I
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Pa kaj vas tok mot če ga kdo pošrek da k ni gužve v BTCju
Sam ge recimo pred Leclercom vedno dam čez dva placa ker so parkirni prostori preozki folk je pa butast pa tolče po bokih vozil
Je pa res da ga vedno dam čist nekam stran kjer ni gužve da nebi bil tlele moja dark zajeba*na mašina poslikana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
... In bedak izpade tisti, ki nekako izstopa...
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Verjetno obstajajo neki predpisi o merah parkirnih prostorov. Po moje so še iz časov fičkov in stoenk. Ne bi bil že čas, da se tudi tu naredi kakšen popravek?
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Verjetno obstajajo neki predpisi o merah parkirnih prostorov. Po moje so še iz časov fičkov in stoenk. Ne bi bil že čas, da se tudi tu naredi kakšen popravek?
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, črte so z razlogom in če bi VSI izstopali iz avta v ozkih parkingih kot sam dam prvo roko med vrata in drugi avto nebi mel šesnajst miljonov prask na avtuin to počnem izključno pred Leclercom kar sem videl od enega od šefov ki je imel pred leti novo Integro in vedno prarkira počez na dveh placih, sm ga vprašal zakaj tako parkira in mi je rekel da so naredil preozke parkinge in ne želi avta štrihat vsakič ko bo šel v FR na dopust.