švabska demokracija

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam men ni neki jasno..pa dvomim, da bomo ratzjasnili, ampak dejmo probat.

1. zakaj si bosanci ne priznajo, da so v 99% primerih pizde, lenuhi, jebivetri...gamad z eno besedo
2. zakaj si slovenci ne priznajo, da so v 60-70%nestrpni, nervozni, nacionalisti..ne bom uporabil besede z eno besedo

cuzamen
vsak narod ma..pleve al kako je en rekel. sam bosansko pleve se je odpravilo na pot do slovenije. podobno verjetno velja za slovence v švabariji.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
zagotovo si opazil naštetih nekaj oseb, ki so bile obsojene, ker so vzele vsaj po 2 življenji...

Pa kljub temu ne spadajo med serijske morilce na katere sem se jaz osredotocil. Takih naj bi bilo malo. Ce bi sestavil seznam Slovencev ,ki so vzeli 2 zivljenji bi bil seznam bistveno daljsi. Stekas?

dejva midva takole rečt...najprej se ti pouči, kaj serijski morilec sploh je, potem pa lahko nadaljujemo debato, ok?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Mislim da smo lahko upravičeno nestrpni do prišlekov, ki ne želijo sprejeti naše zakonodaje, se naučiti jezika in prispevati h kvaliteti življenja v državi.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
zagotovo si opazil naštetih nekaj oseb, ki so bile obsojene, ker so vzele vsaj po 2 življenji...

Pa kljub temu ne spadajo med serijske morilce na katere sem se jaz osredotocil. Takih naj bi bilo malo. Ce bi sestavil seznam Slovencev ,ki so vzeli 2 zivljenji bi bil seznam bistveno daljsi. Stekas?

dejva midva takole rečt...najprej se ti pouči, kaj serijski morilec sploh je, potem pa lahko nadaljujemo debato, ok?
confused-1.gif

Zdej bos dlakocepil kaj je serijski zlocinec in kaj ne? Mislis da sem seznam sam sestavil?
stupid-1.gif
Bistvo vsega da je med najhujsimi ... vecina slovenskega porekla. Najvec droge je zaplenjeno Slovencu, najbolj znan sverc orozje je bila tudi "domaca zadeva", itd, itd. To samo tako, informativno preden zacnemo o statistiki.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mislim da smo lahko upravičeno nestrpni do prišlekov, ki ne želijo sprejeti naše zakonodaje, se naučiti jezika in prispevati h kvaliteti življenja v državi.

bi reku da do vseh, ne glede na vero, nacijo itd

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

bi reku da do vseh, ne glede na vero, nacijo itd

Ne, samo do "sibkejsih".... Nadlegovanje zahodnih sosedov pa NO GO. Bi prec palica pela
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To je naša posebnost, zato se držimo tako dolgo in ne ustvarjamo idealnega okolja za prišleke.
Danes sem v eni zadevi slišal razlog zakaj je bil nekdo v hudi stiski in je moral kupiti sosednje zemljišče... zaradi ciganov.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Zakaj zelis svoj nestrpnost racionalizirati? Koga boli k. kater jezik uporablja nek Mujo na nekem gradbiscu? Prisel je mahat lopato in ne filozofirat.

če bi blo samo to, bi blo še ok.... dokler se mi spogva na brisačah mi ni vseno...

moderna asimilacija... Hilda zna asimilirat in to zelo dobro....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Collateral Damage

ps... pa niso vsi podizvajlci slovenci....

Kje pa je kej komsmatinček Todoroviæ... samouplinjevalec???

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem reku, da so vsi? slabo ti top bereš. a čem raj pisat v kakem drugem jeziku?

hilda je anredila toliko škode slo gospodarstvu, da če bi se hotli it neke slovenske igre reda in spoštvanja, ter nestrpnosti..bi ona s tromostovja bingljala. sam ona je slovenka..jebat gta..če bi zoki to anredu, bi bil že deportiran.

in to je srhljivo v slovenskih glavah..ampak..na koncu koncev vsak jebe samo sebe

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
berem prav... mogoče ti sam sebe ne zastopiš... vegrad nikoli ni imel niti 500 podizvajalcev... sploh pa ne 500 slovenskih, če ne pa na plan z podatki....

Zoki je isto pakovanje, boli ga k... za rajo, najprej v džep... sej ne more pojasnt kam je šlo 800.000€ v Merkatorju predkazenski pa stojijo... le zakaj..

seveda boš ščitil svojega opankarja na vse pretege...

Men se jebe za kefote.... in javkanje in stokanje... ukinitev viz je bla prava rešitev... Hilda je to nardila profesionalno in z opankarjem se še danes javno objemata...

toliko o tvojem moraliziranju.... Opankar pa vidi, tako kot Hilda svojo čefursko rit, potem pa dolgo nič...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

confused-1.gif

Zdej bos dlakocepil kaj je serijski zlocinec in kaj ne? Mislis da sem seznam sam sestavil?
stupid-1.gif
Bistvo vsega da je med najhujsimi ... vecina slovenskega porekla. Najvec droge je zaplenjeno Slovencu, najbolj znan sverc orozje je bila tudi "domaca zadeva", itd, itd. To samo tako, informativno preden zacnemo o statistiki.

Nisi sam sestavil? jaz svojega sem tako po spominu...verjamem, pa da ti nisi sestavljal nič, saj si dokazal, da nimaš pojma, za kaj se gre. Pač bluziš kot v večini topicov, kot ponavadi. Statistike kaznivih dejanj glede na narodnost tako ali tako ni preveč smiselno delati, zakaj je temu tako, se mi niti ne da zdajle razlagati, pišem pa samo zato, da tebi zaprem gofljo, kajti roko na srce sem naveličal pametovanja bluzatorjev o stvareh, o katerih nimajo pojma. Saj vem, da boš še naprej fefljal svoje, ampak sem vseeno vesel, da sem te zatrl, če nič drugega, imam sedaj malce osebnega zadovoljstva ob tem.
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kaj spet blebetas? Kot ponavadi? Bos znal v k. Google vpisati "serijski morilci v Sloveniji". Prav tam sem dobil podatke ,ker zbiranje tovrstnih podatkov ni moj vsakodnevni hobi. Ni bilo nobene zarote, noben k. podvig, nobenega bluzenja. Samo Google search. In rezultat: vsi* najdi so Slovenci
shocked-1.gif

*nisem raziskal cisto vsake umor in cisto vsakega morilca za 500 let nazaj

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vsak narod ma..pleve al kako je en rekel. sam bosansko pleve se je odpravilo na pot do slovenije. podobno verjetno velja za slovence v švabariji.

Delajo Slovenci isto tako sranje v švabariji kot čefurji pri nas?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja
poglej naše specialce in rop v celovcu.
poglej nemške kurve čigave narodnosti so....

ne more bit pa čist isto, ker slovenc bo vedno [censored]. v vsakem položaju. ni [censored] edin k je treba pokazat avto.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Ne, zaradi 700km geografske razlike je to nemogoce. Clovesko obnasanje se poponoma spremeni in je nemogoce da bogabojec Slovenec zagresi karkoli.
stupid-1.gif

*hint* Plut ni moril samo v Sloveniji

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Ne, zaradi 700km geografske razlike je to nemogoce. Clovesko obnasanje se poponoma spremeni in je nemogoce da bogabojec Slovenec zagresi karkoli.
stupid-1.gif

*hint* Plut ni moril samo v Sloveniji

Kje si našel Pluta...

Naj vprašam drugače:a Slovenci v Nemčiji tudi tako polnijo stolpce črne kronike, kot jugo čefurji v Sloveniji?