strojani- končno!!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
ne govorimo dobra slovensk... jaz bi že v osnovi take dal deportirati če se po tolikih letih ne morejo aklimatizirati in socializirati pa naučit našega jezika.

Problem je, ker imajo naše državljanstvo in jih ne moreš deportirat... To bi lahko storil, če bi imeli recimo romunsko ali hrvaško državljanstvo. Za domače frike ostaja sankcija zapor. Deportacija pa žal ne.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Zvečer so mel pa že zabavo, da je glasba odmevala daleč naokoli!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
itak da jih lahko, ker nimajo naših papirjev.
ne-ne-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
to so povedal že takrat ko so se garbal v ambrusu. sej se niti ne ve čigav je kater otrok...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Katero državljanstvo pa potem imajo?
Ne vem no. Tole se mi zdi čez palec vse skupaj. Skoraj 100% sem prepričan, da imajo slovensko državljanstvo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ja nimajo nobenga. glih to je. živel so bogu za leđima, gonil so se k zajci...

Si že slišal za pravilo, da človek ne more ne imeti državljanstva (vsaj enega)?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kaj pa izbrisani?

Izjeme potrjujejo pravilo.
smile-1.gif

Žal izbrisani niso izjeme. Apatridov je po svetu kar precej, nekateri so to še iz bolj banalnih razlogov kot so to naši izbrisani.

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Pri "izbrisanih" ni bil problem državljanstvo.
Slovenskega državljanstva niti niso hoteli, ker so imeli (večinoma srbsko/jugoslovansko) tuje državljanstvo.
Tisti, ki so slovensko državljanstvo hoteli, so ga brez problema tudi dobili, če so se pravočasno zglasili na upravni enoti.

Pri "izbrisanih" je bil problem vpis/izpis v katalogu stalnega bivališča.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Zadnji čas, da jih pošteno "pretipajo". Cela Slovenija ve, da delajo bedarije, samo organi pregona se delajo "nevedne poštene demokratične" državljane. Pi*da, tebe bojo pa za 10 km/h preveč po cesti drkal v glavo in te obravnavali kot največjega kriminalca.
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ja nimajo nobenga. glih to je. živel so bogu za leđima, gonil so se k zajci...

Si že slišal za pravilo, da človek ne more ne imeti državljanstva (vsaj enega)?

vrjamm da obstaja, ampak če se nekdo nenazorovano goni in se to ne prijavi, potem nima papirjev in če nima papirjev ne obstaja in tako nima državljanstva. mislš da cigane briga če majo papirje al ne?

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Cigani itak še živijo v skupnosti po 20-30 ljudi, vmes so itak vsi krvno sorodstvo, pogledaš male otroke vsi flekasti in svinženi, taki potem nadaljuejo tradicijo.Verjetno je mama vsem otrokom kar Jelka.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.399
6.174
113
Žurnal24:

Policisti so v včerajšnji preiskavi pri družini Strojan k preiskovalnemu sodniku odpeljali štiri ljudi: brata Igorja in Zdenka ter sestro Violeto Strojan. Poleg njih tudi moškega z imenom Adrijan, ki je bival pri Strojanovih, kot pravijo, poldrugo leto, bil pa je begunec iz celjskega zapora.

Miha Strojan je naštel 32 avtomobilov. Nena Brezar (dekle odpeljanega Adrijana), ki ima teden dni starega otroka, policistov ni mogla prešteti, bilo naj bi jih med 80 in 90. Pridržana Violeta Strojan je v tretjem mesecu nosečnosti.

shift

Guru
20. jul 2007
9.898
2.284
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
ne govorimo dobra slovensk... jaz bi že v osnovi take dal deportirati če se po tolikih letih ne morejo aklimatizirati in socializirati pa naučit našega jezika.

in kam bi ti deportiral strojane če še sami ne veje od kod so se vzeli
wink-1.gif