Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz imam tega in sem mi zdi kar dober. fajn striže, baterija zdrži za kaki dve striženji pa tud je precej masiven, tako da imaš več občutka ko es strižeš zadaj al pa ob strani. edin treba je mal pazit, ker je un nastavek precej mehek in če preveč pritisneš pod določenim kotom se lahko ukrivi in te na eni strani krajše postriže kot na drugi
Jaz sem šel gledat, da bi si kupil strižnik za lase in bi ga imel za brado...pa mi je bilo škoda dati 100 EUR...sem si kupil Philipsa za 50 EUR (strižnik za brado) in dela crap. Ga moram nazaj na garancijo peljat...
Jaz uporabljam 2x+ tedensko na 1mm. Ni glih nevem kaka uporaba za profi. Babyliss je delal fino in baterija je kr dolgo zdržala. Sploh zadnje čase, ker sem že profesionalec ratal
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.