Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi jaz sem potegnil mobilnik iz žepa in slikal te tri mentalne invalide...
Lokacija je Mercator center na Pobrežju v Mariboru.
Dobrih 10 m vstran je bilo vse polno prostih parkirnih mest...
So pa bili v istem trenutku parkirani še trije avtomobili na invalidskih mestih, pa se mi jih ni dalo več slikat.
Zanimiv vozni park, ko bi si mislil da bodo tkole parkirali razni bmw in suv, pa vidiš svašta. Jaz v Hoferju vedno parkiram v en kot stran od vseh avtov... ker konc koncev kjer koli na njihovem parkingu parkiraš ni več kot 50m do vhoda.
Kruta
Sicer pa takole parkiranje v domžalskem mercatorju je stalnica. parkingi narejeni po normativu iz 80tih (yugo širina), 3 skupaj, omejeni s stebri.
Tri take audije ne boš kulturno parkiral, še manj pa kulturno izstopal iz njih. Pa to ne pomeni da zagovarjam tako parkiranje.
Mah, pri nas manjka še tok te prometne kulture, da je joj. Pač približaš sovoznikovo stran k drugi sovoznikovi pa je. Za moje pojme je važno to, da gre voznik/ca brez težav noter, zapelješ avto ven in hop sopotniki noter.
To ti misliš - za tako akcijo je treba uporabiti še ta drugo aktivno sivo celico - samo potem so pa ogrožene osnovne življenjske funkcije.
Žal že vse prevečkrat videl kako se tudi vsi 3 sopotniki tlačijo v ali iz avta, ki je bil malo bolj na knap parkiran. hebešsosednjavrata. press
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.