Svetilka do 35€

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Torej, je tale P7 za 30 evrov z ebaya taprava stvar ali ne?
smile-1.gif

Kdo bo narocil prvi? :p

LP,
PIC

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
A se kdo spozna na Mag lite. Imam 4D in obstaja upgrade modul (mislim 5W LED). A je to za kaj ali je brez veze.

Krasni

Zelenc'
12. jan 2011
7
0
1
Obstaja od original Maglite Upgrade Modul, ampak je samo 3 W. Vem pa, da obstajata dve varianiti od Terralux led nadgradnja, mi smo jih v društvo naročil iz tujine, ker se jih pri nas ni dalo dobiti (vsaj dve leti nazaj ne) in dobro sekajo.

Krasni

Zelenc'
12. jan 2011
7
0
1
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Krasni pravi:
Svetilka, ki ima več kot 200 lm in stane manj kot 50 € jaz ne bi kupoval - cenena roba, ki ti crkne drugič, ko jo prižgeš. Jaz imam Fenix LD20 in je super.
Zanimivo, da potem recimo Xtar B01, ki je pri nas slabih 30€ na vse pretega hvalijo, kako je najboljši nakup za ta denar daleč naokoli
smirk-1.gif

Če si ti skeširal kup denarja za svojo luč, še ne pomeni, da je boljša od cenejših
grims-1.gif

glede kakovosti svetilk si preberi: http://www.flashlightreviews.com/index.html
Tukaj najdeš ocene najboljših svetilk.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Uporabnik Krasni pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Krasni pravi:
Svetilka, ki ima več kot 200 lm in stane manj kot 50 € jaz ne bi kupoval - cenena roba, ki ti crkne drugič, ko jo prižgeš. Jaz imam Fenix LD20 in je super.
Zanimivo, da potem recimo Xtar B01, ki je pri nas slabih 30€ na vse pretega hvalijo, kako je najboljši nakup za ta denar daleč naokoli
smirk-1.gif

Če si ti skeširal kup denarja za svojo luč, še ne pomeni, da je boljša od cenejših
grims-1.gif

Ja, krasno
hysterical-1.gif

Sicer pa saj vem, zakaj si dal da link. Ker je tvoja na vrhu
evil.gif

Krasni

Zelenc'
12. jan 2011
7
0
1
Imaš ti kakškno drugo spletno stran, kjer ocenjujejo svetilke?! Res niso vse svetilke vključene, samo najboljše! Verjamem, da ne morejo vključit vse svetilke, ker jih na Kitajskem izdeluje že vsaka vas. Aja pa še to. Napisal si, da to tvojo svetilko Xtar B01 na vse pretege hvalijo. KJE? KDO? Jaz nisem nikjer zasledil ničesar o tej svetilki...

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
še jas bi nuco pomoč.iščem svetilko ki se napaja na kondenzatorje je brez baterij. nafila se v 20s,drži mogoče 10 minut ne vem točno.je pa vlka kkot standard policijska svetilka.sveti na diode.je kar konkretno dobra zadeva ni špilika

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Uporabnik Krasni pravi:
Imaš ti kakškno drugo spletno stran, kjer ocenjujejo svetilke?! Res niso vse svetilke vključene, samo najboljše! Verjamem, da ne morejo vključit vse svetilke, ker jih na Kitajskem izdeluje že vsaka vas. Aja pa še to. Napisal si, da to tvojo svetilko Xtar B01 na vse pretege hvalijo. KJE? KDO? Jaz nisem nikjer zasledil ničesar o tej svetilki...
Kje pa piše, da je Xtar B01 moja?
confused-1.gif

lep testek , kjer Xtar R01(malo izboljšana B01) gladko pomete s tvojo lučko.
(trenutno je stran žal nedosegljiva, malo počakej)

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:

Malo mi je čudno, da ni LedLenserja (v nadaljevanju LL) med njimi - so te res toliko boljše? Mislim, si slučajno že v živo probaval tvojo in LL?

Sam imam LL - mislim da ravno P7 in moram rečt, da močnejše luči še nisem našel - res pa je, da nekaj extra nisem iskal, amapk je pa ko dan in noč proti vsem do sedajnim svetilkam, s katerimi se povprečni uporabnik sreča.

Tisti pa, ki bi radi čimceneje kupili LL na eBayu - "nisem dovolj bogat, da bi kupoval poceni"
smile-1.gif
. Veliko je ponaredkov, tako da pazite se. SAm sem imel srečo - sem tudi kupil preko eBaya - napram SLO je bilo morda 10€ ceneje. Sem pa potem ugotovil,da nekdo prodaja na Bolhi LLje, cena pa zelo podobna tistim iz Anglije.

Moraš pa dobit zraven vsake LL, škatlico, nek certifikat se mi zdi.. in LL baterije so priložene..

IMHO

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.205
4.180
113
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
kot sem js neki gledal led lenser ni neka priljubljena znamka med "poznavalci"

Poznavalci = DIY štručkoti .. torej ljudje ki delajo vse mogoče in nemogoče kombinacije, da dobijo ven čivečjo svetilnost, čimvečji doseg itd. Ledlenser je iz tega pogleda zanič in še drag.