Svet se mi je podrl

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
436
83
45
dolenska
Jao ta pregovor sem iskal in ga ženi pokazal, ker prekleto velja. Preverjeno, ker so tudi kasneje bile težave, ker se ženska ni mogla sprijaznit, da ne gre več tako. To je v mojem lajfu blo dokazano.
Avtorju:
Nisi 7 let zayebu, ker si mislil, da je svet popoln. Si pač mislil da delaš najbolje, užival v tem in čutil srečo. No, do britkega konca. Ne bit južnjak do bab in ne bit metrosexualc. Moreš enostano vedet kako furat lajf, da bo tvoje "gnezdo" vedelo kaj je prav in kaj ne. Ženska, ki te prevara, ne bo samo enkrat, moški bo pa res samo enkrat. To povem, ker sem priča marsikateri zgodbi.
Sedaj je na tebi, da jo zabrišeš iz fleta in lajfa. Pusti njeno žlahto, ker to je pač nujno zlo, ko imaš babenco za res. Nažru se ga boš parkrat, mal zabluzu in kako neumnost si privoščil. To je prav. Potem pa v novo sanjsko ljubezen. Dokazal si nam, da znaš bit papuæar, dokaži sebi, da znaš bit tut dec.
Namig:
Ko rečeš, da greš s sodelavci na pir po šihti, te naj njen glavobol in lakota in stresno življenje ne zanima. Popi pir ali tri in pojdi domov s pokončno glavo.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
V bistvu je pregovor: Penis bonus - pax in domus. Se lepše rima.
Avtorju - ja, nekatere pa rajca "cuckold"; tko da .....

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik Snecer Datum prijave 17. pa takoj tako učeni nasveti.

Po moje si se našel v zgodbi.

Presneto, moški tukaj pa imate res preganjavico. Pol se pa čudite da ženske pobegnejo /al z alterja al pa v reali
evil.gif
/

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Fleka pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer Datum prijave 17. pa takoj tako učeni nasveti.

Po moje si se našel v zgodbi.

Presneto, moški tukaj pa imate res preganjavico. Pol se pa čudite da ženske pobegnejo /al z alterja al pa v reali
evil.gif
/

Tu se ne dela razlik med spoloma, saj je forum anonimen.

Lahko pa nam zaupaš, kaj te je privleklo na naš forum oz. je več kot očitno, da ta tema
sprasujem se.gif

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
948
136
43
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Da se ti da, spoštovani UPORABNIK ....

Ja, lahko bi to bil kakšen star user, ki si je samo zamenjal nick. To bi blo pa res bebavo, ne?

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Me tud prijel ni, sam je res bolano da se oglaša kot ženska ... takšnega bi blo treba bannat permanentno, če je star user tudi alter nick ...
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Eh, tako je na alterju..mislite, da se je pojavila ena obetavna bejba, potem se pa izkaže, da je odzadaj en mozoljav geek.
tongue-1.gif

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
A fleka je tip?!

Kakšni nejeverni tomažki ste tu
grin1.gif

Aja odgovor - moj pravi da nisem. In ker ne kaže ravno nagnjen do svojega spola, mu je za verjet a ne ?

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lahko pa nam zaupaš, kaj te je privleklo na naš forum oz. je več kot očitno, da ta tema
sprasujem se.gif

Ne morš da verjameš, da vas kar nekaj bejb bere /in se hahlja zraven/.
Pa vsake toliko časa, tudi kakšno prime, da mal monotonijo v razmišljanju razbije
hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja nič @Fleka, potem te pa kot starosta foruma moram obvestiti, da na alterju veljajo samo dokazi o pristnosti, kot so; slike, ni važen format, nato filmčki, freska, tudi kipi v skrajni sili.
tongue-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Gatto ima prev glede slike. pa da bomo vedeli, da s res ti si na joške napiši "slika za alter"

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Fleka pravi:
dej, dej ... verjem, če bi bil ti taka perla v postelji in drugod ne bi šla z drugim. .

Ma nehajte mu slabo vest nabijat.

Dejstvo je, da skor vsaka baba vara. Zakaj? Da sproba tud malo drugo palco. razlika je samo ta, da ene skočijo takoj, ko kakšen pokaže interes, druge pa šele, ko najdejo tipa, ki je boljši od njihovega dedca.

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja nič @Fleka, potem te pa kot starosta foruma moram obvestiti, da na alterju veljajo samo dokazi o pristnosti, kot so; slike, ni važen format, nato filmčki, freska, tudi kipi v skrajni sili.
tongue-1.gif

Pošteno. Ampak šele takrat, ko bo vas 12 najbolj glasnih vsestranskih alterašov naredilo koledar fotk, kjer boste gor taki kot od matere rojeni, pa z letošnjim datumom /da ne bi kdo slike lepil, kako kravce na trebuščku pase/. Dobra prodaja zagotovljena, če bodo atributi gor kvalitetni, izkupiček pa v dobrodelne namene.
cheer.gif

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fleka pravi:
dej, dej ... verjem, če bi bil ti taka perla v postelji in drugod ne bi šla z drugim. .

Ma nehajte mu slabo vest nabijat.

Dejstvo je, da skor vsaka baba vara. Zakaj? Da sproba tud malo drugo palco. razlika je samo ta, da ene skočijo takoj, ko kakšen pokaže interes, druge pa šele, ko najdejo tipa, ki je boljši od njihovega dedca.

Dejstvo je tudi, da varajo/mo z moškimi. če bi z ženskami vas menda to ne bi tolk prizadelo
evil.gif

In dejstvo je tudi da skor vsak dedec vara. Kaj delamo torej me kaj drugega kot vi?
grin1.gif