Citat:
Uporabnik perofero pravi:
Kako se je pa najboljše zaščitit v primeru napada takšnih psov? Ima kdo izkušnjo napada večjega psa?
paralizatorji, solzilci, dolgi noži...Citat:
Uporabnik perofero pravi:
Kako se je pa najboljše zaščitit v primeru napada takšnih psov? Ima kdo izkušnjo napada večjega psa?
Citat:
Uporabnik pek007 pravi:
Generator dreka si ti... a je tezko napisat pes?
Drugace pa so predstave o nekaterih psih mocno zgresene... lapanje rekla kazala in pride do takega mislenja...
Ka pa če bi kr top u ruksaku nosu s sebojCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
jaz sem že pred časom pisal, da je edina rešitev, da se poleg nosi katana
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Staršem, ki neodgovorno spuščajo otroke v bližino psov, bi jih morala socijalna pobrat, če niso sposobni skrbet za njihovo varnost.
Če si posran, ti katana ne bo nič pomagala... No, vrezal se boš sigurno dobro...Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Če si posran, ti katana ne bo nič pomagala... No, vrezal se boš sigurno dobro...Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Sej za otroke se tudi dobijo povodci, če jih niste sposobni imet pod kontrolo in vam skačejo in se derejo vsepovsod okol izven nadzora.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Staršem, ki neodgovorno spuščajo otroke v bližino psov, bi jih morala socijalna pobrat, če niso sposobni skrbet za njihovo varnost.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...
Še en pasji incident:
Citat:
Danes zjutraj je bil moj brat napaden s strani 2 pitbullov, ki sta želela raztrgati in ubiti Lana, ko je bil na sprehodu na travniku, kjer se dnevno sprehajajo številne družine s psi in malimi otroci v Brezju. Matej Maribor je ob napadu žrtvoval svoje telo in se ulegel na Lana kot živi ščit, da ga je rešil pred gotovo smrtjo in ga zaščitil, kolikor ga je lahko. Med varovanjem Lana, je sam več kot 5 minut trpel v groznih mukah, ko sta ga dva Pitbulla grizla po obeh rokah, vratu in glavi (na srečo je imel gor debelo kapuco). Lan je kljub temu utrpel več kot 7 močnih ugrizov po vsem telesu, najbolj nevaren ugriz je dobil za vrat (ugrizi so vidni na sliki, kjer je modro/srebrna barva). Mateju je z golimi rokami nekako uspelo odpreti gobec Pitbullu in Lana rešil gotove smrti, ob pomoči mu je bila tudi Nuša, ki je dobila nekaj prask. Lan je sedaj že prestal uspešno operacijo in se doma v hudih bolečinah zvija in okreva. Matej je trenutno v bolnišnici, kjer ga bodo več kot dve uri operirali, saj sta mu Pitbulla naredila ogromno škode po telesu (predvsem po rokah), ko je Matej varoval Lana in ga ni izpustil od sebe. Da se celoten dogodek ni končal bolj tragično, se lahko zahvalim Nuši ki je tudi poklicala policijo in rešilca ter dvema pogumnima sosedoma, ki sta videla kaj se dogaja in pritekla na kraj, kjer je Matej že v krvi ležal na tleh, a še vedno varoval Lana in klical na pomoč. Ne morem si predstavljati njegovega trpljenja in kaj je preživljal, ko sta ga grizla psa. Z veliko težavo, sta pogumna soseda komaj zadrževala pobesnela psa stran od Mateja in Lana. Le predstavljam si lahko, kaj bi bilo, če bi psa na sprehod peljala moja punca ali mama. Mislim, da bi bila velika tragedija. Matej je pa ponovno pokazal brezpogojno ljubezen do psa in ni niti za sekundo okleval, ko ga je moral zaščititi! Moj brat, moj junak - upam, da čimprej okrevaš!
Slika psa po dogodku: https://fbcdn-sphotos-d-a.akam...470801757_o.jpg
Vir: https://www.facebook.com/photo...amp;pnref=story
Čuj, samo kolker sem ga že po tv vidu, je ena stenica zajebantska, ki rad iziva, še pred kamero ne zna skritCitat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Sej za otroke se tudi dobijo povodci, če jih niste sposobni imet pod kontrolo in vam skačejo in se derejo vsepovsod okol izven nadzora.
A Meglič bi tudi moral biti na povodcu???
Kar si zaslužiš, to dobišCitat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zakaj pa ne bi smeli v bližino psov, saj 'vaš pa ja ne grize, še nikol ni nobenga, vedno je prvič'.