Včasih bi pa bilo dobro poznati osebo, katera tako bolano parkira. Če bi jo kakšen kolega opozoril bi drugič mogoče premislila, kam bo postavila avto.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
To je tvoj problem. Ce si dost na cesti, si take stvari hitr zapovnes.
Čaki malo! Si ti lastnik kakšne od objavljenih fotk in so objavljene brez tvojega privoljenja?Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:..
Kk bi se ti pocutu ce nekdo objavlja tvoje fotke brez vednosti?
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Čaki malo! Si ti lastnik kakšne od objavljenih fotk in so objavljene brez tvojega privoljenja?Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:..
Kk bi se ti pocutu ce nekdo objavlja tvoje fotke brez vednosti?
Si ti sam na kakšni sliki oz, si osrednji kader fotografije. Na javnih mestih je dovoljeno fotografirati javno mesto. Če si med skupino ljudi zajet tudi ti objave takšne slike ne moreš preprečiti. Če pa se iz fotografije vidi, da si bil cilj fotografiranja ti, ostali pa so zgolj statisti pa imaš večje možnosti za uspeh prepovedi objave. Za stvari, katere so na javnih mestih pa takšna prepoved ne velja. Še posebej, če sploh ne vem kdo je lastnik npr. avtomobila, da bi ga lahko vprašal za dovoljenje.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Ne, ampak ni prav da se objavljajo slike brez vednosti posameznikov na sliki.
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
samo ti meni povej, zakaj google street ni zakril hišnih številk ? in kako pridem do imena lastnika neke kište na podlagi reg št tablic
Če se fotkanim milo rečene jebe za nas, bo pa mogoče kdo izmed nas ob parkiranju pomislil, da bi se lahko znašel na Alterju. Ker bomo zato avto postavili kot večina voznikov bo namen fotkanja dosežen.Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:... prej ko bote spoznal da se fotkanim jebe za vas, laži bote žvel in mrbit kej pametnega clo postoril
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Veš ti svojo registrsko na pamet? Sam je nisem vedel od nobenega avtomobila, kaj šele, da bi me zanimale od sosedov ali znancev
Že če kupuješ vinjeto za Madžarsko, moraš vedet registersko... Malo nerodno je rečt petrolovcu za pultom "Malo počakajte, grem pogledat reg. št. svojega avtomobila/motorja".Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
jaz je tudi ne poznam. od nobenega avtomobila in tudi ne od motorja. Kaj mi bo ? vem pa svojo davčno im emšo.
ne vem zakaj bi moral vedeti kakšno reg št imam ? saj pa je v dokumentih avtomobila in na zav.polici