Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Ah, kje, tri tone težak rešilec nima šans. BMWje z menjalnikom v P in zategnjeno elektronsko ročno pogosto uporabljajo tudi kot sidrišča za hiše v primeru orkana!
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Ah, kje, tri tone težak rešilec nima šans. BMWje z menjalnikom v P in zategnjeno elektronsko ročno pogosto uporabljajo tudi kot sidrišča za hiše v primeru orkana!
zmaga.gif
hysterical-1.gif

Najboljši možen odgovor na zgoraj zapisano.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
zmaga.gif

Ti boš s 3 tone težkim avtom premaknil slabe 2 toni težek avto, ki je "zasidran" z vsemi kolesi za toliko, da bo ta rešilec še vedno zmožen nadaljno vožnjo ?
Optimist....
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.960
6.848
113
pri taščici
Zasidran je samo s zadnjimi najbrž?
Vendar to še ne pomeni da bi ga rešitev odrinil brez škode.
Se mi pa zdi čudno, ker po sliki sodeč je vsaj 1/4 rešilca že mimo riti Bmw. Saj zadaj ponavadi niso širši?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.016
390
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zasidran je samo s zadnjimi najbrž?
Vendar to še ne pomeni da bi ga rešitev odrinil brez škode.
Se mi pa zdi čudno, ker po sliki sodeč je vsaj 1/4 rešilca že mimo riti Bmw. Saj zadaj ponavadi niso širši?
...saj piše, da se je rešelec po par poskusih le nekako prebil skozi... Je pač slikano, ko je lezel mimo... V takšnih primerih bi dal pooblastila, da se pokliče prvi kamion in porine butlov avto stran...

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.398
232
63
Zadnji dan v letu je zakoličila lastnica tele BMWjeve trojke pred Hoferjem v MB.
Polovica avta je na prehodu za pešce, polovica na invalidskem parkingu. Vse seveda par korakov od vhoda, parkirišče je vsaj 1/3 nezasedeno.
Povrhu je bil poleg parkiran gospod z invalidsko izkaznico in je dejansko rabil več prostora, da je stvari zložil v svoj avto.
Še o lastnici: zbotoksirana in kirurško obdelana 50letnica, cela v črnem, Vouittonova torbica in dežnik. Še en dokaz da denar ne kupi kulture in pameti!
Po posredovanju v trgovini je morala odmakniti avto in se potem vrniti nazaj, ker je imela nakup že zložen na traku.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
bonk.gif

Običajno se samo kislo nasmehnem in si mislim svoje, ampak ta primer pa prav kliče po kaki akciji
10.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.926
16.034
113
A to posredovanje v trgvini je bilo tvoje maslo?
grin1.gif

Sicer pa kakorkoli že, definitivn gre za enega izmed zmagovalnih primerov
aplauz.gif

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Če si ti posredoval, ti iskreno čestitam in imaš moje spoštovanje. Pri takih osebah me prime, da bi ji tisti botoks u rit nabil res. Fuj od ljudi in do takih ne bi smeli kot družba imeti niti trohice tolerance. Kot si napisal denar res ne kupi pameti in kulture (pri nas bi rekel, da celo obratno)

LP

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.720
80
48
Namerno sem slikal tako, da se vidi da prosto parkirno mesto ni bilo daleč, pa še precej široka so, tako da bi ga tud če je mal nevešč za volanom v doglednem času uspel notr spravt.
1924939-2013-12-3115.16.42.jpg

Priponke

• 1924939-2013-12-3115.16.42.jpg
    1924939-2013-12-3115.16.42.jpg
    97,5 KB · Ogledi: 214

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
zmaga.gif

Ti boš s 3 tone težkim avtom premaknil slabe 2 toni težek avto, ki je "zasidran" z vsemi kolesi za toliko, da bo ta rešilec še vedno zmožen nadaljno vožnjo ?
Optimist....
cheer.gif

Ene par kerlcev, pa bi mu zanesli zadnji konec (to smo že počeli pri podobno težkem avtomobilu). Samo potem bi ga jaz počakal in se "pogovoril" z njim.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Namerno sem slikal tako, da se vidi da prosto parkirno mesto ni bilo daleč, pa še precej široka so, tako da bi ga tud če je mal nevešč za volanom v doglednem času uspel notr spravt.

Pa bognedaj, da kdo napiše ''itak BMW'', ker njihovi lastniki pa res niso takšni...
rolleyes-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Imam bmw-ja, pa mi niti na kraj pameti ne pride, da bi parkiral takole idiotsko gnilo prepotentno!
Me pa zacne zelo zvijat v trebuhu, ko vidim tule pred nasim lidlom, hoferjem itd butelne, ki parkirajo skoraj v trgovino. Me mora moja vcasih prov mirit, ker zacnem prou naglas preklinjat, da me folk kr gleda
10.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.016
390
83
tam ko se terc po tori rola
Pred Hofer/Lidl prodajalnami je to postala že ustaljena praksa, da parkirajo tik ob vozičkih... Pa ne samo BMW in Audiji. Tisto o 'spuščenem' vozičku je pa dvorezen meč -bo kdo še plačal za poškodovanje avta. Resno, nima smisla. Dokler Policija ne bo parkrat mastno kaznovala, bodo osli tam parkirali.