Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa saj orozje ne vem ce taki obupanci kupijo....prej jim ga porinejo v roke zastonj..
Sja načeloma tudi bolgarska roba čisto v redu deluje, pa še kakšna slabša...no včasih pa tudi vzklikanje 'alah akbar' ne pomaga
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa saj orozje ne vem ce taki obupanci kupijo....prej jim ga porinejo v roke zastonj..
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Bojda raznorazne varinate v resnici niso vedno čisto kompatibilne, morda je ravno zato razpadel...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Je izdihnil, potegnil trebuh notr, potem so ga pa nekako stlačili skozi odprtino...mogoče je bil na kamikaze misiji, pa itak ni hotel več ven, podobno kot tisti američan, ki je svoj buldožer 'blindiral'
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Prav zanimivo bo spet opazovati, ko bo par naših forumašev naredilo "salto mortale" naprej in nazaj, ter sproduciralo naslednjih 30 strani tele teme.
Ker sem iz gospodarstva, mi je prav žal te silne izgubljene energije, ki bi jo lahko porabili za kaj bolj koristnega, npr. za vleko voza gnoja na njivo.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Torej, kot sem dejal.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Prav zanimivo bo spet opazovati, ko bo par naših forumašev naredilo "salto mortale" naprej in nazaj, ter sproduciralo naslednjih 30 strani tele teme.
Ker sem iz gospodarstva, mi je prav žal te silne izgubljene energije, ki bi jo lahko porabili za kaj bolj koristnega, npr. za vleko voza gnoja na njivo.
Reakcije so po pričakovanjih.
Tu je pozna jesen in bi kar prav prišlo par volov za gnoj furati na njivo. Pa da ne bi bil kdo preveč prizadet itd, ... v teh težkih kapitalističnih časih, bom dal vsakemu udeleženemu za en tamal pir.(ampak samo vlečni živini.)
Škoda samo, ker ni na Alterju več nobene kobile, čeprav so bile tudi, včasih. Bi imel takoj kandidatov še več.