Superge I.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Hooger ....leeepeeee
smile-1.gif

...o tistih najkovih pa raje ne bi.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pri Fred Perry znajo bit številke malo drugače, kot pri drugih firmah, jaz imam pri italijanskih številko 41, pri Fred Perry pa 42 (oz njihovo številko ustrezno temu) , tako da, če še nimaš Fred perry čevljev, si idi raje v City Park malo probat, kakšno številko maš pri njih, potem pa naroči preko neta, če v LJ nimajo tvojega modela.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
V Lj je v City Parku trgovina nova, dobro založena, tud s čevlji..Pa v Emporiumu imajo FP, samo nimajo čevjev.

mla16

Pripravnik
23. sep 2007
102
0
16
Ne vem če ti je ravno vroče v takih patikah drgač so pa Stan Smith-ke ene izmed meni najboljših patik. Trpežne, čiste linije, nosiš jih lahko k vsaki opravi.
Jaz sem zdrajsal že 4 pare takšnih patik, pa uber zadovoljen.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Da še sam pristavim piskrček
wink-1.gif

Kaj se priporoča za tek v kombinaciji cesta, gozd z vzponi in sestopi, pa seveda ne predlagat najdražje varijante, ker ne bo šlo skozi
smile-1.gif

Če adidas kolk se mi kaj splača zapelat v Adidas Celovec, glede na to, da naj bi bila tam roba precej cenejša izlet mi pa ne škodi.

Touge

Pripravnik
8. maj 2008
130
2
18
Če rabiš za tek po urejenih progah (asvalt in utrjen makadam) ti priporočam navadne tekaške superge. jst mam zdej dobra 2 meseca Nike Zoom Structure Triax+ 13, naredu sm neki več kot 200km in so mi odlične.
cool-1.gif
Če pa je teren mehak, (trava, listje zemlja) pa poglej nekaj iz Trail Running programa.
Pa še nasvet, preden kupiš superge za tek pejd na test npr. v thomas sport, da ti povejo kakšne superge rabiš (pronator-normalno-supinator)...

LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bil včeraj v viktringu:)
za tek superg nekaj majo od 40€ dalje, zdej kolk si zbirčen je pa druga stvar:) Sam vrjetno ti bodo všeč une za 80€+
smile-1.gif
)
Splača se recimo it gor kupit, da imaš malo več dnarja in kupiš par stvari. Pa če pot vzameš kot izlet in ne šteješ kilometrov in porabe;) (Lj - viktring - ikea- worthersee - bled - brezje -lj je bil naš družinski izlet
smile-1.gif
) )
Punca si je včeraj kupla superstarke za 37€, nek otroški motiv, pri nas sploh niso imel te številke (velika otroška al mladinska), cena pa je bila 60€+. Majčke za tečt so do 30€, kratke hlače za tečt pa kopalne so tut nekje do 30€. T-shirti pa odvisno od modela. Jih maš od 25€ naprej. Kjer pa je znakec windstoper pa od 100€ naprej :evill:
Se zna zgodit, da boš kakšnega soseda srečal gor:) Pa včasih zna bit gužva, zato sem jst rad že ob 8 tam.