Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Pa kaj vas tok mot če ga kdo pošrek da k ni gužve v BTCju
sprasujem se.gif

Sam ge recimo pred Leclercom vedno dam čez dva placa ker so parkirni prostori preozki folk je pa butast pa tolče po bokih vozil
13.gif

Je pa res da ga vedno dam čist nekam stran kjer ni gužve da nebi bil tlele moja dark zajeba*na mašina poslikana
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.500
767
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Pa kaj vas tok mot če ga kdo pošrek da k ni gužve v BTCju
sprasujem se.gif

Sam ge recimo pred Leclercom vedno dam čez dva placa ker so parkirni prostori preozki folk je pa butast pa tolče po bokih vozil
13.gif

Je pa res da ga vedno dam čist nekam stran kjer ni gužve da nebi bil tlele moja dark zajeba*na mašina poslikana
evil.gif

Crte so tam narisane z namenom ... In bedak izpade tisti, ki nekako izstopa... Ce lahko 90% folka parkira lepo v boks... zakaj morajo potem eni biti izjeme in izpasti bedaki, ker parkirajo cez dva boksa... In ce ga res vedno parkiras nekje ob strani... ga komot das med dve crti... in ne tako, da imas crto med nogami
smile-1.gif
...

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.015
389
83
tam ko se terc po tori rola
Shaban..poglej: na parkingih narisane črte so z namenom, da ljudje parkirajo, kot je treba. Sice bi vsako tele parkiralo, kakor se mu zljubi. Tako pa večina parkira med črte, nekaj jih pa...ne. Res ne vem, kako meni vedno uspe parkirati in priti iz vozila in vstopiti, ne da bi koga ruknil z vrati... drugim pa ne... Če imaš pa iber širok avto, pa še vedno lahko zapelješ na skrajni konec parkinga, vedno je prostor. In če ga čez dva parkinga parkiraš, da ti ne bi rukali z vrati po avtu, nisi naredil nič. Kot si opazil, ljudje se na črte ne ozorajo kaj preveč, ga bodo pač tik zraven tebe parkirali... Vse je v prometni kulturi/nekulturi vseh nas. Eni jo imamo, drugi pač ne. Žal..

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Se strinjam, črte so z razlogom in če bi VSI izstopali iz avta v ozkih parkingih kot sam dam prvo roko med vrata in drugi avto nebi mel šesnajst miljonov prask na avtu
jezen.gif
in to počnem izključno pred Leclercom kar sem videl od enega od šefov ki je imel pred leti novo Integro in vedno prarkira počez na dveh placih, sm ga vprašal zakaj tako parkira in mi je rekel da so naredil preozke parkinge in ne želi avta štrihat vsakič ko bo šel v FR na dopust.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
... In bedak izpade tisti, ki nekako izstopa...

Včasih sem se obremenjeval s tem in pokomentiral kako nepravilno parkiranje, potem sem pa dojel da izpadem bedak SAM ki se obremenjujem s takimi
wink-1.gif

Če sistem to dopušča naj parkirajo sredi Severne obvoznice zaradi mene in naj gredo gledat tekmo v Stožce

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne razumem kako lahko ponekod naredijo novo trgovino, pa spredaj preozke prostore. Itak imajo vsi prevelika parkirišča, na vrsto bi enega manj narisali, bi bilo pač 490 namesto 500 prostorov. Saj pa nismo v Tokiu, ko je vsak mm dragocen
tongue-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Verjetno obstajajo neki predpisi o merah parkirnih prostorov. Po moje so še iz časov fičkov in stoenk. Ne bi bil že čas, da se tudi tu naredi kakšen popravek?

Seveda je prav tako za garažne hiše, kise gradijo na novo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Verjetno obstajajo neki predpisi o merah parkirnih prostorov. Po moje so še iz časov fičkov in stoenk. Ne bi bil že čas, da se tudi tu naredi kakšen popravek?

Kako leto nazaj sem bral, da je predpis res iz časov stoenk, ampak nihče ne prepoveduje širših. Pa mislim, da bi trgovcu bilo v interesu naredit udobnejše parkirne prostore kot pridobit teh par na številu.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.285
1.217
113
www.adriamedia.si
Plus: otikrat vidiš avto parkiran čez črto med parkingi, pa ne veš, da je tam zato, ker sta bila prej na obeh straneh že dva tako parkirana in je pač parikral vmes. Se mi to dostikrat zgodi. Pa pridem nazaj, unih dveh ni več, moj pa parkiran, kot da sem čudak.
Jebiga.

Pa čez 2 parkiram tudi s kakšnim "čudnim" avtom. Zadnjič z Astro OPC, recimo. Ni šans, da prilezem jaz na moji strani iz avta + tamala na drugi strani drugače. Raje to, kot da se matram pa komu obunkam avto.
Naj se naučijo predpisat minimum za širino parkinga ene 2,6-2,8 metra minimalno, pa ne bo problemov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, črte so z razlogom in če bi VSI izstopali iz avta v ozkih parkingih kot sam dam prvo roko med vrata in drugi avto nebi mel šesnajst miljonov prask na avtu
jezen.gif
in to počnem izključno pred Leclercom kar sem videl od enega od šefov ki je imel pred leti novo Integro in vedno prarkira počez na dveh placih, sm ga vprašal zakaj tako parkira in mi je rekel da so naredil preozke parkinge in ne želi avta štrihat vsakič ko bo šel v FR na dopust.

O kakšnem vozilu je govora?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Če vidim, da je parking zelo ozek, najprej sopotnike spokam ven iz avta (predno zapeljem med črti), šele na to zapeljem med črti in sicer malo bolj desno, da bom lahko vsaj ven prišel
smile-1.gif

Se ne obremenjujem s tem, če so "boxi" ozki. Bolj me skrbi to, kako nekateri (predvsem nekatere) odpirajo vrata ko lezejo ven iz avta...

Zadnjič sem prav gledal eno "teto", ki se pripelje z enoprostorcem in parkira med dvema avtomobiloma. Vsi so bili v redu parkirani (tudi ona), ampak kako je ona ven prišla...omg...svoja vrata je odprla skoraj da ne pod pritiskom dveh nog in valda je "počilo" na sosednjem levem avtu
frown-1.gif

A mislite, da je vsaj pogledala škodo sosednjega avta? Niti na svojih vratih ni pogledala, če se barva pozna
uf-1.gif

Bejba zaklene avto in se odpravi v shopping
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem popravil linke in jaz jih vidim.
Se mi je pa zdelo, da jih ostali verjetno ne.

1806687-revforparking001-7.jpg

1806687-revforparking001-4.jpg

1806687-revforparking001-3.jpg

Priponke

• 1806687-revforparking001-3.jpg
    1806687-revforparking001-3.jpg
    147 KB · Ogledi: 187
Nazadnje urejeno: