Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Haha... Stardec, sej ne morem verjet kaksne probleme imas ti s pasjeljubci in psi...
za vse pa tud niso psi krivi no.
Pejt ven na soncek, mal konja jahat, pa v naravo... Pa bo zivljenje lepse. Pa zdele se psov ni dost na sprehodih k je taka ura...
Hja, veš kako je to.
Jaz sem si kupil kar veliko zemlje/parcel. Nekaj sem podedoval, večino pa sem si še dokupil. Kmetje so pač zemljo ponudili v prodajo in jaz sem to kupil, ker nekako paše zraven, saj se je že "držalo" mojih parcel. In ker na te naravne širjave pašejo tudi živali, sem na te parcele naselil konjičke..
Seveda so to mojo zemljo opazili tudi razni ščenetarji, pesjanarji, oziroma pasjeljubci in si to mojo zemljo dejansko začeli na nek način prisvajat za svoje pasje sprehode in pasje sranje. Nič ne vprašajo, nič ne rečejo, nič se ne opravičijo......skratka nič. Zavlečejo svoje pse cucke na moje posestvo, se na tem posestvu vsakodnevno znorijo, seserjejo seščijejo in nakradejo poljske pridelke...pa čau miško. Jaz pa tud ne morem na teh mojih parcelah stražo po cel dan cepat. Spoznal sem, da so mestni pesjanarji po večini skoraj vsi nesramni.
A ti bi bil pa zadovoljen, če bi si tvojo lastnino neki zdolgočaseni pesjanarji na nek način prisvajali?
Jaz sem si zemljo kupil. Moja je. Plačujem davke od tega. Zakaj si jo niso kupili oni? Naprodaj je bila.
Kaj pa, če bi jaz svoje konje zagnal na njihovo njivo. Seveda če bi jo sploh imeli.
Moral bi obstajat nek zakon, ki ljudem brez zadostne LASTNE zemlje ne bi dovoljeval imeti psa ali katero koli drugo žival, ki prostor rabi.
Si mi pa dal dobro idejo, da bi šel danes malo s konjem galopirat. Ampak mam še preveč dela v vinogradu. Ne vem če bo zneslo.
Pa kaj si tok zategnjen? A si ze tok star al kaj?? Sprost se mal, pa bodi vesel, ker drugim omogocas veselje.