Kaj ti delaš v 1200-tič v dvorani polni otrok mi ni povsem jasno.
Potem pa poleg najvišje penzije za zaslužne dobro služi še z avtorskimi honorarji.Kdo pa si ti, da si lahko literarni kritik? Samo njena Sapramiška je doživela že preko 1200 ponovitev v Lutkovnem gledališču in je še vedno na sporedu. Da o vsem drugem, ki navdušuje cele generacije otrok, niti ne pišem.
Udine so Videm. Če pa vlečeš na vic o Izudinu pa nisi ravno uspel.Še dobro da oče ni bil iz Udin
Udine so Videm. Če pa vlečeš na vic o Izudinu pa nisi ravno uspel.
Je pa zato Rupnik.Makarovič ni slovenski priimek.
Na terenu še vedno velja, da če si šupak, točno vemo, kaj je tisti, ki te tako poimenuje.Izudin Makarović.....no ja....mogoče bi blo!
Možda je bio iz mešovitog braka
Je pa zato Rupnik.
Kaj hočeš dokazati s svojo "razgledanostjo"?
Da je Dunaj tudi v Sloveniji (je :https://sl.wikipedia.org/wiki/Dunaj,_Krško) in zato moramo tistemu v Avstriji obvezno reči Wien, da ne bo zmede?
Pri Sapramiški lahko gledalce fizično prešteješ in dvorana je vedno polna. Za kliniko pa ne moreš trditi, kakšna je gledanost.
#damuonmuzikanagrobusviralapress#damuonajvijetarsupoladiopress
Prisiljena odkloniti? Ok, pač ima tako visoke standarde, da tako gleda na zadevo in jo vidi kot žalitev njej in njenemu umetniškemu opusu (ali kako se je že izrazila) kar lahko razumem in do neke mere tudi povsem podpiram ter spoštujem. Ampak ta nagrada je še vedno "umazana s strani RKC", zakaj si torej sedaj na vsak način želi ponovno podelitev te umazanije oziroma zakaj je sedaj pa pripravljena zanemariti lastna načela?
Ta nagrada je moja in sem jo bila prisiljena odkloniti, ker mi jo je Katoliška cerkev umazala
Poniževanje in grobo obračunavanje s pesnico Svetlano Makarovič je napad na vse pesnike in pesnice, tudi tiste, ki se zdaj privoščljivo naslajajo nad rumenimi članki in izbruhi anonimnih komentatorjev in trolov. Kritika je del drže vsakega umetnika in svoboda izražanja temelj demokracije, njene korenine pa se napajajo tudi z verzi Franceta Prešerna."
To staro gospo pri življenju verjetno drži samo še sovraštvo in cigareti.