Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ok, mogoce zate k nisi glih pr seb...
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ja ... tako kot ena moja kolegica, ne ... ona ne bi jedla krompirja, fižola, graha, piščančjega mesa, solate brez kisa itd itd ... Ja najboljše, da drugič napiše en celi izpisek kaj je, ker če bo napisala kaj ne je, bo predolgo trajalo ...
Jaz to tudi ne razumem zakaj ljudje hočejo vedno zunaj jesti? Če kampiraš kje, na morju na primer, si s sabo pelješ en majhen žar, pa je to to, če ne pa si ga narediš. Če pa imaš na dopustu kuhinjo, pa si vedno rajši skuham kar hočem. Grem v trgovino, pa kaj mi najbolj pade v oči, si kupim pa skuham. Eni pa bi celo premoženje zapravili za dopuste, pol pa jamrajo čez mesec ali dva, kako nimajo penez itd ..
Citat:
Uporabnik flip pravi:
A doma med letom tudi vsak dan vse obroke jeste zunaj v restavracijah? Al od kod to, da na dopustu je treba pa stalno jest nekje zunaj.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ja ... tako kot ena moja kolegica, ne ... ona ne bi jedla krompirja, fižola, graha, piščančjega mesa, solate brez kisa itd itd ... Ja najboljše, da drugič napiše en celi izpisek kaj je, ker če bo napisala kaj ne je, bo predolgo trajalo ...
Jaz to tudi ne razumem zakaj ljudje hočejo vedno zunaj jesti? Če kampiraš kje, na morju na primer, si s sabo pelješ en majhen žar, pa je to to, če ne pa si ga narediš. Če pa imaš na dopustu kuhinjo, pa si vedno rajši skuham kar hočem. Grem v trgovino, pa kaj mi najbolj pade v oči, si kupim pa skuham. Eni pa bi celo premoženje zapravili za dopuste, pol pa jamrajo čez mesec ali dva, kako nimajo penez itd ..
Sam ti nisi čist gladek?
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Sam ti nisi čist gladek?
Ampak ...?Kaj tu ni čisto gladko?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če pa revež tqrzan ne ve, zakaj tip ni gladek. Evo, zakaj.
Citat:
sem že kampiral 2x in vem kako je na stvari.