BMW 1, je gorenjska BMW 5-ica :=)ne kompliciraj, vsak z bmw 1 ve da ma isti avto ko bmw 5 samo da je malo prišparal.
Vi se zajebavate, ampak od tu sem pa pobrala, da je superb enako kot a6... al ker že. Pa pozabljen pasat se še nekje vmes najde.
Zadnji model superba dejansko je popolnoma enaka platforma kot passat. Veliko novinarjev bi se celo raje odločilo o nakupu superba kot passata.Vi se zajebavate, ampak od tu sem pa pobrala, da je superb enako kot a6... al ker že. Pa pozabljen pasat se še nekje vmes najde.
Zadnji model superba dejansko je popolnoma enaka platforma kot passat. Veliko novinarjev bi se celo raje odločilo o nakupu superba kot passata.
Jaz pa govorim o zadnji platformi 2024.Superb noter prostornejši, ampak slabša izolacija, tam vsaj do 2022 je imel kessy samo na sprednja vrata, passat na vsa. Verjetno se najde še kakšna malenkost.
Platforma Superba nima niti najmanjše povezave s platformo A6ke.Skoda Superb Estate vs Audi A6 Avant – family estate cars compared
We compare the Audi A6 Avant and Skoda Superb Estate to find out which is the best family estate car. You might be surprised at the result…www.carwow.co.uk
Tole je že filozofska..... platforma je ista, večina kosov je tudi verjetno ista. Materiali so pa malo boljši pri audiju, vsaj tisto kar lahko vidiš oz. primeš. Pa še kak special gizmo dobiš, ki rad crkne ko je avto star.
Sodelavca sta imela podobne exeo-te. Samo je eden imel ene special luči in automatski menjalnik. Seveda je oboje krepalo prej in je prodal. Medtem, ko se tisti v plebejski verziji vozi dalje.
Aha ok, če bi gledal čisto vizualno bi se tudi jaz odločil za superba. Deluje bolj skladen.Jaz pa govorim o zadnji platformi 2024.
vzamemo ugodno, pol cene. vsaj.Super da obstajate taki ljudje, da dotičnim avtom cena ne pade po treh letih na nulo.
Nisem mislil prav nič slabšalno s tem, da nebo zamere ali, da nebo kdo narobe razumel. Ljudje smo si različni in prav je tako.vzamemo ugodno, pol cene. vsaj.
napihnjena kiaKaj? Škoda lepša?
tudi ni bilo vzeto slabšalno.Nisem mislil prav nič slabšalno s tem, da nebo zamere ali, da nebo kdo narobe razumel. Ljudje smo si različni in prav je tako.