Sv. Primož: išče se pes, ki je ugriznil otroka

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
shocked-1.gif

Napad živali na ljudi ali stvari
27.4.2015 13:07

BREZOVICA
Okoli 13. ure je na Novi poti v Vnanjih goricah, občina Brezovica, podivjano govedo napadlo ljudi. Obveščen je bil dežurni veterinarski inšpektor, ki je ukrepal v skladu s svojimi pristojnostmi.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Pitbull, rotwajlerji, so bedaki po naravi, pa lahko trolate kaj hočte. Podobno tudi dobermani. Pa lahko jih vzgajaš v nevem kakšne cukre in cartljivce. Norc je norc in tak tudi ostane. Samo vprašanje časa je kdaj se cuker, ki ga doma vlečete za jajca, zunaj na ulici spremeni v krvoločno zver. Še večji bedaki so pa lastniki, ki si tako žival lastijo. Vprašanje je čemu potreba, da imaš takega psa sploh na dvorišču? Premalo samozavesti? Ni denarja za BMW-ja pa se je treba s tem quræit? Čudni posli, pa se počutiš ogoroženega? Ali pa si preprosto [cenzura]?
Potem berem, da koliko pasem večkrat vgrizne, itd. Seveda tudi ostali cucki grizejo, ko so izzvani, ko želijo ščititi teritorij, hrano, lastnika. Posledice ugriza pa je pač naraščajo z velikstjo in močjo psa.
Zato jaz pravim, če imaš bajto, imej psa za dovolj visoko ograjo in ponoči na ketni. Ko greš ven nagobčnik na gobec + povodec, če pa je malo ščene, pa samo na povodcu (3 kilogramskega ščeneta pa ja obvadaš). Pa ščisti prekleti drek za njim, ne pa da se jim jaz moram izmikat tem nagazno/razmaznim minam.
Potem zopet ne razumem blokarjev, ki uspejo na 40m2 enosobnega stanovanja še cucka ali dva noter stlačit. Bolniki. Spet se mi poraja vprašanje zakaj? Kaj se nimate z ženo in otroci kaj pogovarjat, da vas je edino pes vesel ko domov prideš?

467716-post_slo.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
shocked-1.gif

Napad živali na ljudi ali stvari
27.4.2015 13:07

BREZOVICA
Okoli 13. ure je na Novi poti v Vnanjih goricah, občina Brezovica, podivjano govedo napadlo ljudi. Obveščen je bil dežurni veterinarski inšpektor, ki je ukrepal v skladu s svojimi pristojnostmi.

tole sem pa tudi jst doživel ta vikend
crazy1.gif

s pesom mirno šetam po kolovozu mimo pašnika, krave pa začele mukat in skakt in vse proti nama
shocked-1.gif
Sma malo pospešila, pa šla za ovinek...
Potem sem od kmeta zvedel, da se trenutno obnašajo zelo zaščitniško, ker imajo mlade.

Sam te res oreng stisne, ko se 10 krav zapodi proti teb