T-2: obnavlja programsko shemo

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
ok!
smile-1.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
hm.. men pa tole kar se zdej prikaže na tv-ju ni všeč..

prej sem točno vedel kaj bo sledilo.. zdej pa moram pritisnit za desno..
predlagam da se trenutno predvajanje pomakne vrstico višje in se spodaj doda 2 kolonci kaj bo potem..
številko kanala pa naj se da v isto pasico nad tem kar je trenutno.. recmo oranžna 1 in dvopičje dnevnik

primer
1: dnevnik od 19:00 do 20:00
20:00 vreme 21:00 šport

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Poglej mojo fotko. Zdaj se vse informacije nahajajo na vrho in na dnu slike. Pri Widescreen ekranu, ki ima vključeno standardno rahlo stiskanje slike po vertikali, da se več slike spravi v ekran, pa ne preveč, da bi bili ljudje sploščeni, ostane del informacije v zgornjem kotu (številka programa in naziv programa) izven ekrana.

Prej je bil napovednik za naslednja dva programa na desni strani, informacija o trenutnem programu pa spodaj, vendar so bili podatki jasno videni.

Sicer sem pa prepričan, da bodo moje pripombe prišle na prava ušesa in da bodo to popravili. Trenutno je res nadležno prestavljati programe in ne vedeti točno, kje si.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Če imaš odrezano sliko zgoraj zaradi novega gui-ja mi lahko javiš na ZS št. priključka pa ti jutri uredimo!

Kaj na TV-ju imaš na 16:9 ali na samodejno prilagajanje slike?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Nastavljeno je na Super Zoom (Philips 32PW9509), če dam na samodejno, nastavi na enako kot Super Zoom.. Za številko priključka pa moram pogledati. Vem, da imam nekje okoli 1000. Sporočim.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Če imaš odrezano sliko zgoraj zaradi novega gui-ja mi lahko javiš na ZS št. priključka pa ti jutri uredimo!

Kaj na TV-ju imaš na 16:9 ali na samodejno prilagajanje slike?

Sem ti poslal št. priključka na ZS.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Ste že kej prelistali današnje DELO?

shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Zanima me kaj je bilo narobe s starim vmesnikom, ker tole kar ste zdaj naredili je čista brca v temo.
Zgleda še niste slišali za Title Safe Area. Meni na 4:3 TVju odreže spodnjo vrstico kjer naj bi pisalo od kdaj do kdaj traja oddaja.
Na 16:9 ekranu se pa spodnje vrstice sploh ne vidi. Pa ne mi rečt, da naj spremenim nastavitve slike od TVja, ker črnega roba in raztegnjene slike ne bom gledal.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik nakoruzi pravi:
Zanima me kaj je bilo narobe s starim vmesnikom, ker tole kar ste zdaj naredili je čista brca v temo.
Zgleda še niste slišali za Title Safe Area. Meni na 4:3 TVju odreže spodnjo vrstico kjer naj bi pisalo od kdaj do kdaj traja oddaja.
Na 16:9 ekranu se pa spodnje vrstice sploh ne vidi. Pa ne mi rečt, da naj spremenim nastavitve slike od TVja, ker črnega roba in raztegnjene slike ne bom gledal.
Tole pa prosim prijavi na tehnično podporo. (Jaz osebno izklopim vso "smart" avtomatiko na svojem TV.)