Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Reporter nacionalke bi lahko pazil na take zadeve...
Si pisal na RTVSLO, opozoril koga na to? Mogoče se sploh na zavedajo napak v tej smeri in brez da jih bo kdo opozoril jih ne bodo popravili.
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
zakaj bi nekaj naročevali in plačevali, če pa od Colmarja dobijoCitat:
Uporabnik McGiver pravi:
Mislim, da bi se nacionalka temu morala izogibat, saj iz naše naročnine lahko kupijo "no name" bunde, ki služijo namenu.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Si pisal na RTVSLO, opozoril koga na to? Mogoče se sploh na zavedajo napak v tej smeri in brez da jih bo kdo opozoril jih ne bodo popravili.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kje je posnetek uradne podelitve Tinine zlate medalje? Zakaj ga skrivajo?
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Uporabnik McGiver pravi:
Mislim, da bi se nacionalka temu morala izogibat, saj iz naše naročnine lahko kupijo "no name" bunde, ki služijo namenu.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Uporabnik McGiver pravi:
Nič ne dobijo, vse se plača, tako ali drugače. So pač minute pojavljanja v pogodbi.
Pa me napis na bundi niti ne moti, dokler je primerne velikosti; zastava konkurenčne države, pa čeprav je "brend mark" od znane firme pa me.
Mimogrede, prvi in drugi sta bila pri Banku v par (ajde 10) sekundah in kdor je že imel kdaj opravka s potencialno poškodbo hrbtenice ve, da je treba delat počasi in s preudarkom.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj veš v čem je finta tiste črte, ki je od ciljne oddaljena nekaj metrov?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Mene zanima zakaj so ga diskvalificirali? Saj je prišel čez cilj...
S tem so Hirscherju praktično podarili zmago.. Pa ne da bi bil slab smučar, problem je ker je topšit slalomist in ostali ( v kombinaciji s progo) niso imel za burek...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj veš v čem je finta tiste črte, ki je od ciljne oddaljena nekaj metrov?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Mene zanima zakaj so ga diskvalificirali? Saj je prišel čez cilj...
S tem so Hirscherju praktično podarili zmago.. Pa ne da bi bil slab smučar, problem je ker je topšit slalomist in ostali ( v kombinaciji s progo) niso imel za burek...
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Nisem sedajle gledal - ampak rečeno je bilo, da je "zgrešil" zadnja vratca, ko je "letel" mimo.