Oboje meri. Vsaj na corolli. Sicer pa fajn poraba za 2.5 litrskega bencinarjaRačunalnik je. Samo ti ne meri od tankanja ampak od reseta zadnjega. Če prav vem.
Je, samo tisti obicajno racuna drugace od "Petrola " in km stevca.A v avtu pa ni računalnika?
Za Toyoto Corollo ti jaz iz prve roke povem da laže tako: 50km/h je po števcu 53, 90km/h je po števcu 94 in 130km/h je po števcu 135. Kje si ti dobil 10km/h razlike ne vem.Ne najdem zdele "testa" kjer opevane znamke lazejo za "5" toyota pa za "10".
Ampak toyota je boljsa, tako kot je honda hitrejsa sploh ce ima karbon nalepko
Briga me prikaz hitrosti. Ti si direktno trdil, da laže prikaz prevoženih km, kar je čista laž.Ne najdem zdele "testa" kjer opevane znamke lazejo za "5" toyota pa za "10".
Ampak toyota je boljsa, tako kot je honda hitrejsa sploh ce ima karbon nalepko
Rekel sem da naj preveri natancnost merilnika hitrosti in razdalje.Briga me prikaz hitrosti. Ti si direktno trdil, da laže prikaz prevoženih km, kar je čista laž.
Toyota 107 kmh laže že opevani VW, 137 po števcu je točno 130 km/h po GPS.
Sem ti že povedal, da to ne drži. Vsaj ne pri letniku 2020.Toyota 10
Sem napisal nekoc in da naj preveri.Sem ti že povedal, da to ne drži. Vsaj ne pri letniku 2020.
Tudi pri letniku 2012 in 2013 ne. Meni pri 130 prius laže za 6kmhSem ti že povedal, da to ne drži. Vsaj ne pri letniku 2020.
Je, samo tisti obicajno racuna drugace od "Petrola " in km stevca.
ynos
Preveri se natančnost stevca.
Tako za hitrost (primerjaj po gps) kot za razdaljo (primerjaš po znakih za stacionazo cest recimo)
Toyota je nekoč nemarno lagala s tem podatkom