T-2 vprašanje

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Kolikor nosi operaterju prihodkov. Koliksen mesecni/letni faktor oz EBITDA je kupec pripravljen odsteti je pa odvisno od njih, v danasnjih casih vedno manj.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Kolikor nosi operaterju prihodkov. Koliksen mesecni/letni faktor oz EBITDA je kupec pripravljen odsteti je pa odvisno od njih, v danasnjih casih vedno manj.
A si ti računalničar, odgovor je čist natančen a povsem neuporaben.
tongue-1.gif

Mislil sem, če kdo ve, koliko sami cenijo priključek v primeru prodaje in koliko jim ponujajo.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
A toliko jim je Siol odstel za uporabnika? Absolutno prevec za virualca brez omrezja. Ampak ok, takrat je vse raslo in spekulacije so imeke svojo vrednost.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Na računu je 33 EUR.
Kak se razdeli pa stranko res ne briga.

Hja kaj pa moreš če nimaš izbire ..in maš optiko samo od telekoma. Če bi mel izbiro bi sigurno izbral t-2...a ker ni je pa od telekoma optika..
wink-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz pa upam, da gredo v stečaj, pa še kakšno podobno racijo naj naredijo krimanilisti pri prejšnem vodstvu, kot včeraj pri Merkurju. Samo da tistega, ki je zavozil T-2 spravijo na Dob ( smeškota).

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Tam piše administrativne storitve Prekinitev naročniškega razmerja 20 EUR. A tudi če prekineš samo 1 od storitev na trojčku ti to zaračunajo ?

Vklop/Izklop sheme na željo uporabnika 2,5 €. A se jim je skisalo malo ??? Zakaj bi se pa to moralo plačevat ?
bonk.gif

Zdaj sem si lepo lahko dinamično nastavljal shemo, glede na to katere kanale sem potreboval mesečno, zdaj bo pa še to treba plačevat. Hvala lepa T-2 !
bonk.gif

VH1 ne dela že dva dni...
uf-1.gif

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
No da vas resno potolažim T-2 ne gre v stečaj iz prve roke pa tudi ne bo šel se bo pa preimenoval in nadaljeval pot naprej. Z novo lastniško strukturo.
Dobro bi bilo, da uporabiš kakšno vejico, ker je tvoj stavek zelo dvoumen.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Tam piše administrativne storitve Prekinitev naročniškega razmerja 20 EUR. A tudi če prekineš samo 1 od storitev na trojčku ti to zaračunajo ?

Vklop/Izklop sheme na željo uporabnika 2,5 €. A se jim je skisalo malo ??? Zakaj bi se pa to moralo plačevat ?
bonk.gif

Zdaj sem si lepo lahko dinamično nastavljal shemo, glede na to katere kanale sem potreboval mesečno, zdaj bo pa še to treba plačevat. Hvala lepa T-2 !
bonk.gif

VH1 ne dela že dva dni...
uf-1.gif

Prekinitev komplet naročniškega razmerja. Samo ene storitve na VDSLu ne moreš imeti.

Shemo lahko še zmeraj nastavljaš preko tv vmesnik, ampak 1x mesečno oz. 1. v mesecu lahko odjaviš/prijaviš paket.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Zanima me če kdo mogoče ve katere dokumente moram pripraviti, da odjavim internet T2, ki je napisan na neko podjetje, račune pa dobiva našo podjetje? Pri sklenitvi je drugo podjetjem ki je v isti stavbi naročilo dodaten priključek, računi pa prihajajo na naše podjetje. Hvala za odgovor. Lp,Enej

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Ma sm klical pa so te študenti tok nesposobni. enkrat prav da samo telefon prinesem in napišem dopis, drugič da mora lastnik priključka prekinit razmerje za naš dodatni priključek, enkrat da oboje. itd.

pa glede na to da ta T2 skoz neki šteka, komaj dobiš linijo ker toliko ljudi čaka na informacije..

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
A preko vmesnika bo še zmeraj brezplačno sprememba shem ali kako ?

DA! Tako je že od začetka, ampak enkrat mesečno / 1. v mesecu, kar pomeni, če danes vzameš HBO, ga lahko šele 1.1. odjaviš...

Paketi so ločeni med seboj in to velja za vsakega posebaj.