Svetovni pokal v alpskem smučanju 2014/2015

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Na veliko nesrečo kaže, da bo tega cepca treba trpet do konca sezone. Upam, da mu potem dajo nogo - vsaj eno številko 56. Pa nej gre pol komentirat razne čenče za kakšen rmen medij.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Ne razumem tega, da Ališiča ne trpite, ker je drugačen in popestri zadevo. Ampak onega nesposobneža, ki menjava Ališiča pa nihče ne posluša, ker je dolgočasen za ubit se. Kaj je z vami ljudmi?

ametist

Fizikalc
5. nov 2012
181
47
28
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Ne razumem tega, da Ališiča ne trpite, ker je drugačen in popestri zadevo. Ampak onega nesposobneža, ki menjava Ališiča pa nihče ne posluša, ker je dolgočasen za ubit se. Kaj je z vami ljudmi?

S čim natančno pa popestri zadeve? A misliš z rumenim tiskom, no najbrž ga potem prebavljate tisti kateri vam je všeč rumeni tisk in kateri radi izveste o nastopajočih s kom so bili, kje so bili, kakšne gate imajo na sebi..., športnih navdušencev pa to po moje ne zanima prav veliko. Si pa on to rad domišlja, da to ljudi močno zanima in da s tem popestri komentiranje, pa ga v bistvu ne. Njega normalen folk res ne more poslušat, ko komentira prenose, pa nas si bo to f1 ali smučanje. Se pa strinjam, da za delanje raznih prispevkov je dober in odlično bi vodil kakšno izmed revij s trač vsebino.

lp.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tomaz "stisnimo zdaj pesti" Hudomalj. Tisti, ki ga postavljate pred Alisica, razsvetlite nas s kaksno strokovnostjo vas on preprica.

Alisic se pred prenosi pozanima o zgodovini, geografiji kraja, pomembnih prebivalcih, anekdotah, dela znimive prispevke.
Hudomalj pa suhoparne ene in iste podatke z neta bere iz prenosa v prenos.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.569
2.614
113
še v SLO - ampak komaj
Lej - saj ne pravim, da Mirsad ne pove kaj pametnega - sam tajming ga jebe. Pa "tehnika" ( nizekdolgskok.press ).

In sam osebno mam rajši, da nekdo mrmra nekaj umirjeno predse, kot pa z dogajanjem časovno neusklajeni vzkliki, ign lahko "v miru" spremljam dogajanje na progi.

Odkar Ališič komentira smučanja naša mačka rata panična, kakor hitro vidi na TVju snežno progo in takoj sili ven - pa čeprav je zunaj -15 ali pa lije kot iz škafa. Jo je namreč parkrat kar odbilo in se je panično skrivala pod kavč, ko se je oni zadrl.

Mimogrede - me prav zanima, kako bi bilo, če bi Mirsad komentiral Kreischberg in kdaj bi mu vžgalo, da je "brko" svetovni prvak.
grims-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ja, Ališič zna vsekakor bolje prenesti atmosfero prizorišča, pa kaj se dogaja s tekmovalkami, kaj zgodovine itd.. Ne vem no, meni niti ni tako napačen.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Škoda, da ni komentiral moškega kitzbila, koliko bi bilo tam primerjav s F1...

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Ališič ima v principu samo eno napako: komentira čisto vse, razen tistega kar bi moral. Imam občutek, da mu je dogajanje na tekmovališču popolnoma odveč, vse komentira z veliko zamudo, če sploh uspe zadeti bistvo. V smučanju sem ga skenslal, iz F1 se ga spominjam, da so bili njegovi komentarji vsaj en ali več krogov v zamudi, o kapitalnem nepoznavanju F1 pa sploh nebi.....

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
380
9
18
Jaz osebno ne prenašam Mirana kot komentatorja. Kot so že povedali predhodniki, komentira vse tisto, kar nima nobene veze s športom, ne spremlja dogajanja in zato spregleda veliko stvari oz. jih pove z zamudo, o tehničnem vidiku nima pojma, itd.

Pre-dolgo sem gledal F1 z njegovimi komentarji, ki so se iz dirke v dirko ponavljali - vsak dirkaški konec tedna je npr. 2x povedal da je Romain Grosejan po poklicu bankir in da je Švicar s francosko licenco. V sezoni, ki ima 20 dirk, ti tako to informacijo postreže cca. 40x v devetih mesecih. Podobno sem opazil na smučanju, ki ga spremljam občasno - o nekaterih smučarkah govori toliko (osebnih) stvari, da ga ne dohajaš, po drugi strani pa je potem 30 ali 40 sekund tišine pri smučarki, katera je manj medijsko zanimiva in o kateri se ni nič pozanimal.

Še dobro da obstajajo alternative, kjer lahko spremljam šport s komentarjem, ki mi je zanimiv. Če vam je zanimiv Miran pa ga le poslušajte.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
baje se ob bližajočemu se svetovnem prvenstvu v umetnostnem drsanju pogaja, da bi nadomestil Jolando....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
To je pač odvisno od razlogov, zakaj gledaš nekaj. Pri F1 me zanimajo bolj strokovni komentarji, zato večinoma gledam dirke preko Sky.

Medtem, ko smučanje, še posebej babje, pa je totalno dull. Dejansko je vso smučanje dull, razen moškega smuka, tako da pač tisto gledam zato da spremljam po TV medtem ko se kaj drugega počne...in v tem primeru je ališič čisto kul, ker me niti ne bi zanimala tehnična plat smučanja, da bi nekdo nakladal o smučkah, pa pancarih pa spodnih gatah...

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Ja, se strinjam, da daje preveč povezav na F1 in da ga včasih piči, da je pol minute tiho. Ampak pestrost in zanimivost je 100% boljša kot hudomalj. In ta ni nič kaj bolj strokoven, kot ališič. Pika.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Če ga ne moreš-nočeš poslušati pač stisneš tisti gumb na daljincu kjer je prečrtan zvočnik. Saj slika in čas povesta vse.