T-2 vprašanje

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ta paket 100/20 FTTH je na voljo cel paket , posamezno za internet ni na voljo, razen 100/10 ?

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še ena potrditev s Help deska. Postopoma vsem ukinjajo tv na računalnuki, če nimaš tv škatlice, kljub naročeni TV. Bitches

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Še ena potrditev s Help deska. Postopoma vsem ukinjajo tv na računalnuki, če nimaš tv škatlice, kljub naročeni TV. Bitches

Treba se je pritožit na Inkvizicijsko sodišče RKC. Kaj pa mislijo da delajo?
10.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

Če imaš naročen TV, imaš tudi škatlico, ker T-2 ni Siol in ti škatlice ne zaračuna posebej.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kdo ti je pa to povedal? Prvi vmesnik je zastonj, vsak naslednji pa po 2€ mesečno. Sem bil pri Siolu in poznam njihovo odiralsko politiko.

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Zdaj je prava zmeda glede tega. Torej, če imaš stb se bo dalo še naprej spremljat preko vlc-ja? Ali se bo gledanje preko vlc-ja popolno zaprlo?

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kdo ti je pa to povedal? Prvi vmesnik je zastonj, vsak naslednji pa po 2€ mesečno. Sem bil pri Siolu in poznam njihovo odiralsko politiko.
po ceniku je dodatni SD vmesnik 3€, HD 4€
Koliko je cena BOX-ov niti vem ne, ker me zadeva ne zanima dokler PC dekodira TV. Pred časom se je zadeva kar kmalu cenovno nagnila v korist TS.
En STB da TS z vezavo. Ostalo se pa z druge roke oskrbi, če je potreba.
STB-ji so vsaj kar se mene tiče v osnovi neuporabni v primerjavi s PC.

T2 me zaenkrat s svojo ponudbo za stacionarni dostop ni prepričal. TS je za moj pogled vedno korak ali nekaj več spredaj kar se xDSL ponudbe tiče.
Izbira streama IPTV je zelo uporabna sicer alternativna zadeva, ki se že dolko s pridom kosristi prek PC na nekem srednjem prenosu xDSL. Kako je to z uvedbo mpeg4 pri T2 mi ni znano.

T2 je nekaj cenejši ampak ni HD za baker, ni HBO GO zaenkrat, okrog dekodiranja IPTV prek PC pa so že mesece zadeve nekoliko v zraku. Ni jasnega odgovora kaj bo s to zadevo. Res pa je enako stanje tudi pri TS. A dokler dela dela in upam da tako tudi ostane pri obeh operaterjih. TViN Telekoma ni rešitev. Je super za tablico in občasno za kak prenosnik. TV v brovserju HTPC-ja ne more biti. Kakovost za velik ekran ni ustrezna.
Kaj točno pripravlja T2 s svojim HLS mi ni znano.

UMTS imam 3 naročnine T2. V kombinaciji s podatki so najugodnejši glede na moje potrebe.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

3 eur
wink-1.gif

Pa kaj naj s tv škatlico na pcju, če ma scart
confused-1.gif
Za ostale priključke pa zaj na pamet ne vem, sicer pa bi pol verjetno rabil še kako programje.

Ja, baje bodo kmalu VSEM ukinli.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Ja, baje bodo kmalu VSEM ukinli.

Mi je rekla od sosedove tamlade soseda da jo bo baje drug teden od sosedovega Francna tamlad nategnu
d055.gif

Fantič - baje in če in sranje vse počez ti ne bo nič pomagalo, če ne pogledaš na svoji kišti kaj ti fali !
Si pregledal svojo kišto za tiste stvari, ki sem ti jih že zgoraj nekje napisal ??
Verjemi, da "malo" več vem, kaj se lahko potegne iz omrežja (večih) in kaj je lahko vzrok!
No do ponedeljka si voljno in preglej kišto ter potem komentiraj .

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Eni pa zelo radi delajo zmedo in kar naprej nekaj fantazirajo. Nič se ne potrudijo, da si usposobijo. Raje samo javkajo, da jim ne deluje.
Meni deluje IPTV T-2 na vseh PC-jih brez problema. Imam dva STBja, prvi je pogosto v obratovanju, drugi pa občasno.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
T2 amino sem povezal na TV Samsung D serije z skartom in mi sedaj deluje na daljincu od TV vklop aparata in glasmost, na daljincu od amino pa ostalo (zvok tam ne dela). Ali obstaja kakšna rešitev in ali ni škoda da je digitalna TV in po tem skart povezava...
pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
rolleyes-1.gif

Kaj čem spet nastavljat/prestavljat, če je TV še normalno delal 10.3, 11.3 pa več ne?!? Sem pa preveril, če so se nastavitve, kaj spremenile? in so še vedno ok. Multicast na routerju na ON in je zadeva šibala.Tudi preko win7 firewalla...

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Seveda je škoda, da digitalni signal Amino pretvori v analogni, ga preko scarta pošlje analogno do Samsunga, ki ga pa potem more ponovno pretvorit v digitalnega, da ga lahko prikaže ( bolj po kmečko napisano ).

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
rolleyes-1.gif

Kaj čem spet nastavljat/prestavljat, če je TV še normalno delal 10.3, 11.3 pa več ne?!? Sem pa preveril, če so se nastavitve, kaj spremenile? in so še vedno ok. Multicast na routerju na ON in je zadeva šibala.Tudi preko win7 firewalla...
Zaposleni na T2 na forumih trdijo, da omejitev za PC za naročene vsebine ni. Zakaj jim nebi verjel? Tudi drugi uporabniki pravijo da zadeva špila.
HD prek telefona pa pri nobenem operaterju na to temo ne da pozitivne info.
Dejansko priklopi nek tretji PC mim routerja dirktno v modem oz. vsaj za začetek probaj STB na istem kablu na katerem imaš PC.