Popolnoma resno mislim kar sem ti napisalTi se kar norca delaj. Zato pa smo tam kjer smo.
OK, malar te moti, ne moti pa te šlosar pa btw in ni bil malar ampak slikar.Popolnoma resno mislim kar sem ti napisal
V dobi tehnologije se nimaš kaj sekirali. Če je od leta 41 do 45 umrlo 20% folka na obeh straneh nebi bilo tudi sedaj manjko sploh ko pogledamo iz kakšni šol prihajajo.Lustracija se dobro sliši. Ampak kadrovski bazen v Sloveniji je že tako ali tako bolj kot ne prazen. Pa tudi, po katerem ključu bi lustriral? In po katerem kardriral?
Morda bi pomagala razselitev in rušenje naselja murgle tam je zbrana elita od RTV novinarjev (mimogrede večina murgelcanov ne plačuje RTV prispevka) do sodnikov odvetnikov...
Nate sem mislil. Kot vem si malar in ne slikar.OK, malar te moti, ne moti pa te šlosar pa btw in ni bil malar ampak slikar.
Pa slikar je pobil večinoma tuje, dočim šlosar naše ljudi.
8888 pa ne cinkari tako kot jaz
Se posipam, nisem ravno razpoložen za vejice.Si vedel, da uporaba vejic lahko reši določene napačne razlage tvojega pisanja.
Mislim, da je bolj pravilno pred "tako".Pred tako ali pred kot?
Ne bumbarji ste vi, ker mislite da bodo sodobni starši vzgajali ali Bog ne daj tile učitelji. Vzgoja bo prišla do ljudi če se vrnejo k koreninam. In to je En Bog,En narod.Vera v boga ja, to nas bo rešilo. Bumbar.
Vzgoja naslednje generacije je edino upanje. Za to pa rabiš dokaj ok zdravstvo, šolstvo, seveda brez moških v krilih, kroncah, ter ostale šeme. Da vzgojis osebe, ki razmišljajo logično in s svojo glavo.
Ja seveda. Ein God, ein Reich, ein Führer, to smo že slišali, pa se ni najbolj obneslo, razen pri redčenju človeške vrste.Ne bumbarji ste vi, ker mislite da bodo sodobni starši vzgajali ali Bog ne daj tile učitelji. Vzgoja bo prišla do ljudi če se vrnejo k koreninam. In to je En Bog,En narod.
Je tvoja gnida naredila več škode, da ne rečem o tvoji opciji.Ja seveda. Ein God, ein Reich, ein Führer, to smo že slišali, pa se ni najbolj obneslo, razen pri redčenju človeške vrste.
A vidis kok si kratek. V krogu se vrtis. Seveda je vse skorumpirano. Tud ko nekdo pose dobi zato ker v nedeljo pri masi sedi je to korupcija.Pri nas ne, ker je vse skorumpirano.Treba nazaj se pravi vera v Boga, en narod.Seveda pa je treba počistiti vse kar diši na lgtb multikulti agendo.