba.
STB-ji so vsaj kar se mene tiče v osnovi neuporabni v primerjavi s PC.
T2 me zaenkrat s svojo ponudbo za stacionarni dostop ni prepričal. TS je za moj pogled vedno korak ali nekaj več spredaj kar se xDSL ponudbe tiče.
Izbira streama IPTV je zelo uporabna sicer alternativna zadeva, ki se že dolko s pridom kosristi prek PC na nekem srednjem prenosu xDSL. Kako je to z uvedbo mpeg4 pri T2 mi ni znano.
T2 je nekaj cenejši ampak ni HD za baker, ni HBO GO zaenkrat, okrog dekodiranja IPTV prek PC pa so že mesece zadeve nekoliko v zraku. Ni jasnega odgovora kaj bo s to zadevo. Res pa je enako stanje tudi pri TS. A dokler dela dela in upam da tako tudi ostane pri obeh operaterjih. TViN Telekoma ni rešitev. Je super za tablico in občasno za kak prenosnik. TV v brovserju HTPC-ja ne more biti. Kakovost za velik ekran ni ustrezna.
Kaj točno pripravlja T2 s svojim HLS mi ni znano.
UMTS imam 3 naročnine T2. V kombinaciji s podatki so najugodnejši glede na moje potrebe.