Superge I.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
srce-1.gif

kje in koliko?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Že deset let nosim Superstarke, 2 para črnih, 1 bele, pa 1 rdeče. Zdej bom pa črne zamenu za bele. Ko bo plača

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Prodajalcev nick name je : 1888-1888

Izgleda da so vse avkcije potekle... najbolje da mu pises pod zasebno, mislim pa da je imel veliko Superstark iz serije Adidas Superstar 35th Anniversary Editions. Malo feedback precekiraj.

LP
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Dobro k čevljarju vem.
grin1.gif
Najraje bi jih v štacuno odnesel. Ne morejo se kar po 2eh mescih razparat. Čevlji za 120 EUR.

Pa ne nisem športal v njih. Samo na šiht, če že. Torej veæinoma sedel.
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kak ti je pa to ratal:)?
najprej probi mal nazaj na trgovca prtisent. res da je 2mesca mal velik za vrnitev, sam probat ni greh:)
če ne rata, pa k čevljarju.

sam mi res ni jasn kak ti je ratal:)

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Nimajo nobene garancije?

Jaz sem šel enkrat po pol leta nazaj, ker se je podplat od znotraj znucal (pod vložkom). Če sem prav razumel imajo superge 3 mesece garancije. Vendar pa so mi v znak dobre volje podarili popust pri nakupu novih. Sicer pa so potem superge še kar nekaj časa zdržale, oz. se je prej kaj drugega znucalo.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Dobro k čevljarju vem.
grin1.gif
Najraje bi jih v štacuno odnesel. Ne morejo se kar po 2eh mescih razparat. Čevlji za 120 EUR.

Pa ne nisem športal v njih. Samo na šiht, če že. Torej veæinoma sedel.
bonk.gif

Če je to tovarniška napaka: Poišči račun in reklamiraj v trgovini, kjer si jih kupil.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako pa ločiš tovarniško od netovarniške? Na začetku je bilo ok, po dveh mesecih ni.

Uf, tukaj je več zadev možnih. Za tovarniško napako pravijo, da naj bi se pokazala takoj, ali nekje v cca mesecu dni. Ni pa to 100% pravilo.

Če smatraš, da sam nisi kriv za to napako (da si uporabljal superge v namen, za katere so izdelane...da nisi kje slučajno sam pomotoma prerezal usnja...) potem najdi račun in nesi nazaj v trgovino - pa tam vidiš, kaj ti bodo rekli.
Če je tovarniška napaka, potem lahko tudi po 2.mesecih supergo reklamiraš.