Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.912
11.050
113
zakaj? takega človeka to edino prizadene (tudi tebe očitno). Če mu kaj rečeš itak ti izpadeš budalo. Lepo počohat avto, ali pa kak deci zavorne tekočine po prednji šajbi. Nekaj škode, vsi lepo zaslužijo, lastnika pa tepe denarnica..verjetno bo potem pomislil, zakaj je butl, ki ne zna parkirat.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Dobr mal sem grobo napisal ampak ne vidim druge rešitve (tudi ta ni prava in je sam ne bi nikol naredil) ampak taksnih ljudi je vedno več, ker si vsak misli ce drugi lahko bom pa se jaz... zacaran krog.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.057
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Zakaj se to vedno dogaja pred hoferjem in lidlom ???
To so lenuhi na socialni podpori. Delat se jim ne da, dnara nimajo, zato lidl, hofer pol pa še parkirajo tako.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.878
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Pri teh zadnjih odgovorih razmišljam, da ste sami invalidi in to v glavah. Sam vedno parkiram tako kot se mora, da pa bi nekateri porajsali avte, polivali s tekočinami ali pa dejali, češ to so socialci pa ni več normalno. Sicer mi je všeč ta tema, vseeno pa ne morete delati škode oziroma razmišljati o tem zaradi tega.
Soth Park je lepo napisal, zakaj tako parkirajo, tudi na Rudniku tako pri Leclercu, kot Supernivi so tako parkirali, dokler niso dali količkov.

Goba, prosim ne govori več da imaš levičarsko srce!

sad

Guru
24. avg 2007
21.100
9.745
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Zakaj se to vedno dogaja pred hoferjem in lidlom ???
To so lenuhi na socialni podpori. Delat se jim ne da, dnara nimajo, zato lidl, hofer pol pa še parkirajo tako.
Ja, lenuhi na socialki se vozijo z novimi cmaxi, bmwji, itd. Pa kje ti te pobiraš?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.057
1.272
113
42
za oba zgornja
06c937_f529ab874bb1a67b40ea7f612f501b5a.jpg

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.960
6.847
113
pri taščici
Normalno, če je pa naša država tako socialna, da si lahko družine z manj kot tisoč evro dohodka (2x SP, 2x otroški dodatek...) privoščijo poleg najemnine oziroma stroškov z nepremičnino v višini 500 evrov, prehrane in življenja v višini vsaj 500 evrov še avto ki mesečno stane tudi 500 evrov. Se pravi z dohodkom manj kot jurja , lahko mesečno zapravijo več kot jurja in pol. Nič novega, tako slo vlade delajo že od pamtiveka najbrž.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ok, kaj narediti, ko vidiš take frajerje? Ja, pokličeš policijo, vendar preden pride, frajer že odpelje, torej, kaj narediti?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.016
390
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Ok, kaj narediti, ko vidiš take frajerje? Ja, pokličeš policijo, vendar preden pride, frajer že odpelje, torej, kaj narediti?
..če se gre za pred Lidlom in Hoferjem parkiranimi avti, nima smisla... Ne ukrepajo. Pridejo le v primeru prometne..

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sicer je z neta, ampak tale pa je zmagovalec.
1884585-Parking-level-Professional-Asshat.jpg

Priponke

• 1884585-Parking-level-Professional-Asshat.jpg
    1884585-Parking-level-Professional-Asshat.jpg
    43,5 KB · Ogledi: 177

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
..če se gre za pred Lidlom in Hoferjem parkiranimi avti, nima smisla... Ne ukrepajo. Pridejo le v primeru prometne..

Policaji ne ukrepajo zato, ker nimajo pooblastil za ukrepanje na privat posesti razen če je ogroženo življenje.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.016
390
83
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:

Policaji ne ukrepajo zato, ker nimajo pooblastil za ukrepanje na privat posesti razen če je ogroženo življenje.
Točno tako. Mogoče malo izven teme, samo en primer: pred leti sem zjutraj na poti v službo stopil v eno luknjo, ker je tam manjkalo par granitnih kock. Zlom kosti v stopalu in boj za odškodnino... Da skrajšam: tisti del cestišča je bil v lasti občine, v uporabi firme, v upravljanju cestnega podjetja. Traja in traja, da se zmenijo...

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.398
232
63
Citat:

Na srečo se tudi to spreminja. V MB so v septembru pred Merkurjem lep naložili na invalidskem parkingu zasidranega Audija A4. Ker sem bil slučajno na kavi par metrov stran je bilo zanimivo opazovati lastnika podobno parkiranega avta, ki je najprej zelo začuden komentiral ravno to, da se na privat zemljišču ukrep ne bi sme zgoditi, potem pa je urno stekel in preparkiral kanto, da še njega ne bi naložili ( povprečen možak okoli 60 let, glede na hitrost gibanja ni deloval niti malo invaliden).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No samo še potrditev, da mentalnoinvalidno-parkirajoči nimajo nobene morale in na javnih parkiriščih ne zasedejo invalidskih prostorov samo zato, ker bi lahko dobili kazen.

Da je število predpisanih invalidskih prostorov veliiiiiko preveliko, je pa že druga zgodba. Če bi seštel invalidske prostore v recimo Europarku, verjetno ni toliko invalidskih voznikov v celotni SLO
tongue-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:

Na srečo se tudi to spreminja. V MB so v septembru pred Merkurjem lep naložili na invalidskem parkingu zasidranega Audija A4. Ker sem bil slučajno na kavi par metrov stran je bilo zanimivo opazovati lastnika podobno parkiranega avta, ki je najprej zelo začuden komentiral ravno to, da se na privat zemljišču ukrep ne bi sme zgoditi, potem pa je urno stekel in preparkiral kanto, da še njega ne bi naložili ( povprečen možak okoli 60 let, glede na hitrost gibanja ni deloval niti malo invaliden).

Ja ker je izgleda nekdo poklical...

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.016
390
83
Bil včeraj v Lidlu, pa tik pred vhodom parkirana ena Corsa. Tik pred vhodom... Sem že hotel biti nekaj pameten, kako tu parkira, pa sem na avtu opazil znak za invalida... No, sem si mislil, kako pa zdaj to...? Pa pogledam proti parkingu za invalide -vsi polni. Možganskih invalidov.... Bil sem tako presenečen, da se niti slikati nisem spomnil.
@SouthPark:''...Da je število predpisanih invalidskih prostorov veliiiiiko preveliko, je pa že druga zgodba. Če bi seštel invalidske prostore v recimo Europarku, verjetno ni toliko invalidskih voznikov v celotni SLO ...''
Za Europark ne bom trdil, ampak pred Lidl/Hofer je pa zadeva kristalno jasna: invalidskih prostorov je (na pamet pišem) šest. In tudi ob največjih nakupovalnih dnevih se vedno najde minimalno 20 prostih parkirnih mest. Je pa res, da je treba iti peš 40-50 metrov... Ja, ljudje smo postali prekleto favlasti. Težko je iti peš. Nekateri bi se še srat peljali z avtom.
grims-1.gif

Nazadnje urejeno: