Na nekategoriziranih cestah, ki so dane v javno uporabo lahko policisti in občinski redarji izvajajo nadzor in kaznujejo udeležence cestnega prometa.Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Policaji ne ukrepajo zato, ker nimajo pooblastil za ukrepanje na privat posesti razen če je ogroženo življenje.
Na srečo se tudi to spreminja. V MB so v septembru pred Merkurjem lep naložili na invalidskem parkingu zasidranega Audija A4. Ker sem bil slučajno na kavi par metrov stran je bilo zanimivo opazovati lastnika podobno parkiranega avta, ki je najprej zelo začuden komentiral ravno to, da se na privat zemljišču ukrep ne bi sme zgoditi, potem pa je urno stekel in preparkiral kanto, da še njega ne bi naložili ( povprečen možak okoli 60 let, glede na hitrost gibanja ni deloval niti malo invaliden).
Ja ker je izgleda nekdo poklical...
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Golf ima nalepko, ker sem pogledal
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Golf ima nalepko, ker sem pogledal
Kar se tiče pa nalepk je pa itak zgodba zase. Zdi se mi, da je kar precejšen odstotek nalepk, oziroma izkaznic zlorablja podolgem in počez. Opažam kar precej avtov ki sicer imajo "nalepko" pa se z njimi vozijo vsakodnevno v službo in parkirajo na vedno istem mestu. In verjemite, ljudje ki jih uporabljajo niti slučajno niso videti invalidni.
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Opažam kar precej avtov ki sicer imajo "nalepko" pa se z njimi vozijo vsakodnevno v službo in parkirajo na vedno istem mestu. In verjemite, ljudje ki jih uporabljajo niti slučajno niso videti invalidni.