Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Novi specialci (sorry za crap kvaliteto)...

Hofer Trbovlje:

Merkatori Kisovec, direkt pred vhod:

krko

Guru
5. sep 2010
2.742
1.416
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Policaji ne ukrepajo zato, ker nimajo pooblastil za ukrepanje na privat posesti razen če je ogroženo življenje.

Na srečo se tudi to spreminja. V MB so v septembru pred Merkurjem lep naložili na invalidskem parkingu zasidranega Audija A4. Ker sem bil slučajno na kavi par metrov stran je bilo zanimivo opazovati lastnika podobno parkiranega avta, ki je najprej zelo začuden komentiral ravno to, da se na privat zemljišču ukrep ne bi sme zgoditi, potem pa je urno stekel in preparkiral kanto, da še njega ne bi naložili ( povprečen možak okoli 60 let, glede na hitrost gibanja ni deloval niti malo invaliden).

Ja ker je izgleda nekdo poklical...
Na nekategoriziranih cestah, ki so dane v javno uporabo lahko policisti in občinski redarji izvajajo nadzor in kaznujejo udeležence cestnega prometa.

Ni več potrebno, da lastnik pokliče policijo/redarstvo.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.400
2.473
113
SV SLO
Audi, bmw, mercedes, vw, pa je vseeno ali je pred tušem, lidlom, hoferjem. Z lastništvom, nemških premium znamk avtomatsko pridobiš "licenco" za invalida.
evil.gif

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.199
708
113
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Golf ima nalepko, ker sem pogledal
grims-1.gif

Kar se tiče pa nalepk je pa itak zgodba zase. Zdi se mi, da je kar precejšen odstotek nalepk, oziroma izkaznic zlorablja podolgem in počez. Opažam kar precej avtov ki sicer imajo "nalepko" pa se z njimi vozijo vsakodnevno v službo in parkirajo na vedno istem mestu. In verjemite, ljudje ki jih uporabljajo niti slučajno niso videti invalidni.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Golf ima nalepko, ker sem pogledal
grims-1.gif

Kar se tiče pa nalepk je pa itak zgodba zase. Zdi se mi, da je kar precejšen odstotek nalepk, oziroma izkaznic zlorablja podolgem in počez. Opažam kar precej avtov ki sicer imajo "nalepko" pa se z njimi vozijo vsakodnevno v službo in parkirajo na vedno istem mestu. In verjemite, ljudje ki jih uporabljajo niti slučajno niso videti invalidni.

misliš da se invalidnost vidi na obrazu?
bonk.gif

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
339
11
18
Naj še nekdo da s Qlandie MB sliko,če ma. Mislim pa na cesto,ki gre proti parkirišču Qlandie,če se pripelješ s Proletalskih brigad naravnost skoz krožni. Jaz tam ne razumem,zakaj budale puščajo avto SREDI CESTE, tak da moreš cikcakat med njimi, pa pazit, da kerga ne potegneš. Drugič bom vsem špegle zlamal. x)

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sem šel zadnjič iz Koloseja in seveda na gasilski poti oz ta široki pločnik (saj veste, kje je to - med obema parkiriščema) lepo parkirani super invalid z BMW X6 in Range Rover (vsak vreden za eno stanovanje) in en wannabe invalid z enim enoprostorcem, na ostalih namenskih parkiriščih pa normalni ljudje. U glavnem, če bi imel banano, jo ne bi pojedel.....
evil.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Kdor pozna: to na Vrhniki, pred Loko. Na samo da je zaparkiral vhod in parkiral če prehod za pešče. Še vzel si je tak odmik, kot bi ob prepadu parkiral, ne pa ob 1cm dvignjenem pločniku. S tem je zaparkiral vsaj 3-4 avte (tisti megane ni šans da pride ven).
1904201-bedak.jpg

Priponke

• 1904201-bedak.jpg
    1904201-bedak.jpg
    149 KB · Ogledi: 167
Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Opažam kar precej avtov ki sicer imajo "nalepko" pa se z njimi vozijo vsakodnevno v službo in parkirajo na vedno istem mestu. In verjemite, ljudje ki jih uporabljajo niti slučajno niso videti invalidni.

Vedi, da ima lahko nalepko tudi oseba, ki skrbi za invalidno osebo.