Streljanje v Parizu

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.317
3.925
113
Avto je imel opravljen tehnicni pregled, imel je ustrezno obvezno opremo, veljavna prometna, vozniska in osebna. Avto je pravilno pripeljal po svoji strani. Ok, osebna je bila puscena na sedezu, namesto, da bi jo sopotnik vzel s seboj. Pa kaj zato.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ti pa prav veš, kaj druge vere kao določajo...
bonk.gif

kao sami izvajalci ver interpretirajo kaj vere določajo in kaj od tega izvajajo....ti pravim na tem območju velja da kao živimo kristjani, kar ne pomeni v praksi še nič....med tem ko 'nekatere' druge vere svoj namen jemljeno 'bolj resno'.
Ni mi jasno kako ne ločite med dojemanjem in realizacijo ver posameznih skupin. Eni so zgolj pripadniki neke vere in z njo nimajo bore dosti (vera ki je kao prisotna v naši regiji), in vera ki je kao bolj resna in se je kao verniki držijo kot pijanec plota, čeprav mi ni jasno zakaj si vsak po svoje različno interpretirajo isto bukvo. Dejstvo je da kristjan je imaginaren pojem. In dejstvo je da ta drugi aktivno izvaja neka načela, ki jih kao po svoje razume. Bolj enostavne razlage ni. Res me preseneča, da nekdo ne more ločiti tako različna pojma. Hkrati pa ta nezmožnost ločitve potrjuje mojo tezo, da ena vera je v praksi imaginarna, druga pa brezglavo usmerjena v neko vrzel....Jaz recimo če bi enga ustrelu nebi mogli pisat da sem to naredil kot kristjan, ker jaz s krščanstvom nimam nič, čeprav živim v Sloveniji , ki je kao opredeljena kot večinoma krščanska dežela. Če pa nekdo prebere eno bukvo in v imenu bukve ustreli enga in se pri tem dere v imenu glavnega junaka bukve.....je pa kr orngk razlika....kdor to ne razume je paramecij ali evglena in pač nimam nadljnega komentarja....
pozdrav.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Svoboda govora na francoski nacin. Na clipu je ista postaja in isti novinar. Kak EPIC novinarski in ljudski FAIL.

KLIK

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.890
113
Emona / Carnium
Vera je zasebna zadeva. Ravno to prostituiranje vere (pardon, predstavnikov verskih skupnosti) v civilni družbi (institutionalizacija itd.), kaže, vso patetiko in perverznost vere, kot orodja za pridobivanje koristi (denar, moč,...). Kaže tudi neverjetno omejenost ljudi, ki jim tu, na forumu, zaničevalno in pogosto upravičeno, rečemo ovce. Kaže tudi na izprijenost tistih, ki vero prakticirajo in tudi množično novačijo člane, ki so pogosto z roba družbe, iščejo pripadnost, ljubezen in podobne povsem osnovne stimulanse, ki jih niso bili deležni s strani staršev.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Ok, še enkrat. Če se ti pišeš NOVAK in ubiješ kravo, ne moremo rečt, da novaki ubijajo na splošno kravo. Pač en Novak je ubil kravo, drugi so se pisali pač drugače. Torej en človek je ubil kravo.

Če pa se drugi pišejo PREVNIK in razvijajo miselnost da prevniki so ustvarjeni za ubijanje krav in da prevniki so bogovi krav in da prevniki so vladarji krav, plešejo, pojejo o ritualu ubijanju krav. Pišejo knjigo o ubijanju krav in se držijo točnih navodil iz knjige. Gojijo to kulturo. Potem pa ubijejo kravo. Lahko trdimo da PREVNIKI so morilci krav. Ne moremo rečt, da je pač en iz dežele ubil kravo, aja by the way, bil je Prevnik.....Ne, ni bil kar en, bil je Prevnik....Prevniki so morilci krav.....dejstvo, konec, pika...

Sorry kdor tega ne razume nimam nadaljnega komentarja...Konec koncev tudi nimajo vsi IQ večji od 60. Pa to ne pomeni da imajo eni ali drugi prav. Pač eni ga imajo do 60. Drugi nad. No big deal...Čista statistična porazdelitev, brez mojega mnenja, ali brez čustev...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.663
113
Sam vsi PREVNIKI ne razumejo te knjige enako....in tud ritualov itd ne delajo enako...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.890
113
Emona / Carnium
Če je to reply meni, bi rad povedal bolj jasno, da sem imel v mislih ljudi, ki vero izrabljajo za doseganje nekega namena. Torej, tu ne mislim na vernike, ki vero prakticirajo intimno oz. iz osebnih razlogov. Je pa za takšno generaliziranje in pavšalno psovanje z izrazom vernik, delno ali pa v glavnem, kriva sama verska skupnost, ki takšnih skrajnežev (filozofski pogled na vero in ne nujno oboroženi zamaskiranci) ne izključi ali kako drugače ne označi za navadno bando in kriminalce.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.006
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Svoboda govora na francoski nacin. Na clipu je ista postaja in isti novinar. Kak EPIC novinarski in ljudski FAIL.

KLIK

Problem tukaj je, ker je razlika ali se ti delaš norca in žališ neko vero ali žališ neko nacijo ali raso. Žide vsi obravnavajo, kot nacijo in, če kaj proti njim rečeš si avtomatično nacist in rasist enako, kot proti črncem pa nima veze ali gre za kristjane ali muslimane. Norčevanje iz vere pa enostavno ne spada v to. Religijo ti vsilijo in ni prirojena!! Lahko razumeš razliko?
Se pa strinjam, da so Židi čist preveč zaščiteni in se jih stalno nekaj ujčka, kot da so najbolj bogi na svetu. Holokavst je pa itak izmišljen.
In še enkrat zakaj podpiraš ubijanje zaradi risbe? Zakaj je to zate normalno?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Ok, še enkrat. Če se ti pišeš NOVAK in ubiješ kravo, ne moremo rečt, da novaki ubijajo na splošno kravo. Pač en Novak je ubil kravo, drugi so se pisali pač drugače. Torej en človek je ubil kravo.

Če pa se drugi pišejo PREVNIK in razvijajo miselnost da prevniki so ustvarjeni za ubijanje krav in da prevniki so bogovi krav in da prevniki so vladarji krav, plešejo, pojejo o ritualu ubijanju krav. Pišejo knjigo o ubijanju krav in se držijo točnih navodil iz knjige. Gojijo to kulturo. Potem pa ubijejo kravo. Lahko trdimo da PREVNIKI so morilci krav. Ne moremo rečt, da je pač en iz dežele ubil kravo, aja by the way, bil je Prevnik.....Ne, ni bil kar en, bil je Prevnik....Prevniki so morilci krav.....dejstvo, konec, pika...

Sorry kdor tega ne razume nimam nadaljnega komentarja...Konec koncev tudi nimajo vsi IQ večji od 60. Pa to ne pomeni da imajo eni ali drugi prav. Pač eni ga imajo do 60. Drugi nad. No big deal...Čista statistična porazdelitev, brez mojega mnenja, ali brez čustev...

upam da bos dojel ceprav glede na dosedanje cvetka dvomim...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

KLIK

Problem tukaj je, ker je razlika ali se ti delaš norca in žališ neko vero ali žališ neko nacijo ali raso. Žide vsi obravnavajo, kot nacijo in, če kaj proti njim rečeš si avtomatično nacist in rasist enako, kot proti črncem pa nima veze ali gre za kristjane ali muslimane. Norčevanje iz vere pa enostavno ne spada v to. Religijo ti vsilijo in ni prirojena!! Lahko razumeš razliko?
Se pa strinjam, da so Židi čist preveč zaščiteni in se jih stalno nekaj ujčka, kot da so najbolj bogi na svetu. Holokavst je pa itak izmišljen.
In še enkrat zakaj podpiraš ubijanje zaradi risbe? Zakaj je to zate normalno?

Bos vsaj pogledal preden komentira... Problem baje (vsaj novinar tako pravi) razlika med vero ali raso. Kaj tocno je pa bos zagotovo sam nasel v zadnjem delu clipa. Sicer je pa svoboda baje popolna in lahko serjes komurkoli po glavi... Kje tocno sem podpiral ubijanje zaradi risbe? Kje tocno sem rekel da je to normalno?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ma zadeve se da reševati drugače. Ko se te teroriste usmrti se njihova trupla namaže z svinjsko mastjo, to menda v njihovem verovanju pomeni, da so onečaščeni in nikakor ne gredo k bogu, pač pa so večno prekleti in gredo v pekel. In ja to bi dalo misliti ostalim primitivcem, ki še čakajo...... na akcijo ... Izraelci so imeli v avtobusih obešene vrečke svinjske masti, če bi se samomorilec razstrelil, je naprej vedel, kaj ga čaka in so to izvedli kje drugje .....

Ne vem razmišljam na glas samo treba se je z njimi boriti po njihovo .....

ali preden nekaj napises razmislis to tem kaj si zapisal? mast ali metki nima nobene veze pri smrti, naceloma halal smrti ni

vazen je namen (nijet, niyyah)

isis 'bojevniki' se na smrt bojijo, da bi jih ubila ženska
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
a na 24kur so pa kar ukinli komentarje..... Francoz pravi da islamistična dejanja nimajo veze z islamom....
pozdrav.gif

Aha torej belci niso belci. Torej angleški jezik nima veze z angleško govorečimi....ipd, ipd...

Ce ubija musliman imajo dejanja veze z vero, ce ubijajo drugi pa nima.
Recimo Breivik je pobil n-krat vec ljudi, sam povezal z vero ampak nihce ni tega povezal z krscanstvom. Go f. figure.

A se je drl ''V božjem imenu''???

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
a na 24kur so pa kar ukinli komentarje..... Francoz pravi da islamistična dejanja nimajo veze z islamom....
pozdrav.gif

Aha torej belci niso belci. Torej angleški jezik nima veze z angleško govorečimi....ipd, ipd...

Ce ubija musliman imajo dejanja veze z vero, ce ubijajo drugi pa nima.
Recimo Breivik je pobil n-krat vec ljudi, sam povezal z vero ampak nihce ni tega povezal z krscanstvom. Go f. figure.

A se je drl ''V božjem imenu''???

Nisem ziher da je to vazno njegovim zrtvam ali da to kakorkoli spremeni karkoli. Sploh glede na to da se tudi te dva nista. Ampak spet smo
pri tvoj uporabi tujk za katere nima blage veze kaj pomenijo.
Sedaj pa brz na Google in preveri kaj sta se drla, kaj to sploh pomeni in kdaj se uporablja. Preden zapises se kako neumnost 2x premisli. Ali pa tudi 3x

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:Tko da vrečke s svinjsko mastjo v izraelskem avtobusu... fake.

bedakom je tako najlazje prodati mast po 10x ceni
hysterical-1.gif

In koliko si jo nabavil ti?
confused-1.gif

v tej temi si bil glede masti aktiven samo ti tako da predvidam da je vsa zaloga pri tebi....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Če uporabim tvojo terminologijo...toliko časa boste 'driskali', da bodo neki cepci z druge strani udarili 'kontra'.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/uE80NuMkvg8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

upam da bos dojel ceprav glede na dosedanje cvetka dvomim...

ja sedaj po tem filmčku sem res spreobrnil vero.....aja saj nimam uradne vere, kljub temu da živim v deželi Slovenija, ki se smatra za krščansko deželo....s tem filmškom res naredi človek svoj pečat, se identificira in opredeli svoje preference. Praktično se bo zahodni svet v veliki meri spreobrnil v drugo vero, po tem ko bo videl ta satirični filmček....

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
če bi vedel, da me ne bodo zbrisali bi najraje nalepil gor film od Severine in napisal, vidite, prilagam dokaz kako fajn vera je krščanstvo....fantje...dejstva so dejstva....mi pa lahko pišemo neumnosti po mili volji do jaja in nazaj....
cool-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.006
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kje tocno sem podpiral ubijanje zaradi risbe? Kje tocno sem rekel da je to normalno?

O.K. potem sem pa očitno narobe razumel tvoje poste. Torej po novem praviš, da risanje karikatur ni nič hudega in za tista dva izmečka, ki sta pobijala ljudi zaradi tega ni popolnoma nobenega opravičila?