Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.921
16.029
113
Hud paintjob
aplauz.gif

Tale video je pa Že Fadil objavil v neki drugi temi ampak ga bom dodal še tukaj, gre za primer še ene "duhovite" kazni če nekoga zaparkiraš oz. parkiraš kot svetovni prvak v invalidskem parkiranju
grims-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.500
767
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Eno sliko moras odpreti (desni klik na sliko in "Open Image" ) ... potem pa refreshat stran... in se vidi tudi ostale... Ozgleda streznik, kjer so sranjene slike, ne dopusca "hotlinkanja" ...

Printscreen:
Svetovni_prvak_v_invalidskem_parkiranju-20130701-125002.jpg

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, črte so z razlogom in če bi VSI izstopali iz avta v ozkih parkingih kot sam dam prvo roko med vrata in drugi avto nebi mel šesnajst miljonov prask na avtu
jezen.gif
in to počnem izključno pred Leclercom kar sem videl od enega od šefov ki je imel pred leti novo Integro in vedno prarkira počez na dveh placih, sm ga vprašal zakaj tako parkira in mi je rekel da so naredil preozke parkinge in ne želi avta štrihat vsakič ko bo šel v FR na dopust.

O kakšnem vozilu je govora?
Kaj ima veze o kakem vozilu je govora
17758-icon_confused.gif

Tujo lastnino spoštujem in to tudi pričakujem od drugih in NE da mi delajo škodo na vozilu katero je MOJE in za katero JAZ plačujem pa tud če je Golf I. al pa Panamera S
jezen.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, črte so z razlogom in če bi VSI izstopali iz avta v ozkih parkingih kot sam dam prvo roko med vrata in drugi avto nebi mel šesnajst miljonov prask na avtu
jezen.gif
in to počnem izključno pred Leclercom kar sem videl od enega od šefov ki je imel pred leti novo Integro in vedno prarkira počez na dveh placih, sm ga vprašal zakaj tako parkira in mi je rekel da so naredil preozke parkinge in ne želi avta štrihat vsakič ko bo šel v FR na dopust.

O kakšnem vozilu je govora?
Kaj ima veze o kakem vozilu je govora
17758-icon_confused.gif

Tujo lastnino spoštujem in to tudi pričakujem od drugih in NE da mi delajo škodo na vozilu katero je MOJE in za katero JAZ plačujem pa tud če je Golf I. al pa Panamera S
jezen.gif

Vprašam o kakšnem vozilu je govora oz. s čim se matraš pri parkiranju.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Najverjetnejšega krivca pa nisi slikal... Focus stoji praktično na črti, passat si je vzel malo rezerve, matiz pa malo preveč.

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Najverjetnejšega krivca pa nisi slikal... Focus stoji praktično na črti, passat si je vzel malo rezerve, matiz pa malo preveč.

Tista ''baba'' s passatom bi lahko brez problema parkirala 20 cm bolj levo, o debilu ki ni sposoben enega najmanjših serijskih vozil zadnjih 20 let parkirat v boks, pa škoda besed.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.351
771
113
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Tista ''baba'' s passatom bi lahko brez problema parkirala 20 cm bolj levo, o debilu ki ni sposoben enega najmanjših serijskih vozil zadnjih 20 let parkirat v boks, pa škoda besed.
In ti si celo dan sedel tam, da si točno videl, po kakšnem vrstnem redu so parkirali svoja vozila... rojen politik...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.351
771
113
Verjetno je sneg edina možnost, ni pa verjetno, da bi pred prihodom skrajno desnega bila tu že parkirana druga vozila, za njega pa ostal prostor točno po sredini dveh parkirnih boksov... ko se pa odpeljejo, pa izgleda, kot da je zaparkiral dva boksa... ampak ne, sneg praviš...

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Debata kdo je bil prej parkiran je brez veze. Jaz pač raje parkiram dva ali tri bokse naprej, kot da se tiščim poleg ostalih nesposobnih debilov, kdo bo bližje vhodu.

pozdrav.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.351
771
113
Prideš tja, cela vrsta polna, prazen en prostor, ravno za tvoj avto, na tleh pa črte dveh parkirnih boksov... ga parkiraš, ko pa prideš nazaj, so se pa avtomobili okoli tvojega že odpeljali in izpadeš bedak na alterju, ker si svojega klijota parkiral čez dva parkirna...

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Dragi XXXL:

1. Nikoli ne parkiram drugače kot v EN boks, nikoli čez črto, če se že zajebem pač popravim.
2. Velika večina trgovin v Sloveniji ima dovolj velika parkirišča da nekje najdeš prostor, pač greš nekaj metrov peš. Meni to ni problem, nekaterim očitno je, v situaciji kot si jo opisal sploh ne bi tiščal avta v tako luknjo ampak bi poiskal drug prostor.
3. Kak clio?

LP

Car

POSTman
4. avg 2007
8.517
1.742
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Dragi Miha! XXXl ti je lepo opisal možno situacijo, ampak tvoja pamet žal ne dojame napisanega. Preberi si še enkrat(ali večkrat) zgornji post, se vsedi v temen kot in poskusi uporabiti tisti še delujoči košček tvojih že tako majhnih možganov in dojeti bistvo!
priden.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.351
771
113
Lažje z roko žebelj v bukev kot nekaterim slikovito opisati dogodek... se zgodi...