Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ne vem točno po alinejah, ampak imam 20 kvadratov veliko garsonjero, Ljubljana - Moste, 340€ na mesec najemnine + 60 - 120€ stroškov (poletje/zima) in še 50€ optika + TV. + 5 - 7€ stanovanjskega sklada na mesec.
v stroških je za eno osebo zajeto vse, od vode, komunale, ogrevanja, vode ...
je pa tako, da je letos pozimi full nihalo, en mesec 70€ naslednji 118€ naslednji 75€ ...
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ne vem točno po alinejah, ampak imam 20 kvadratov veliko garsonjero, Ljubljana - Moste, 340€ na mesec najemnine + 60 - 120€ stroškov (poletje/zima) in še 50€ optika + TV. + 5 - 7€ stanovanjskega sklada na mesec.
v stroških je za eno osebo zajeto vse, od vode, komunale, ogrevanja, vode ...
je pa tako, da je letos pozimi full nihalo, en mesec 70€ naslednji 118€ naslednji 75€ ...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Dizzy: na fužinah bi ti dal v mirnem manjšem bloku 23/32m2 za 300 z veseljem. No potem sem ga raje prodal in kupil hišo, čeprav bi ga z malo kolovratenja lahko obdržal.
je, samo jaz sem v času debelih krav polnil pujska, drugi pa kredite jemal.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Dizzy: na fužinah bi ti dal v mirnem manjšem bloku 23/32m2 za 300 z veseljem. No potem sem ga raje prodal in kupil hišo, čeprav bi ga z malo kolovratenja lahko obdržal.
Cak mal, a ni kriza pa to?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
je, samo jaz sem v času debelih krav polnil pujska, drugi pa kredite jemal.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Cak mal, a ni kriza pa to?
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Vrhnika, 2 sobno cca 65m2
Skupaj: cca 220€ + 300€ najemnine
Plačujem pa kot najemnik stanovanjski sklad (bojda se ga običajno ne). Zavarovanja pa seveda ne.
Pa mirno bi lahko odštela 20€ pri elektriki, če bi ga malo manj srali...
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Vrhnika, 2 sobno cca 65m2
Skupaj: cca 220€ + 300€ najemnine
Plačujem pa kot najemnik stanovanjski sklad (bojda se ga običajno ne). Zavarovanja pa seveda ne.
Pa mirno bi lahko odštela 20€ pri elektriki, če bi ga malo manj srali...
Stanovanjski sklad je domena lastnika stanovanja.