Strošek dopusta

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
A doma med letom tudi vsak dan vse obroke jeste zunaj v restavracijah? Al od kod to, da na dopustu je treba pa stalno jest nekje zunaj.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ok, mogoce zate k nisi glih pr seb...

Ja ... tako kot ena moja kolegica, ne ... ona ne bi jedla krompirja, fižola, graha, piščančjega mesa, solate brez kisa itd itd ... Ja najboljše, da drugič napiše en celi izpisek kaj je, ker če bo napisala kaj ne je, bo predolgo trajalo ...

Jaz to tudi ne razumem zakaj ljudje hočejo vedno zunaj jesti? Če kampiraš kje, na morju na primer, si s sabo pelješ en majhen žar, pa je to to, če ne pa si ga narediš. Če pa imaš na dopustu kuhinjo, pa si vedno rajši skuham kar hočem. Grem v trgovino, pa kaj mi najbolj pade v oči, si kupim pa skuham. Eni pa bi celo premoženje zapravili za dopuste, pol pa jamrajo čez mesec ali dva, kako nimajo penez itd ..

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:

Ja ... tako kot ena moja kolegica, ne ... ona ne bi jedla krompirja, fižola, graha, piščančjega mesa, solate brez kisa itd itd ... Ja najboljše, da drugič napiše en celi izpisek kaj je, ker če bo napisala kaj ne je, bo predolgo trajalo ...

Jaz to tudi ne razumem zakaj ljudje hočejo vedno zunaj jesti? Če kampiraš kje, na morju na primer, si s sabo pelješ en majhen žar, pa je to to, če ne pa si ga narediš. Če pa imaš na dopustu kuhinjo, pa si vedno rajši skuham kar hočem. Grem v trgovino, pa kaj mi najbolj pade v oči, si kupim pa skuham. Eni pa bi celo premoženje zapravili za dopuste, pol pa jamrajo čez mesec ali dva, kako nimajo penez itd ..

Sam ti nisi čist gladek?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
On je ... Rekreativni_kolesar.
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik flip pravi:
A doma med letom tudi vsak dan vse obroke jeste zunaj v restavracijah? Al od kod to, da na dopustu je treba pa stalno jest nekje zunaj.

Seveda ne. Ampak dopust je dopust in se ne mislim jebat s pripravo hrane.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:

Sam ti nisi čist gladek?

Ampak ...?
sprasujem se.gif
Kaj tu ni čisto gladko?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če greš kampirat, je vnaprej samoumevno, da bo življenje špartansko in improvizirano. V tem je tudi čar !

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:

Sam ti nisi čist gladek?

Ampak ...?
sprasujem se.gif
Kaj tu ni čisto gladko?

Odgovor cist mem prejsne debate? Po kolesarjevo pac... Me zanima kako je pr nemu narocit hiso
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne vem no, ... meni se zdi vse v smeri odvijanja debate. Morda samo manjka odgovor Žajfi, koliko Ejev taborjenje košta. Drugače se mi pa zdi izjava od Rekreativnega korektna. Če imaš v partiji za taborjenje enega, ki bi jedel samo štiriperesne deteljice, je bolje da grejo vsi skupaj lepo v hotel...

Sicer pa brezveze.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Na prejsni strani je govoru da je hrana itaq samo za stukanje dreka, tko da je vseeno kaj pojes, kar pa ni res...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če pa revež tqrzan ne ve, zakaj tip ni gladek. Evo, zakaj.
evil.gif

Sm se naknadno spomnil, da je govora o enem in istem tipu.

Če ne pa glede cen kampiranja, zahodna avstrija, severna tirolska, nekje do max. 30e, za 2osebi + šotor, vključen tuš, nekje tudi ceneje ampak tm je tut kakšen tuš za doplačat, hrana pač pica, špageti do 10€, zrezki od 10€ naprej. Za dolomite pa (še) ne vem.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
ksz..

Evo, pisem izpred sotora.. z zeno in 4 leta starim mulcem. Zjutraj gremo do trgovine, pojemo zajtrk, na plazi kaj prigriznemo, pojemo kaksno sadje, zvecer pa nazaj in skuhat vecerjo.
In kaj nam je hudega? Cisto nic.. Kampiranje mi je zakon, zeni in tamalemu pa tudi. Smo pa letos prvic v sotoru, odkar imava otroka. Predhodna leta smo bili v Egiptu ali Tuniziji - no, lani prisilno v hotelu na HR, ker se je egipcanom strgalo ravno pred nasim letom
smile-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Da bi čez dan samo nekaj prigriznil se jaz nikoli nisem mogel. navadit. Obvezno do prikolice-šotora in skuhat-spečt oreng kosilo. Večerja pa kakšni čevapčiči na hitro, ali pa makaron flajš, lahko pa samo kakšna konzerva pa veliko kruha, da je mir čez noč.
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
540€ vse skup, par + otrok otok Pašman HR 1 teden.

Apartma velik 2 spalnice, dve klimi 45€ + vsi ostali stroški. Bili smo skromni, ker tamau itak zasede cel dan. Ribe nam je enkrat spekla šefica, 1x na koncu večerja v Biogradu ostalo pa razni stoški trajekt, dizl, kofetki zjutraj...

Vedno ko greva na dopust preštejeva keš, ki ga neseva sabo in potem isto ko prideva nazaj.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
sem že kampiral 2x in vem kako je na stvari. S sabo si pelješ žar, pa ga griliš zunaj vsak večer ... perutničke, čevapčiče, ražnjiče, ribice, enkrat sem še probal bederce spečt, samo ni ravno to to ... itd ... Jaz jem vse, kar je normalna hrana za slovence in druge. zdaj neko sranje zmešano z vsem sranjem, pa zagotovo ne bom jedel ... še školjke jem, samo ne surove ... odpreš školjke vržeš v olje pa jih spečeš ... da vam povem ... 1. liga. Polži so se mi nekoč gabili, dokler nisem prvega probal ... enih pet komadov sem še takih pojedel, pol pa sem že začel eksperimentirat. Končni rezultat je spečeni polži, boljših ni. Malo čudno pol izgledajo, je pa vseeno dovolj, da se naješ pa naštukaš drek, da maš pol kaj srati.

V glavnem, če gre kdo kampirat, si naj obvezno vzame s sabo en majhen žar, pa je preskrbljen s hrano. Če hočeš čim bolj poceni tam priti skos, loviš ribe, pa školjke ... če hočeš normalno jesti, greš v štacuno po hrano za pečti itd ... Tisti, ki pa živite od restavracij, pa ne rabite ničesar s sabo, luksuz je luksuz.
wink-1.gif

V restavracije za moje pojme hodijo samo tisti, ki si ne znajo kuhati ali pa so preveč leni, da bi si kaj skuhali. Jaz grem v restavracijo enkrat na par mesecev, pa še takrat moja zateži oz. me prepriča.