strojani- končno!!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
1. Ko bi Dolfe dokončal svoje delo tega sranja ne bi bilo.
stupid-1.gif

tebe tut najbrz ne
Naši so bili arijci.
evil.gif

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
ha
pa ste videli kak so prikazali na poptv to zadevo - sporočilo prispevka je bilo.... ajme joj kak smo mi Strojanovi zdaj bogi
pa nič krivi in lejte te otroke....
Mater ej da bi jasno in glasno ponovili zakaj se je to zgodilo, pokazali policaje in gotovo... in sploh ne kazali tistih otrok - če bi jaz svoje vozil v avtu brez otroškega sedeža in neprivazane pa več kak tri na zadnjem sedežu in kakega v kuferaumu - je verjetno bi bil v MB in gledal na ulico talcev ali pa na Dobu. Otroci pa bi hitro šli v varstvo preko socialnega....
To me tak razpištoli da bi se drl, pa je tak brez veze, saj bo Čeferin vse porihtal, jeseni bodo volitve in spet bo 3 leta mir te pa jovo na novo

Borča

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Miha Strojan je naštel 32 avtomobilov. Nena Brezar (dekle odpeljanega Adrijana), ki ima teden dni starega otroka, policistov ni mogla prešteti, bilo naj bi jih med 80 in 90.
Ne zna štet do sto?
confused-1.gif

Kar jih je bilo, jih je bilo premalo.
Vsaj za strah, če ne drugega. Pa da se malo k pameti spravijo.

Citat:
Pridržana Violeta Strojan je v tretjem mesecu nosečnosti.

In kaj ma to veze?
Pač, je naredila pizdarijo in so jo priprli. Od kdaj pa je nosečnost? olajševalna okoliščina?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jaz pa čakam, da se oglasi gospod ljubljanski župan, ki je pred časom obljubljal, da bodo na rojah le do aprila, le začasno.
A se že ve ime ''dobrotnika'', ki jim je dofinanciral tisto stvar?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Verjetno je tisti, ki ima že polno rit denarja in dela zato, da dela. Za to delo ne prejema dohodkov......hm le kdo bi to bil?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Današnji žurnal.

Eno ciganko naj bi policist brcnil v trebuh, ta je nato šla na WC kjer je splavila.
sprasujem se.gif

Pri ginekologu sicer še ni bla, vendar zatrjuje, da je bil test ki ga je opravila pozitiven.
hysterical-1.gif

noseča5minut.press

Prav norca se delajo iz nas.
10.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Ja, mediji se delajo norca iz nas. Ker poročajo take tendenciozne bedarije. Prav vsi tekmujejo, kateri bo bolj "človekoljuben". Seveda so vsi pri tem pozabili na "objektivnost".

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Verjetno je tisti, ki ima že polno rit denarja in dela zato, da dela. Za to delo ne prejema dohodkov......hm le kdo bi to bil?
Zanima me, če je potrjeno, kdo je to bil. Ne razna natolcevanja in ljudska ''znanja''.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Današnji žurnal.

Eno ciganko naj bi policist brcnil v trebuh, ta je nato šla na WC kjer je splavila.
sprasujem se.gif

Pri ginekologu sicer še ni bla, vendar zatrjuje, da je bil test ki ga je opravila pozitiven.
hysterical-1.gif

noseča5minut.press

Prav norca se delajo iz nas.
10.gif

Kaj če je pa res? Who are u to judge what is and what isn't. where u there?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jaz pa čakam, da se oglasi gospod ljubljanski župan, ki je pred časom obljubljal, da bodo na rojah le do aprila, le začasno.
A se že ve ime ''dobrotnika'', ki jim je dofinanciral tisto stvar?

Kakorkoli pogledaš, je bila preselitev pravzaprav dobra stvar.

1. V Ambrusu je mir.
2. Očitki o ksenofobiji so se ponehali.
3. V Rojah so logistično policiji bolj pri roki, poleg tega nimajo kam zbežati, saj v bližini ni gozda (vsaj takšnega ne kot je v Ambrusu)

Prepričan sem tudi, da je šlo izigravanje Strojanov na živce tudi policiji in tožilstvu. Zato so počasi zbiral informacije, ter vse skupaj tako temeljito pripravili, da ne bo zadeva padla zaradi proceduralnih napak (vsaj upam tako).

Me prav zanima, kaj bi sedaj povedal lipov polbog?

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst ne morm več slišat o teh Strojanih...prov vrtijo državo okrog prsta...če ne bojo priprtih spustili, bojo šli nazaj v Ambrus...in naša politika in policija sam kimajo z glavo...halooo, a je to normalno v pravni državi? Na kozlanje mi gre vse skupaj, namesto, da bi jih ignorirali jih pedenajo spredi-zadi in se dobesedno delajo norca iz nas, poštenih državljanov...sej pravim, celo življenje živiš pošteno, se matraš za preživetje in da si nekaj ustvariš...pol pa za en prekršek po slučaju lahko ornk naje*eš...tile Strojani pa kot da so nedotakljivi.
13.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
si pozabila da v Ambrusu nimajo več kaj ker so zamenjali travnik za hišo vlj? To lahko naredijo samo ciga*i (strojani) ministri pa jim strežejo na vseh koncih! Čas je da malo vrnejo v državno blagajno al pa da naredijo malo škode z bivanjem v kakem zaporu!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Komaj čakam novo vlado, bomo videli, kako bodo rešili. Za vsako problematiko imajo rešitve, s Pahorjem, Kresalovo na čelu.
hysterical-1.gif

bonk.gif