Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
dobro daj tole nehajte natolcevat. ker žensk je enako za ponucat tako v franciji kot v libiji (mogoče v franciji tisto malenkost manj ker jih ene par gre med nune...) ampak na splošno če ima eden 10 žen ostalih 9 moških ne bo imelo otrok. res tistego mnogoženstvo vzži iz enačbe boš bil bolj verodostojen. tako se samo smešiš.
pa da ne bo kdo rekel da lahko potem ostale moške brez žene in otrok ponucajo za samomorilce - tudi ženske so nucali za samomorilke. pa tudi v napadih so sodelovale (ne v zadnjem apak pri nekaterih pa ja)

Tudi če odšteješ mnogoženstvo, ti še vedno ostane kopica otrok v primerjavi z v povprečju 0/1/2 otroka drugje. Pač jih imajo "kolikor jih bog oz.njihov allah da" in še več. Smo lepo videli na Madžarski meji pa še kje drugje, da ti pridejo prav v marsikateri situaciji.

In glede na to, da št. prebivalcev v musli državah strmo narašča v evropskih pa pada mislim, da nisem jaz tisti, ki se smeši gled ena to, da druga stran trdi, da se razmnožujemo enako. Ampak sevedfa imaš vso pravico do svojega mnenja.
seveda je to povsem res. samo prosim ne omenjaj tega o večih ženah, ker razmerje rojstev ženske/moški je po svetu enako.in v muslimanskih državah ne moreš pričarati žensk samo zato da bo vsak priden musliman imel 4 žene. če že piši o otrocih na žensko, ki je res precej višje kot v evropi.
PS: evropski muslimani pa tako ali tako ne morejo legalno imeti 4 žena ker so podvrženi evropskim zakonom.

Ti dam prav to glede žensk ja
zmaga.gif

Tole glede tega p.s.ja pa nisem popolnoma prepričan. Lahko, da jim evropski zakoni velevajo drugače a vse kar mora musliman nato narediti je, da pove, da je to v skladu z njegovo vero / načinom življenja in že bo tako kot si je zaželel on in ne kot mu veli zakon. Kar lepo poglej recimo Cigane pri nas ter njihove poroke odraslih z otroci, dobili so še celo žegen (MB) sodišča.
tudi ti bi lahko 15 letnico poročil če bi dobil soglasje njenih staršev. v glavnem se da. ne moreš pa imeti 2 ali več žena naenkrat. so ljubce lahko so v isti hiši/stanovanju niso pa žene. sploh pa mislim da je bilo pri nas ko je neka muslimanka rekla da je v skladu z njeno vero pa se hotela slikat zakrita z dokument pa so naši rekli "jebeš vero odkrij se ali pa ne bo dokumenta" kar je čisto prav, ker recimo tudi jaz se ne morem za pusta slikati s pustno masko ali ne morem na tak način voziti avta.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Spet potrebujes .ppt? Sem lepo napisal da ima on lahko "svoje mnenje". Ne more pa ugotavljati kaj je ali ni dober primer "Islama". Tudi jaz ne morem filozofirati katare sklopka je najboljsa ce nimam blage k. veze o mehaniki. Imam lahko sicer svoje mnenje o tem ampak glede na to da nimam blage k. veze o mehaniki ni kaj veliko vredno. Sploh pa ne toliko da bi ga propagiral na netu. Stekas?
za sklopko rabiš tehnično znanje za dobro ali slabo ravnanje pa samo zdravo kmečko pamet. ni ti treba biti doktor religijoznih znanosti da bi povedal kaj je dobrega ali slabega za človeštvo v neki religiji. no saj pravzaprav je več ali manj vse slabo... ampak ni to bistveno.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Pa sej ISIS ni edina teroristična organizacija, ki predstavlja grožnjo. Cel čas omenjate samo ISIS kot edino muslimansko zlo. Tudi če uničijo vsa ISIS oporišča, se bo pojavila nova organizacija, ustanovila nova celica tudi znotraj EU.
Pred 5 leti niste vedeli kaj dosti o ISISu, ker je bila do takrat največja organizacija Al Kajda. Navidezno so jo uničili, dejansko pa se je samo transformirala. Nekaj podobnega kot je iz LDS nastala Zares, kasneje PS in zdaj SMC.

Rekrutiranje novih ljudi poteka v mošejah po Evropi, pranje možganov večine zabitih muslimanov se bo nadaljevalo v nedogled dokler ne bo ta vera propadla ali pa bo uničena.

Terorizem s strani muslimanov bo trajal do konca obstoja te vere, pa četudi se zahod popolnoma umakne iz njihovih držav. Vedno bodo našli nov izgovor za terorizem, tako kot eazy in bizi vedno najdeta izgovor za njihovo početje in jih tako vehementno zagovarjata.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
v zahodnem svetu se geyi lahko poročijo med seboj praktično nikjer jih pa ne kamenjajo do smrti ali nabijejo na kol (recimo kot v SA!)

in nekako katolikov ne sprejemate kot enakovredne

ni osebna izbira ker se ženska MORA pokriti drugače žali čustva vernikov!

tko da easy... tri simpl točk ne gre...

1. Prakticno kjerkoli? V SLO recimo?
bonk.gif
Spremljas novice much? Spregledas redno brcanje na pride paradah?
2. Nekako sprejemamo. Zagotovo bos znal sam preveriti...
3. To je osebna izbira in zenska se MORA sama odlociti da se pokrije. To je kr obvezno.
1. isis se razglaša za oblast. oblast pobija homoskesualce. ja pri nas prihaja do incidentov vendar jih ne spoža oblast - vidiš razliko? v sa je enako...
2. v saudski arabiji se nemuslimane tolerira v zasebih prostorih. če bi kdo začel moliti na ulici bi ga hitro pobrala policija za prerepčevanje čarovništva. celo to imate tam doli...
3. ja res lahko izvira med kamenjanjem bičanjem polivanjem s kislino ali pa se spreprosto pokrije... vedno je izbira ne?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
nimam navade lagat.

ce bi prisli sem, jih se vedno nebi sovrazil?
če pride sem, potem ne živi več v domači deželi in izgubi glavni razlog mojega spoštovanja

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
nimam navade lagat.

Česa ti ne razumeš?
V Sloveniji je precej muslimanov. In precej od njih se trudi biti asimiliranih. Čeprav ne bodo nikoli. Ampak se vsaj trudijo.
Drug del njih (oz. vas očitno), pa se ne želi asimilirati.
Poglej npr. "sodisce.si", klikni na pač neko sodišče (okrajno ali okrožno) in potem na "kazenske obravnave", kjer ti jih bo odprlo. V 60 - 70 % so obdolženci le ti. Glede na % prebivalstva lahko sklepamo, da 99 % kaznivih dejanj zagrešijo omenjeni.

Pa smo zaenkrat vsi liberalni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.839
-418
113
hja... lahko je tebi/nam govort iz tople postelje. kaj pa ce v domaci dezeli ni vec prihodnosti? naj se zagujška na prvem drevesu?

kakšen je sploh ta razlog? da ni patriot, in da ne ostaja za vsako ceno v domovini?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.839
-418
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
nimam navade lagat.

Česa ti ne razumeš?
V Sloveniji je precej muslimanov. In precej od njih se trudi biti asimiliranih. Čeprav ne bodo nikoli. Ampak se vsaj trudijo.
Drug del njih (oz. vas očitno), pa se ne želi asimilirati.
Poglej npr. "sodisce.si", klikni na pač neko sodišče (okrajno ali okrožno) in potem na "kazenske obravnave", kjer ti jih bo odprlo. V 60 - 70 % so obdolženci le ti. Glede na % prebivalstva lahko sklepamo, da 99 % kaznivih dejanj zagrešijo omenjeni.

Pa smo zaenkrat vsi liberalni.

mene moti samo to, da so za vas muslimani skrajnezi, zabiti, opranoglavci, in ne vem kaj se vse. a je tezko opredelit nekoga na muslimana ali skrajneza? aje tezko pogledst okoli sebe in videti da niso vse zenske zakrite, in da nimajo modric od prvega zmenka. in da niso vsi moški lenuhi in kozjejebci.

vsi vemo da je situacija taka da so strasti razvnete, sam en kulturni nivo pogovora bi lahko tud tukaj ohranili.

samo to me moti.

cez skrajneze pa lahko pišemo karkoli, mogoče se vam še pridruzim.

aja, pa jest da sem musliman?? mam tok v glavi da ne rabim pravljicam sledit. nobenim.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja... lahko je tebi/nam govort iz tople postelje. kaj pa ce v domaci dezeli ni vec prihodnosti? naj se zagujška na prvem drevesu?

kakšen je sploh ta razlog? da ni patriot, in da ne ostaja za vsako ceno v domovini?
Tudi mi nimamo več prihodnosti, zahvaljujoč tu živečim musličem in ostalim prišlekom
in kam boš odšel? maš kiro idejo? kolk % Evropejcev lahko sprejme Avstralija
sprasujem se.gif

in kam bomo skupaj z Avstralci odšli, ko bomo še pri njih začeli zganjat svojo ,,človekoljubnost,, in še tja navlekli golazen, ki bo vse uničila......maš idejo?kam?
confused-1.gif

ker sej veš, drek od katerega bežiš, je treba tovorit s sabo, ne vem zakaj ampak tak ti migranti delajo, bomo pa še mi
tongue-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.839
-418
113
ja pol se pa odsel ce ne vidis vec prihodnosti, zdej je se cas, ker ni navala.

in kdo od tu zivecih muslimanov ti kaj hoce, da ze sedaj ne vidis vec prihodnosti?

avstralija? men je sever bolj vsec...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
a je tezko opredelit nekoga na muslimana ali skrajneza?
O tem bi morali razmišljat skrajneži, -da bodo zaradi njih najebali vsi muslimani, tudi tisti ko so v redu,
o tem bi morali razmišljat tudi ,,v redu,, muslimani, da bi sproti preprečevali skrivanje skrajnežev med njimi,
ker teroriste infiltrirane na zahod, lahko polovijo samo muslimani sami, naše varnostne lahko samo občasno gasijo začetne požare, trajno rešijo problem terorizma lahko samo tu živeči muslimani sami......ampak volje ni zaznat, bolj pasivno opazovanje -,,mešal se ne bom, svojih ne bom izdajal, če pa kdaj zmagajo in prevzamejo celino, pa tudi v redu, bomo pa glavni,,

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dober primer islama bi bil to da:
- se ženske nebi zavijale
- bi dovolili poroke med geji
- bi v primeru življenja med katoliki to sprejeli in jih nebi poizkušali spreobrnit

1. to je stvar osebne izbire
2. to ne spila niti na Zahodu
3. katoliki so v Islamu enakovredni muslimanom

točka 3
hysterical-1.gif
zato je za kristjane (katolike) predviden poseben 'status' kakšrnega so že imeli tudi v praksi v islamskem svetu--- plačevanje dodatnih davkov, svojčas so recimo imeli prepoved nošenja orožja, jezedenja konj (musulmani so vse to seveda smeli), posebnih ioznak - podobno, kot os naciji označevale jud ez rumeno zvezdo itd

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
ksz..
Po toliko straneh pisanja in najedanja eazy-ja, ki me by the way spominja na Vseveda in njegovo vztrajnost in trdoglavost, je za vsemi zdrahami nedvomno prvi policaj sveta stric Samo in njegovi interesi.
Zgodovina človeštva ne bo nikoli izučila, verjamem pa da bodo naši potomci vseeno živeli v mirnejši prihodnosti. Ohraniti je potrebno mirno kri in predvsem misliti s svojo glavo in čim manj slediti in verjeti propagandi, tako naših kot tujih medijev.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

in kdo od tu zivecih muslimanov ti kaj hoce, da ze sedaj ne vidis vec prihodnosti?

govorim za Evropo, ne za Slovenijio, ki je že z balkanci dovolj v kurcu, kaj šele ko bodo začeli neandertalci ostajat tu

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.839
-418
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
a je tezko opredelit nekoga na muslimana ali skrajneza?
O tem bi morali razmišljat skrajneži, -da bodo zaradi njih najebali vsi muslimani, tudi tisti ko so v redu,
o tem bi morali razmišljat tudi ,,v redu,, muslimani, da bi sproti preprečevali skrivanje skrajnežev med njimi,
ker teroriste infiltrirane na zahod, lahko polovijo samo muslimani sami, naše varnostne lahko samo občasno gasijo začetne požare, trajno rešijo problem terorizma lahko samo tu živeči muslimani sami......ampak volje ni zaznat, bolj pasivno opazovanje -,,mešal se ne bom, svojih ne bom izdajal, če pa kdaj zmagajo in prevzamejo celino, pa tudi v redu, bomo pa glavni,,

ja zdej bojo pa ti opranoglavi skrajnezi razmisljal za dobrobit vseh??? pa dej no...

kaj ima en sosed bosanc ki je musliman veze z skrajnezi v Franciji? dej mi povej? a lahko poklice bratranca, pa mu bo on povedal kdo je skrajnez? a ti ves, da so ti skrajnezi v civilnem zivljenju cisto obicajni ljudje? a mislis da skoz hodijo opasani z bomobami in s maskami na glavi? da se skoz derejo svoje parole?? come on...

a ti ves da ti skrajnezi ubijajo tudi druge muslimane? kaj bojo mel od njihove zmage taki muslimani? raj? ja mogoce ko bo brez glave z devicami v nebesih.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.839
-418
113
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
ksz..
Po toliko straneh pisanja in najedanja eazy-ja, ki me by the way spominja na Vseveda in njegovo vztrajnost in trdoglavost, je za vsemi zdrahami nedvomno prvi policaj sveta stric Samo in njegovi interesi.
Zgodovina človeštva ne bo nikoli izučila, verjamem pa da bodo naši potomci vseeno živeli v mirnejši prihodnosti. Ohraniti je potrebno mirno kri in predvsem misliti s svojo glavo in čim manj slediti in verjeti propagandi, tako naših kot tujih medijev.

jap... zato smo pa tud mi tukaj da malo bremzamo zadeve...

ker tega strica Sama kr noben tukaj noce in noce vidit.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.839
-418
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

govorim za Evropo, ne za Slovenijio, ki je že z balkanci dovolj v kurcu, kaj šele ko bodo začeli neandertalci ostajat tu

tud v evropi je se vedno prihodnost, dej no, ne bi tak panik. teroristicni napadi so bili in bojo to je dejstvo, sam to ne ustavilo eu drzav da bi se kar uklonili skrajnezem, ker jih je se vedno stevilcno precej precej precej ppremalo, da bi sploh lahko razmisljali o tem.

edino Evrpska unija pa res nima vec prihodnosti, ceprav tale napad jo je spet povezal....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
kaj bojo mel od njihove zmage taki muslimani?
čuj, se jih spomnim ko sem slučajno slišal pogovor busancov v fabriki, takrat ko je Husein napadel Kuvait in se hvalil da bo zavojeval še Evropo s svojim tajnim orožjem.........so fantazirali, da bi to bilo kr boljše za njih, da jim verjetno ne bi bilo več treba švasat v fabriki ....nekaj v tem smislu..........in od takrat so pri meni vsi na spisku sumljivih
rolleyes-1.gif

moram pa poudarit tazliko med muslimani po veri in muslimani po narodnosti....
precej dobro poznam enega, ki se od smrti očeta naprej, prehranjuje samo še s svinjino, ker govedine in kuretine videt več ne more, ker so ga vso mladost fojtrali samo s tem. Nekaj let se je pa nažiral skupaj z avtohtonimi pohorci in jih uspešno dohajal v uničevanju alkohola. V Bosni imajo hišo in kot edinemu sinu mu pripada, ampak je mati vsa nesrečna, ker jo že več kot 5let ni šel pogledat in pravi da med tiste vukojebince ne gre za živo glavo živet. Asimiliran celo malo preveč

Nazadnje urejeno:

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Francija ni šla po pomoč s 5. členom, ampak s členom 42.7.

http://www.lisbon-treaty.org/w...article-42.html

Citat:
7. If a Member State is the victim of armed aggression on its territory, the other Member States shall have towards it an obligation of aid and assistance by all the means in their power, in accordance with Article 51 of the United Nations Charter. This shall not prejudice the specific character of the security and defence policy of certain Member States.

Commitments and cooperation in this area shall be consistent with commitments under the North Atlantic Treaty Organisation, which, for those States which are members of it, remains the foundation of their collective defence and the forum for its implementation.

Bolj žalost.