Svetovni pokal v alpskem smučanju 2014/2015

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...sem po 2. slalomu sezone v druzbi rekel, da bo Horosilov zmagal slalom letos, pa so se mi smejali
smile-1.gif

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kaj bi dal, da danes v tem peklu dobi Horosilov, da prizemlji te purane naduvane.
Naduvani purani?

Jaz vidim cel kup vrhunskih športnikov, ki že celo življenje trdo trenirajo.

I

Izbrisan uporabnik 474

Jp. Jodlari. Naduvani do skrajnosti, antipatični.
Danes so dobli po gajbi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Čeprav to ne sodi v to temo, ampak se mi ne da odpirat nove..

V glavnem, tina je bila 2. na uvodni tekmi svetovnega prvenstva, za 3 stotinke jo je prehitela anna. Glede na to, da je anna pridelala celotno prednost zgolj v prvem sektorju, kjer je tudi bilo problema z vetrom, sumim, da je dobila nek pospešek v rit, ki ji je prinesel zmago, nezasluženo.

PS, vohn pa je 3.

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Ne ne, kriv je Ališič...mamicu mu maminu...če bi taprav reporter bil, bi Tina zmagala...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
"Odlično se počutim, mislim, da sem naredila res dobro vožnjo. Razmere so bile težke. Proga je zahtevna in ogromno spoštovanja čutim do nje. Ko sem prišla v cilj, je bila res velika tišina. Sprva mi ni bilo jasno, zakaj, pozneje, ko sem prišla nižje, sem videla, da sem prevzela vodstvo. Lep občutek je premagati Lindsey pri njej doma. Anna je imela verjetno več sonca in si je lahko v zgornjem delu prismučala prednost. Malo je grenkega priokusa, ampak jaz gledam na to, da se na koncu kariere vse poravna. Na olimpijskih igrah sem bila jaz malo spredaj, zdaj ona. S treningi sem dobila pravi občutek, zdaj pa je padlo veliko breme z mene po neuspešnih dveh tednih v Cortini in St. Moritzu," je takoj po novem velikem uspehu v bogati karieri za TV Slovenija povedala 31-letna Črnjanka.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Je pa bila nasmejna in dobre volje, to veliko steje.
Ce bi bila Vonn prva in Tina druga ne bi bilo nasmeha.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
bravo tina!!! noro dober rezultat

ampak mirsad je pa ostal mrtvo hladen ko je tina prehitela vonnovo v cilju
ko v f1 pade par kapljic dežja pokaže več navdušenja/eforije....