Malo bolj se informiraj, preden deliš napačne informacije po spletu.
Vsi zgoraj našteti so na ISTI platformi.
So si pa velikostno nekoliko različni. In recimo Tiguan je bližje Karoqu kot pa Kodiaqu. Temu primerljiv je Tiguan Allspace.
osnovno zavaruješ.kasko pa koliko, letna plača delavca v fabriki?
Okej, imaš prav, če tako praviš. Škoda časa .
Ali je ponudba dovolj velika, da si zmišljuješ pri opremi ali moraš tudi tukaj potem sklepati kompromise? Če slednje, potem hvala lepa pa nasvidenje.Pa škode se zelo splača iz zaloge, verjetno tudi vw.
Odvisno kaj želiš.Ali je ponudba dovolj velika, da si zmišljuješ pri opremi ali moraš tudi tukaj potem sklepati kompromise? Če slednje, potem hvala lepa pa nasvidenje.
Jaz sem lani za ženo vzel Tiguan R-line iz zaloge. Končna cena cca 7k€ nižja kot po konfiguratorju. Kompromis je bil pomanjkanje Side Assist funkcije. Ampak smo preživeli, ker so tile R line edition kar spodobno opremljeni (dobil sem pa še ogrevan volan, o katerem sicer nisem razmišljal).
mogoče je malo velik, ampka si frajer se itak vsi umikajo, lahko ga pa pustiš kje češ, odpeljat ti ga ne morejo kar tako. Redar pa tudi ne upa kar tako pisat listkov, da nimajo potem sranja (raja ponavadi ne ve, da si lahko tudi povprečnež to kupi). Ynos se bo bolj redko bril, da bo zgledal bolj zajeban, pa ga noben ne bo dirao.Imaš prav. Za mesto je S klasa iz tvojega predloga.
Meni se pa ne zdi škoda časa. Razloži nam, ki ne vemo.
OK, če gremo mal bolj v resne vode, pa se ne zajebavamo (en drugega) ima Sajkek kar prav. To niso več menjalniki, da bi skoz razmišljal o njih, kdaj bodo crknili, ampak so naredili precejšen napredek. Da imaš avto vreden 30k, pa na roke pretikaš, ni samo passe, ampak velik minus.
Razen seveda, če imaš "sportaka" ...
Ampak, kakor komu, vsak ima svoj pogled na to. Jaz vem, da sem pri zadnjem nakupu naredil OGROMNO napako, ker sem kupil avto z ročnim, pred tem pa sem 11 let vozil avtomatiko (celo CVT).
Ali je ponudba dovolj velika, da si zmišljuješ pri opremi ali moraš tudi tukaj potem sklepati kompromise? Če slednje, potem hvala lepa pa nasvidenje.