Študent in zaslužek večje vsote denarja

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
wink-1.gif

Ko bereš takšne zgodbe ...
smile-1.gif

Naj ne ožemajo perspektivnega športnika.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
wink-1.gif

Ko bereš takšne zgodbe ...
smile-1.gif

Naj ne ožemajo perspektivnega športnika.
evil.gif

ma daj klošar, ti si tako glasen samo zato, ker si mu fauš in take plače razen pr atiju in mami še dolgo neboš videl, me prav zanima kako bi ti plačeval 300€ na mesec dohodnine, potem pa fehtal za 20 eurov na forumu

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Zakaj bi bil on opravičen davkov in vseh prispevkov pri 1000€ plače? Ne gre več tako, vsi moramo dajati v pokojninsko blagajno, drugače bo kaput vse skupaj.

Naj uredijo že enkrat ta področje teh jebenih študentskih napotnic in servisov.....

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.656
3.935
113
Ljubljana
hmpg.net
Ne ON.
Vsi so lahko opravičeni, seveda v okviru, ki je dovoljen. Nikomur ni treba dati več kot je potrebno.
In ni treba enačiti tistih, ki delujejo v okviru zakonodaje (davčna optimizacija) s tistimi, ki utajujejo.

kolesarko

Pripravnik
5. jan 2011
37
0
6
Ko bodo študentske servise ukinal, bom pač začel puščat moj delež v pokojninski blagajni - mi bo pa obenem tekla delovna doba, kar tudi ni nujno slabo:) Do takrat pa bom, če se bo le dalo z davčno optimatizacijo poskrbel, da tega denarja še ne bom puščal državi. Če pa je za nekoga davčna utaja to, da se starši odrečejo delu splošne olajšave za vzdrževane družinske člane, po tem takem pa naredi davčno utajo že itak vsak drugi slovenec, ki po pomoti prebere kaj na strani od DURS.a
wink-1.gif
.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To brez skrbi ni nobena utaja, normalno je, da vsaka druzina agregatno gledano cimbolj zmanjsa svoje izdatke v okviru zakonskih moznosti, saj zaradi tega te tudi so tam. Ce ne bi zeleli, da je tako, bi zapovedali "tolikointoliko davka na tointo" in bi bilo enako kot placas 20% od vsake cokolade ali bureka, brez da bi koga brigalo ali si revez na minimalni placi ali pa postlanec s samo tremi jurji na mesec in kofetki za pet par.