Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.921
16.028
113
Zakaj bi se pomešali med brezposelen folk, če je pa itaq splošno znano kdo se s čim ukvarja in kakšen je še uraden vir prihodkov (kak kafič ali frizerski salon itd.), saj se ne rabijo delat brezposlene in nekaj skrivat
tongue-1.gif
No kakorkoli že, to midva tako ali tako sedaj ist brezveze debatirava, dejstvo pa je, da ni vsak balkanc z bmwjem (tud če je 7ca) mafijaš... zgoraj na sliki je pač en brazilec več, ki s svojim nadstandardnim vozilom parkira mimo predpisov.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.014
1.459
113
Z lahkoto ga je spregledal, ne boš verjel kako znajo biti polni sami sebe
smile-1.gif
goba je odkimaval izpušnim cevem bemeveja.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.606
999
113
48
KR
Bogi invalid. Najrajš bi mu ključ narisal čez haubo.
evil.gif

Ne vem no, mogoče sem pa samo tolk nestrpen do drugih!?
cool-1.gif

20889973.jpg

20889974.jpg

20889977.jpg

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.606
999
113
48
KR
Sm pozabil še dopisat...
Ali je res tako težko nekaterim normalno parkirat nekje kjer je itak gužva?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Zakaj vsi pa ravno pri Hoferju rinejo pred vhod eni ga dobesedno na vhod parkirajo ko pa majo 2 metra stran prazen parkirni prostor???

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Da ne nosijo daleč, ker bi jih dodatna 2m ubila
grin1.gif
Pa saj bi bilo enako tudi pred ostalimi trgovinami, če bi bile enako oblikovane, torej brez pločnika.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.015
389
83
tam ko se terc po tori rola
To se dogaja tudi pred Lidli... Ampak...ni mi jasno, v čem je fora parkiranja tam, vštric vozičkov, kot na sliki. Danes isto -en model prav čaka v prižganem avtu, da se eden odpelje, pa ga parkira pri ograji. Sem jih že enih par 'po nesreči' plazol z vozičkom, ko grem iz trgovine... Sicer gre s poliranjem dol, pa vseeno...

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Sem jih že enih par 'po nesreči' plazol z vozičkom, ko grem iz trgovine... Sicer gre s poliranjem dol, pa vseeno...

Upam, da te bo 1x kdo dobil zraven in ti polomil vse okončine in spremenil videz obraza
zmaga.gif

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
Sicer verjamem, da se je motofrik malo pohecal, ampak zakaj njemu polomit prste. On pazi, da ga ne bo obdrsal in pač ti pri temu spodleti. Ampak že v štartu tam avto nima kaj iskati. A ni tako? Torej naj lastnik prevzame tudi kakšno prasko, če ni sposoben na parkirano mesto 10m stran. Govorim zgolj za tak primer, ko se ponesreči. Če to dela zanalašč potem [cenzura] ga. Jaz osebno bi samo povedal lastniku, da je neprimerno parkiral, če bi že videl 10m stran 4 parkiran mesta.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Jaz ponavadi vzamem list papirja, nanj narišem ogromen penis in ga zataknem za vetrobransko steklo. Simoblika za umetniškim aktom velikega penisa pa je, da pomagam vozniku, ki evidentno trpi za majhnim penisom.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.921
16.028
113
Ne, saj gre za privatne površine (parkinge).

@KK - lol...jaz jim pa rajši kar pisno/besedno izrazim svoje nestrinjanje z načinom parkiranja...tudi to jih zelo zbode, sem jih že opazoval
grin1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.015
389
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik Fastly pravi:
Sicer verjamem, da se je motofrik malo pohecal, ampak zakaj njemu polomit prste. On pazi, da ga ne bo obdrsal in pač ti pri temu spodleti. Ampak že v štartu tam avto nima kaj iskati. A ni tako? Torej naj lastnik prevzame tudi kakšno prasko, če ni sposoben na parkirano mesto 10m stran. Govorim zgolj za tak primer, ko se ponesreči. Če to dela zanalašč potem [cenzura] ga. Jaz osebno bi samo povedal lastniku, da je neprimerno parkiral, če bi že videl 10m stran 4 parkiran mesta.
Res je, si pa edini zaznal malo heca. Zakaj bi se pa prepiral z debili, ki tam parkirajo...? Saj nima smisla. Mentalni invalidi so bili in bodo, tu ne moremo kaj. Glede na to, da so parkingi pred Lidli in Hoferji privat last, verjetno Policija nima pristojnosti, da bi sankcionirala prekrškarje. Ki pa to niti niso, saj nikjer ni zarisano, da tam ne smejo parkirati. Vse je v glavah kupcev in njihovi prometni kulturi. Oziroma nekulturi. Povsem razumem kakšno ženo privatnika, da ogromnega terenca (ki ga nujno potrebuje za nakupe) ne zna parkirati v zarisane parkirne prostore.
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.500
767
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
naj spremenijo zakon pa mir.

Kaj naj spremenijo? Da na privat zemljiscih lahko inkasanti kasirajo? Potem bos pa jokal, ko ti bo inkasant dal poloznico za preksrsek, ki si ga naredil na lastnem dvoriscu
bonk.gif

Za to bi morali poskrbeti lastniki... In ocitno drugace, kot da postavijo stebricke, ne gre... saj so nekateri tako zaplankani, da bodo tudi v takem primeru parkirali... pac tik ob stebricek
smile-1.gif