Kaj ima veze o kakem vozilu je govoraCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, črte so z razlogom in če bi VSI izstopali iz avta v ozkih parkingih kot sam dam prvo roko med vrata in drugi avto nebi mel šesnajst miljonov prask na avtuin to počnem izključno pred Leclercom kar sem videl od enega od šefov ki je imel pred leti novo Integro in vedno prarkira počez na dveh placih, sm ga vprašal zakaj tako parkira in mi je rekel da so naredil preozke parkinge in ne želi avta štrihat vsakič ko bo šel v FR na dopust.
O kakšnem vozilu je govora?
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Kaj ima veze o kakem vozilu je govoraCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, črte so z razlogom in če bi VSI izstopali iz avta v ozkih parkingih kot sam dam prvo roko med vrata in drugi avto nebi mel šesnajst miljonov prask na avtuin to počnem izključno pred Leclercom kar sem videl od enega od šefov ki je imel pred leti novo Integro in vedno prarkira počez na dveh placih, sm ga vprašal zakaj tako parkira in mi je rekel da so naredil preozke parkinge in ne želi avta štrihat vsakič ko bo šel v FR na dopust.
O kakšnem vozilu je govora?
Tujo lastnino spoštujem in to tudi pričakujem od drugih in NE da mi delajo škodo na vozilu katero je MOJE in za katero JAZ plačujem pa tud če je Golf I. al pa Panamera S
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Najverjetnejšega krivca pa nisi slikal... Focus stoji praktično na črti, passat si je vzel malo rezerve, matiz pa malo preveč.
In ti si celo dan sedel tam, da si točno videl, po kakšnem vrstnem redu so parkirali svoja vozila... rojen politik...Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Najverjetnejšega krivca pa nisi slikal... Focus stoji praktično na črti, passat si je vzel malo rezerve, matiz pa malo preveč.
Tista ''baba'' s passatom bi lahko brez problema parkirala 20 cm bolj levo, o debilu ki ni sposoben enega najmanjših serijskih vozil zadnjih 20 let parkirat v boks, pa škoda besed.