Sv. Primož: išče se pes, ki je ugriznil otroka

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.286
7.055
113
Heh, potem pa...

Zavedati se morate tudi, da vas lahko lastnik napadalnega psa ovadi zaradi fizičnega napada na psa.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.757
-839
83
467716-post_slo.gif

Najprej sneg, sedaj psi, le kaj še sledi
confused-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
morem probat ,če bo hotel vzet priboljšek prepojen s Tabascom....
evil.gif

ai bo zavohal da nekaj preveč diši

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Sem se v igri "pretepal" z nemšim ovčarjem, pa je bilo zahebano, ker je imel skoz odpri gobec, sem se sam z roko nasadil na zobe, enostavno, težko zmagaš, če sploh. Je izredno okreten, maha z tacami in z glavo, težko mu je slediti, sploh, pa, ko si na tleh.K sreči je imel ovratnico, sem ga zagrabil in podrl na bok, ter se hitro umaknil, on bi pa še kar. Sem ga komaj umiril. V glavnem, se ni za igrat, če je pa treniran za napad, potem pa ....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.286
7.055
113
Druge ni, kot zaštihat, potem?

Če te napade, v desni roki pipec, levo nastaviš da jo zagrize, potem pa odpreš trebuh ali vrat, pa upaš da čimveč psov to vidi, da dobijo strah v kosti (+lastnikov).

Bo treba enega švicarskega nabavit, očitno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Sam tebe je pa tole res vznemirilo...saj si upokojen, se lahko zapreš v kullo, hrano ti pa itak lahko dostavljajo na dom.
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.286
7.055
113
To je res, sem ravno pred kratkim ugotovil, da omogoča mercator dostavo na dom, pa še celo brezplačno. Problem je, ker ne dostavljajo mesa, svežega.

Itak da me je, počasi se bo odprla sezona pohajkovanj. No saj švicarski pride prav še za kaj drugega, recimo da odpreš konzervo, tako da ne bo sfaljena investicija. Ali pa pivo, čeprav ga ne pijem.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Če te napade, v desni roki pipec, levo nastaviš da jo zagrize, potem pa odpreš trebuh ali vrat, pa upaš da čimveč psov to vidi, da dobijo strah v kosti (+lastnikov).

Morda, morda,
sprasujem se.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.286
7.055
113
Saj če greš na pohod, ga imaš pač tak vedno zraven, že zaradi drugih funkcij.

Saj vem, da je praksa drugačna, ampak bolje imet nekaj, kot pa biti prepuščen živali, da te raztrga, al pa koga drugega. Pač razmišljam, kaj bi bila najboljša opcija in pipec se mi zdi to. Pa tudi če bi amatersko samo pičo žival, dvomim da ne bi popustila, prej že, kot pa da bi se samo drl in opletal z rokami. oz rinil prst v anus.

Enkrat sem se že v majhnem strahu sprehajal mimo bikov, ni najbolj prijeten občutek
smile-1.gif
psov se sicer ne bojim, ampak glede na zadnje novice, se jih bo treba začet, oz s pameti.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
20 eurov?! al 20 tednov v zaporu?
wink-1.gif

Šala mala potem to, edini problem kje kupiti zadevo, oz spraviti v slo...kak eu ponudnik bi se rabil, ebay je iz HK, to ziher carina zapleni.

Z orožjem se ne igrat, kazen ni le 20eurov.
wink-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
No, zdaj ko ste polno oboroženi za napad pesekov, pa pazite da vas ne preseneti kakšna druga živalca
Spomladi bo spet dosti mladih mucekov, ste nabavili orožja za obrambo?...ker mucek, sploh mali, te pa lahko napade tudi iz višjega položaja, ker zna plezat....da ne govorim o veveričkah, al pa vrabčkih...
shocked-1.gif

Jap , Slovenija je postala bojno polje, treba se je oborožit do zob, neprestano ste v nevarnosti med grozljivimi zvermi
Joj , pozabil sem na čebelice.....
shocked-1.gif

priden.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Amm svicar nima locka kline, torej ker ti je ta tehnika vrjetno bolj tuja kot ne prej seb prste prescipnil z rezilom

Nazadnje urejeno: